Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
25. November , 2024, 06:23:48
Strán: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 18 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Kupa komba  (Prečítané 46735 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Mirec_-
nováčik
*
Príspevkov: 32

« Odpoveď #150 kedy: 28. Január , 2012, 22:12:55 »

....myslím si, že ten s laney Ťa dopiči neposlal, jednoducho si musíš zvyknúť ak sa taká ponuka vyskytne tak bude raz dva preč....

Si robím srandu.A nemyslim típka odtialto ale zas niekoho iného,hneď mi bolo jasne že o také velké číslo dole nepojde,skusil som to.
Nevadí, ponuky stále pribúdaju len treba byť trpezlivý a zbytočne sa neunáhliť
Zaznamenané
motorman
pravidelný návštevník
Príspevkov: 196

« Odpoveď #151 kedy: 28. Január , 2012, 22:58:12 »

preco taky "napicu"?:) ja zvazujem ten Hot rod deville 212
Vyskusaj to a uvidis ...Blues DeVille a Hot Rod DeVille su rovnake aparaty akurat ze HR ma extra tlacitko "More Drive" (More Napicu) toto akurat prida hlasitost na skresleny kanal ...ten skresleny kanal len chrapci, ties EQ na tomto aparate su necitlive je to skoro jedno ci mas vysky natocenene na 2 alebo 8 ziaden rozdiel
ciste su o nicom tmave a zatutlane ..existuje vela modov na tento aparat ako ho vylepsit ale ked zvazis ten cas a naklady co ta to bude stat to mozes kupit lepsi aparat
...o a este som zabudol spomenut ze tieto aparaty su poruchove viem ze su 3 edicie ja som mal tu poslednu tam uz bolo vela problemov vyriesenych ale predchdzajuce sa vemi kazily

Peavey Classic 30 je lepsi a lacnejsi aparat
Zaznamenané
the_zako
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 114

...and the blowjob is perfect last minute gift!

« Odpoveď #152 kedy: 29. Január , 2012, 15:28:14 »

Classic 30 ma fakt famozny cisty zvuk! Tam nieje o com. No skresleny je o cosi horsi, navyse neviem ci by to na metal stacilo.
Zaznamenané

Drevo, káble, kde - tu žiarifka a dajaké tlačítka...
PanTau
miestny štamgast
Príspevkov: 1883

« Odpoveď #153 kedy: 29. Január , 2012, 15:35:50 »

Classic 30 ma fakt famozny cisty zvuk! Tam nieje o com. No skresleny je o cosi horsi, navyse neviem ci by to na metal stacilo.

Skreslenie je na classic 30 vyborne, neviem, co pises. Neviem ci na metal, aleje vyborne.
Zaznamenané
motorman
pravidelný návštevník
Príspevkov: 196

« Odpoveď #154 kedy: 29. Január , 2012, 17:03:02 »

Classic 30 ma skreslenie perfekne
metal je siroky pojem :)
Zaznamenané
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #155 kedy: 29. Január , 2012, 18:56:52 »

....to je fakt že classic 30 je zvukovo perfektný, len ten združený EQ pre čistý aj efektový kanál je nešťastné riešenie, ďalšou podľa mňa nešťastnou vecou toho ampu je výrazne ujačaný, stredový charakter, ktorý nesadne všade....
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
PanTau
miestny štamgast

« Odpoveď #156 kedy: 29. Január , 2012, 19:01:55 »

Na PV classic je EQ celkom dobre trafeny, takye nevadi , ze je spolocny a ujacany nie je nejako zvlast. To ze je stredovy je len dobre, kde ma gitara hrat?
Zaznamenané
garde
miestny štamgast

« Odpoveď #157 kedy: 29. Január , 2012, 19:25:51 »

....niekomu to môže vyhovovať a niekto iný po ničom inom ani bažiť nebude, rozhodne nie je príjemné ak si horko ťažko nastavíš zvuk na jednom z kanálov a po následnom prepnutí z čistého na skreslený ťa ovalí stredový šok alebo ak pokrútiš korekciami na skreslenom tak sa Ti následne po prepnutí na čistý kanál začne zvuk strácať....

....v KCH si iný zvuk gitary ani neviem predstaviť, no keď sme to vyskúšali v kapele, tak to bolo pre nás nepoužiteľné....
Zaznamenané

PanTau
miestny štamgast

« Odpoveď #158 kedy: 29. Január , 2012, 19:29:48 »

Ale hartke pigiback hralo dobre. Netrep uz radsej.
Zaznamenané
garde
miestny štamgast

« Odpoveď #159 kedy: 29. Január , 2012, 19:32:52 »

....čo to stále vyťahuješ a vytrhávaš z kontextu, či iný protiargument už nemáš Huh! ....
Zaznamenané

PanTau
miestny štamgast

« Odpoveď #160 kedy: 29. Január , 2012, 19:35:02 »

Toje normalny argument. Teba by menal nikto brat vazne, lebo trepes. Hartke za 100 eur podla teba hralo dobre a PV classic je ujacany stredak. Jeb na to moj. Jak keby som cital sracky od 15 rocneho internetoveho mudreho pisalka.
Zaznamenané
garde
miestny štamgast

« Odpoveď #161 kedy: 29. Január , 2012, 19:37:59 »

....kde som tie dva ampy porovnával Huh! ....vystavím Ti diplom inteligencie a rovno si ho môžeš dať aj zarámovať :) ....
Zaznamenané

PanTau
miestny štamgast

« Odpoveď #162 kedy: 29. Január , 2012, 19:45:30 »

Nemusis ich porovnavat priamo, mne staci co si pisal o jednom a teraz pises o tomto. Si mimo a s mojou inteligenciou si starosti nerob a pozor na slovka  :)
« Posledná zmena: 29. Január , 2012, 19:53:52 od PanTau » Zaznamenané
garde
miestny štamgast

« Odpoveď #163 kedy: 29. Január , 2012, 20:08:11 »

....celú debatu vytrhávaš a ťaháš do úplne inej roviny, pre očerstvenie tvojej zjavne krátkodobej pamäte to rád zopakujem....nič hlasnejšie,  dvojkanálové s reverbom a lacnejšie ako to spomenuté Hartke som kúpiť nevedel....aby si si nemyslel že si vymýšľam či obhajujem zase nejaký výmysel čo som si narýchlo vymyslel, toto som napísal o tom Hartke....

....teda nie že by to Hartke bol môj vysnívaný aparát, len som chcel niečo lepšie ako bola Tesla Studiosolo 132  Na zdravie! ....

....tak nechápem, že čo si sa na tom zacyklil a omieľaš to isté neustále dookola Huh! ....
Zaznamenané

Mirec_-
nováčik
*
Príspevkov: 32

« Odpoveď #164 kedy: 29. Január , 2012, 20:21:00 »

Aký je rozdiel medzi  Classic30 a Classic30 Tweed  ?
Zaznamenané
Strán: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 18 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.061 sekund, 22 otázok.