Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
15. November , 2024, 18:30:36
Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 14 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Children of bodom  (Prečítané 53105 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
Kumar
nováčik
*
Príspevkov: 9

« Odpoveď #90 kedy: 10. Jún , 2007, 22:11:31 »

Veľmi dobrá kapela, staršie veci teraz Alexi spieva lepšie ako origoš na albumoch. A čo máte proti tomu DVD Chaos Ridden Years, podľa mňa veľmi dobrééé ako celý COB... a škoda Alexandra Je to frajer  Beeee
Zaznamenané

___Proč Je Flaška Rumu Vždicky Prázdna?___
hangar_18
stály hosť
Príspevkov: 907

« Odpoveď #91 kedy: 11. Jún , 2007, 21:39:18 »

jj alexander Som metlak odist zo skupiny koli zenskej aj tak si stale myslim ze zenska bola len zamienka aby alexi mohol vyhodit alexandra a hrat so svojim vzorom v jeho najznamejsom projekte ako si to ako teenager predstavoval a onanoval no dobre to mozno nie Nechajte ma vydýchať ha ha ha ha ha ha ha ha ha muhehehehe
Zaznamenané
kuker
stály hosť
Príspevkov: 885

« Odpoveď #92 kedy: 11. Jún , 2007, 21:44:35 »

mne tam viac pasoval ten alexander... ale preco by ho vyhodil iba kvoli latvalovi, ved s latvalom hra aj v Sinergy, takze asi tak..a este ku tomu, ze preco mi tam viacej sedel alexander... proste on bol typicky doprovodny gitarista.. a roope latvala, je proste viac solovy gitarista a tym padom, je to aj take hranie... hra doprovody, ale vsade kde sa da tak si tam hodi nejake solicko.. toto alexander nechaval iba na alexiho... apacilo sa mi to viac
Zaznamenané
hangar_18
stály hosť

« Odpoveď #93 kedy: 11. Jún , 2007, 21:50:01 »

to bola len taka paranoicka myslienka po prehulenom vikende... Popiskujem si ha ha ha mne sa vzdy ten alexander zdal byt riadny looser a na podiu vkuse stal na mieste a brnkal tie jeho doprovodne power-chordy, povedal by som ze latvala ma asi stipku vacsi prinos hlavne pri tvoreni skladieb, tak isto tam vniesol trosku zivota, beha tam, fackuju sa ha ha ha je sranda.. Popiskujem si  Na zdravie!
Zaznamenané
kuker
stály hosť

« Odpoveď #94 kedy: 11. Jún , 2007, 23:20:07 »

to bola len taka paranoicka myslienka po prehulenom vikende... Popiskujem si ha ha ha mne sa vzdy ten alexander zdal byt riadny looser a na podiu vkuse stal na mieste a brnkal tie jeho doprovodne power-chordy, povedal by som ze latvala ma asi stipku vacsi prinos hlavne pri tvoreni skladieb, tak isto tam vniesol trosku zivota, beha tam, fackuju sa ha ha ha je sranda.. Popiskujem si  Na zdravie!

to si kecol riadnu hovadinu.. alexander je podla mna fakt dobry gitarista... dobreho gitaristu nerobi solo...
Zaznamenané
Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #95 kedy: 12. Jún , 2007, 08:53:09 »

mne tam viac pasoval ten alexander... ale preco by ho vyhodil iba kvoli latvalovi, ved s latvalom hra aj v Sinergy, takze asi tak..a este ku tomu, ze preco mi tam viacej sedel alexander... proste on bol typicky doprovodny gitarista.. a roope latvala, je proste viac solovy gitarista a tym padom, je to aj take hranie... hra doprovody, ale vsade kde sa da tak si tam hodi nejake solicko.. toto alexander nechaval iba na alexiho... apacilo sa mi to viac
Prese. Roope vsade kde sa mu naskytne nejaky priestor natlaci nejaku vyhravku alebo aspon paku, flazolety,...
Mne tam tiez viac sedel alexander.

mne sa vzdy ten alexander zdal byt riadny looser a na podiu vkuse stal na mieste a brnkal tie jeho doprovodne power-chordy, povedal by som ze latvala ma asi stipku vacsi prinos hlavne pri tvoreni skladieb, tak isto tam vniesol trosku zivota, beha tam, fackuju sa ha ha ha je sranda.. Popiskujem si  Na zdravie!

