Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
15. November , 2024, 12:56:52
Strán: 1 ... 12 13 [14] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Children of bodom  (Prečítané 53017 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
buro
stály hosť
Príspevkov: 754

http://sk-sk.facebook.com/people/Maros-Jurina/1544

« Odpoveď #195 kedy: 18. November , 2008, 20:21:20 »

treba ist na toho 8. februara... to budu hrat ovela dlhsie, teraz hraju ako predkapela slipknotu...

No mozeme spravit nejaku vypravu  Zdravíčko
Zaznamenané

Schecter C7 Hellraiser, Sterling by MM JP70, Ibanez MTM2 - Dunlop DB Wah - JTamps screamer - Korg Pitchblack - BOSS NS2 - Peavey 6505 - MXR Carbon Copy - HB 2x12
buro
stály hosť

« Odpoveď #196 kedy: 18. November , 2008, 20:23:05 »

Nebavilo ma to ani trosku a to som chcel aby ma to bavilo. Svojho casu som to aj dost pocuval, ale nejako to uplne stratilo naboj. Neviem to inak popisat. Stal som tam, zival a kazdu chvilu pozeral na hodinky.  :)

Ja tiez v poslednej dobe nejak cim viac ich pocuvam tak to prestava mat ´´energiu´´. Ale kedze je to jedna z kapiel ,na ktorej som fical a patria medzi mojich top 5 tak si ich nechcem nechat ujst.
Zaznamenané

Schecter C7 Hellraiser, Sterling by MM JP70, Ibanez MTM2 - Dunlop DB Wah - JTamps screamer - Korg Pitchblack - BOSS NS2 - Peavey 6505 - MXR Carbon Copy - HB 2x12
MageZ
miestny štamgast
Príspevkov: 2224

teh shite!!111!

« Odpoveď #197 kedy: 18. November , 2008, 20:48:33 »

zvlastne... hrali zle?

Zle nie, ale prislo mi to take profesionlne chladne. Asi som mal prehnane ocakavania, ze ma to tam rozbije nejakym privalom eergie, ako bolo pocut aj na niektorych albumoch. Oni dosli, zahrali a odisli.  :) Nic viac nic menej, dalsi koncert v rade. Niektori boli nadseni, niektori nie. Skalni boli prave ti spokojni, takze asi bola chyba vo mne.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

kuker
stály hosť
Príspevkov: 885

« Odpoveď #198 kedy: 19. November , 2008, 12:12:20 »

No mozeme spravit nejaku vypravu  Zdravíčko

ja by som bol za  Žmurk
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #199 kedy: 19. November , 2008, 12:15:37 »

zajtra Kajo na pasienkoch to budde pecka a nie gasometer
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #200 kedy: 19. November , 2008, 13:52:51 »

CoB sa podla mna motaju nejako v kruhu a nevedia ako dalej, vykradaju samych seba (ved koho ineho by mali? :) ), robia to remeselne dobre, ale zial ziaden pokrok u nich nie je vidiet (pocut), posledny album nie je zly, ale je podla mna zbytocny, stale ten isty zvuk, tie iste postupy, tie iste sola, cize vlastne tie iste songy = zbytocny album (aj ked stale na urovni).
Zaznamenané
buro
stály hosť

« Odpoveď #201 kedy: 19. November , 2008, 16:32:17 »

CoB sa podla mna motaju nejako v kruhu a nevedia ako dalej, vykradaju samych seba (ved koho ineho by mali? :) ), robia to remeselne dobre, ale zial ziaden pokrok u nich nie je vidiet (pocut), posledny album nie je zly, ale je podla mna zbytocny, stale ten isty zvuk, tie iste postupy, tie iste sola, cize vlastne tie iste songy = zbytocny album (aj ked stale na urovni).

V tomto s tebou uplne suhlasim. Popocuval som si ho , zapacilo sa mi na nom par songov (chytlavy refren ,alebo nejaka pasaz) a to bolo vsetko . Ten album pocuvam akurat ked si pustim hudbu k soferovaniu alebo ak mam pracu tak len nech nieco hra . Inac pocuvam stare albumy do albumu HateCrew Deathroll, potom to zacalo byt dost ´´rovnake´´. Ale na ten koncert by som siel  Bavím sa skvele
Zaznamenané

damiandch
pravidelný návštevník
Príspevkov: 214

« Odpoveď #202 kedy: 19. November , 2008, 16:35:47 »

jojo, suhlasim s vami chalani, tiez to tak isto vidim/pocujem :)

ale na koncert chcem tiez niekedy ist :)
Zaznamenané
MrJames COBHC
nováčik
*
Príspevkov: 27

« Odpoveď #203 kedy: 30. Máj , 2013, 14:04:33 »

dnes sa objavil na nete nový album Halo of Blood, čo hovoríte?
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #204 kedy: 30. Máj , 2013, 14:08:52 »

je to uplne krieg.. stay metal..
Zaznamenané

Strán: 1 ... 12 13 [14] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.102 sekund, 23 otázok.