Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
15. November , 2024, 16:29:35
Strán: 1 ... 9 10 [11] 12 13 14 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Children of bodom  (Prečítané 53051 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
hangar_18
stály hosť
Príspevkov: 907

« Odpoveď #150 kedy: 03. Január , 2008, 11:30:24 »

na vsetkych je nieco dobre, osobne mozem vsetky, je pravda ze SW mam malo napocuvany lebo ten ma az tak nebavi ale aj tam sa najdu dobre veci..v poslednom case ma najviac bavi follow the reaper a are you dead yet..a ma vyjst novy inak, ale ten uz asi poseru... Bavím sa skvele

edit:prave mi ide na google desktop slideshow z ich koncertu na masters of rock \,,/
« Posledná zmena: 03. Január , 2008, 11:31:14 od hangar_18 » Zaznamenané
hate_me
pravidelný návštevník
Príspevkov: 590

« Odpoveď #151 kedy: 03. Január , 2008, 17:05:08 »

..a ma vyjst novy inak, ale ten uz asi poseru... Bavím sa skvele
si pozrite na ich stranke videa z natacania albumu...alexi ozraty spi na zemi  Na zdravie!  Nezahrávaj sa no a aj ostatnym nejak svietia podla mna oci  Popiskujem si cim to bude?  ha ha ha
Zaznamenané

... ale potom som mu pretiahol sestru a od vtedy sa na mna hnevá ...
kuker
stály hosť
Príspevkov: 885

« Odpoveď #152 kedy: 24. Január , 2008, 11:00:42 »

si pozrite na ich stranke videa z natacania albumu...alexi ozraty spi na zemi  Na zdravie!  Nezahrávaj sa no a aj ostatnym nejak svietia podla mna oci  Popiskujem si cim to bude?  ha ha ha

no bude to tym, ze su tu pijaci  Na zdravie!  Na zdravie!  Na zdravie!

zevraj na novom albume bude TROJKOP  ?§!.  no tak to si neviem predstavit Nechajte ma vydýchať
album sa bude volat BLOODDRUNK a pre europu vyjde niekedy v polovicke februara... ak som dobre videl...
velmi sa na album tesim... predsa.. children je moja srdcovka Som metlak
Zaznamenané
omen
pravidelný návštevník
Príspevkov: 202

Out of reality

« Odpoveď #153 kedy: 24. Január , 2008, 15:10:54 »

trojkop?...a to sa ako robi? Popiskujem si
Zaznamenané

MageZ
miestny štamgast
Príspevkov: 2224

teh shite!!111!

« Odpoveď #154 kedy: 24. Január , 2008, 16:08:53 »

trojkop?...a to sa ako robi? Popiskujem si

asi ked je smatlavy bubenik a po dvojkope mu kladivko este raz neplanovae tukne  ha ha ha
Zaznamenané

hate_me
pravidelný návštevník

« Odpoveď #155 kedy: 24. Január , 2008, 22:37:20 »

tak to by som aj ja chcel vediet  ha ha ha ale bubenik sa vraj vyjadril ze na tomto albume nahral svoj najrychlejsi dvojkopak...no uvidime  :)
Zaznamenané

omen
pravidelný návštevník

Out of reality

« Odpoveď #156 kedy: 25. Január , 2008, 08:51:13 »

asi ked je smatlavy bubenik a po dvojkope mu kladivko este raz neplanovae tukne  ha ha ha

:D:D

...inak mne sa bohuzial az tak nepaci ked v kazdej casti striela tie 220tky Popiskujem si
« Posledná zmena: 25. Január , 2008, 08:52:14 od omen » Zaznamenané

hangar_18
stály hosť

« Odpoveď #157 kedy: 27. Január , 2008, 00:44:06 »

v kazdej? on neni stroj... co som videl koncerty a nebolo ich malo, tak vzdy isiel bez chyby (narozdiel od ostatnych) podla mna je ppci bubenik, naklada jak dabel..

nech si neprajnici hovoria co chcu     ...           magez Beeee ..masters of rock Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele

oni patria medzi tych co udavaju v hudbe trendy Si píš!!! nehraju sa na mytickych bohov, nehraju sa na najlepsich na svete, beru to s nadhladom, su to obycajni burani a robia ppci hudbu.. ktora z dnesnych kapiel ma svoj vlastny zvuk a dokazala to co oni? ..a idu na turne po amerike s megadethom, mustaine kua vie co je dobre Zdravíčko
« Posledná zmena: 27. Január , 2008, 00:45:31 od hangar_18 » Zaznamenané
omen
pravidelný návštevník