No neviem ci si viedel nejaky zaznam z koncertu ale alexander headbangoval pri hre jak dabel. To mi nepride moc staticke. No a pokial viem, tak skladby pise len Laiho.     Na zdravie!
« Posledná zmena: 12. Jún , 2007, 08:54:58 od Misko » Zaznamenané
kuker
stály hosť

« Odpoveď #96 kedy: 12. Jún , 2007, 09:16:12 »

misko, presne tak....  Na zdravie!
Zaznamenané
hangar_18
stály hosť

« Odpoveď #97 kedy: 12. Jún , 2007, 16:21:03 »

No neviem ci si viedel nejaky zaznam z koncertu ale alexander headbangoval pri hre jak dabel. To mi nepride moc staticke. No a pokial viem, tak skladby pise len Laiho.     Na zdravie!

headbangoval, to hej ale roope je predsa len zivsi, chces povedat ze alexi dojde a ma spravenu celu skladbu od zaciatku po koniec kazdu jednu notu?..to urcite Popiskujem si
« Posledná zmena: 12. Jún , 2007, 16:28:50 od hangar_18 » Zaznamenané
hangar_18
stály hosť

« Odpoveď #98 kedy: 19. Júl , 2007, 22:22:11 »

toto je este horuce... Nechajte ma vydýchať Tie My Rope
Zaznamenané
hangar_18
stály hosť

« Odpoveď #99 kedy: 21. Júl , 2007, 01:02:39 »

astaroth777, kuker, misko .. NIC? spite chlapci? Žmurk

podla mna dost dobra skladba ten, refren ("tell me why..") je vazne dobry, ta melodia mi zas bude nieco pripominat (skurvene dobre leto), uz sa tesim.. Bavím sa skvele
Zaznamenané
astaroth777
Hosť
« Odpoveď #100 kedy: 21. Júl , 2007, 08:10:35 »

Boli ste niekto na MOR  na CHildrene..aki boli ....ze vraj zly zvuk  No hanbím sa..
Zaznamenané
hangar_18
stály hosť

« Odpoveď #101 kedy: 21. Júl , 2007, 15:38:35 »

bol som v extaze, takze zvuk si nepamatam ha ha ha
Zaznamenané
hangar_18
stály hosť

« Odpoveď #102 kedy: 22. Júl , 2007, 16:11:12 »

No, ja som nepostrehol, ze by hral Roope dajake alexiho solo.
reagujem trosku neskoro ale konecne som zistil kde som to cital Bavím sa skvele
Citácia
Roope played two guitar solos on the latest Children of Bodom album, "Are You Dead Yet?", despite the widely accepted notion that Alexi plays all solos on Bodom albums.
http://en.wikipedia.org/wiki/Roope_Latvala
Zaznamenané
Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #103 kedy: 22. Júl , 2007, 18:58:42 »

odkial to je......co to je? atd?
je to urcite origos?
Zaznamenané
hangar_18
stály hosť

« Odpoveď #104 kedy: 22. Júl , 2007, 19:59:41 »

No a pokial viem, tak skladby pise len Laiho.     Na zdravie!
pokracujeme..
Citácia
Bastards Of Bodom
Music: Alexi Laiho & Roope Latvala
Song title & lyrics: Kimberly Goss
The slayings at Bodom from so long ago
Still carry a secret, of which nobody knows
A seed that was planted as the nigh
to je rovno z oficialnej stranky http://www.cobhc.com/index.php?id=lyrics/aydy_bob
toto znamena ze Roope robil tu hudbu tiez, tipujem ze aj solo lebo ak si to vypocujes,
na konci je strasni solo battle a dal by som krk na to ze aspon jedno je Roopeho, jedno
tam totiz neznie ako Alexi..
Zaznamenané
Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 14 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.099 sekund, 22 otázok.