Out of reality

« Odpoveď #158 kedy: 27. Január , 2008, 11:00:23 »

Burani?...ale inak setko studovany hudobnici Som metlak
inak jedina kapela v ktorej mozem ten demonicky syňťák:)...inak klavesy metale nemusim... Žmurk
Zaznamenané

hangar_18
stály hosť

« Odpoveď #159 kedy: 27. Január , 2008, 12:26:47 »

Burani?...ale inak setko studovany hudobnici Som metlak
inak jedina kapela v ktorej mozem ten demonicky syňťák:)...inak klavesy metale nemusim... Žmurk
hej burani ako alkoholici samozrejme, PARTY Si píš!!! Bavím sa skvele
presne, syntak je tam ppci, mam niekedy pocit akoby tam bol za tretiu gitaru.. Som metlak
« Posledná zmena: 27. Január , 2008, 12:27:04 od hangar_18 » Zaznamenané
kuker
stály hosť

« Odpoveď #160 kedy: 28. Január , 2008, 22:27:16 »

children of bodom je partia naozaj velmi kreativnych a kvalitnych muzikantov.. ale tvrdit, ze ich bubenik hra na kazdom vystupeni na 100 percent je somarina...
ved napr. Tuska 2003 a pesnicka Downfall - tak tam mu moc uvod nevysiel... nestihal davat dvojkop.....
janne - to je proste killer, ale aj on ma svoje slabe miesta, ved napr. take Nosturi 2005 a pesnicka Every time i die... tak tam pomlcim o tom ako dokatil solo....
alexi laiho - fakt je to makac.. je to moj velky vzor, ale co sa zivakom tyka.. tak zase tiez nehra bez chyb... vid pesnicku Downfall a jeho solo v nej z DVD Chaos 2006...
alebo cely festival Waken 2006.... takze zase niesu bez chyb....

co sa tyka hudby. no tak v momentalnych casoch nakopavaju zadok celemu svetu... naozaj ich muzika je nieco tak silne, ze sila
Zaznamenané
bigbadbrad
stály hosť
Príspevkov: 866

« Odpoveď #161 kedy: 28. Január , 2008, 22:41:08 »

jedine co od nich poznam je cover od Europe - The final countdown, ale ako vidim, ze to tu ospevujete a je to tvrda hudba, tak sa na to pozriem, zozeniem si nejaky album, ale az zajtra, som zvedavy  Na zdravie!
Zaznamenané
hate_me
pravidelný návštevník

« Odpoveď #162 kedy: 28. Január , 2008, 23:03:31 »

children of bodom je partia naozaj velmi kreativnych a kvalitnych muzikantov.. ale tvrdit, ze ich bubenik hra na kazdom vystupeni na 100 percent je somarina...
ved napr. Tuska 2003 a pesnicka Downfall - tak tam mu moc uvod nevysiel... nestihal davat dvojkop.....
janne - to je proste killer, ale aj on ma svoje slabe miesta, ved napr. take Nosturi 2005 a pesnicka Every time i die... tak tam pomlcim o tom ako dokatil solo....
alexi laiho - fakt je to makac.. je to moj velky vzor, ale co sa zivakom tyka.. tak zase tiez nehra bez chyb... vid pesnicku Downfall a jeho solo v nej z DVD Chaos 2006...

co sa tyka hudby. no tak v momentalnych casoch nakopavaju zadok celemu svetu... naozaj ich muzika je nieco tak silne, ze sila
tych chyb sa da najst ovela viac, ale ber to tak ze su to len ludia a hrat ich veci neje ziadna hracka...tak napriklad v tomto videu je dost chyb - kissing the shadows... http://youtube.com/watch?v=MK7jFV1H9-Q 
ale ked ich vidis nazivo tak si to vobec neuvedomis
Zaznamenané

MageZ
miestny štamgast
Príspevkov: 2224

teh shite!!111!

« Odpoveď #163 kedy: 29. Január , 2008, 00:17:49 »

No videl som ich na zivo a bohuzial musim povedat ze som sa kvalitne nudil. :) A to som ich mal kedysi hodne rad. Nove albumy ma uz nejako neberu, metal je dnes uz dalej.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

kuker
stály hosť

« Odpoveď #164 kedy: 29. Január , 2008, 15:25:57 »

ved ja viem, ze su len ludia... a predsa koncert je nieco take kde tolerujem chyby v absolutnej pohode...

skoda, ze som children este na zivo nezazil, snad sa mi to niekedy podari
Zaznamenané
Strán: 1 ... 9 10 [11] 12 13 14 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.103 sekund, 23 otázok.