Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
25. November , 2024, 16:17:48
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 18 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Kupa komba  (Prečítané 46985 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
stevino179
Hosť
« Odpoveď #45 kedy: 25. Január , 2012, 16:43:50 »

Na zdravie!Zdravíčko
Zaznamenané
PanTau
miestny štamgast
Príspevkov: 1883

« Odpoveď #46 kedy: 25. Január , 2012, 16:44:03 »

Drzte sa chlapi a rozhodnite sa spravne  ha ha ha

Na zdravie!

A toto ako hra dobre?    Je mi do plaču
« Posledná zmena: 25. Január , 2012, 17:07:33 od PanTau » Zaznamenané
the rocker
Hosť
« Odpoveď #47 kedy: 25. Január , 2012, 17:00:09 »

Neviem, neskusal som.
 Popiskujem si

Maj sa.

Zaznamenané
PanTau
miestny štamgast

« Odpoveď #48 kedy: 25. Január , 2012, 19:35:49 »

Na aku hudbu to vobec chces? Neviem, ci sa to tu spomina, nechce sa mi to hladat.
Zaznamenané
Mirec_-
nováčik
*
Príspevkov: 32

« Odpoveď #49 kedy: 25. Január , 2012, 21:45:42 »

Rád si zahrám šetko od makšieho rocku až po tvrdý metal

Čo myslite Laney LC30 II  .....našiel som za 250

celolampove kombo laney lc 30 II, nove koncove elektronky (kvalitne ruske) nastavene odbornikom, upravena povodna paralelna slucka na seriovu, vymenene origo repro za spickovy celestion alnico gold speaker
Zaznamenané
PanTau
miestny štamgast

« Odpoveď #50 kedy: 25. Január , 2012, 21:48:19 »

Nevahat, brat  Si píš!!! Super kombo a dost univerzalne, da sa na tom zahrat skoro vsetko.
Zaznamenané
Mirec_-
nováčik
*

« Odpoveď #51 kedy: 25. Január , 2012, 21:55:01 »

Nevahat, brat  Si píš!!! Super kombo a dost univerzalne, da sa na tom zahrat skoro vsetko.

Beriem ťa za slovo
Zaznamenané
BrokenWings
miestny štamgast
Príspevkov: 1539

« Odpoveď #52 kedy: 25. Január , 2012, 22:19:26 »

Čo si sa zbláznil  Fuuha zíram
Je to parádne kombo, nejaký čas som ho mal.
Natočíš na tom fakt všetko a krásne si rozumie s krabicami.
Kupoval som ho už používané za cca 380€, nové vtedy stálo okolo 600€ (tak 3 roky dozadu).

Super aparát, jednoduchý - v prípade potreby bezproblemový servis,versatilný.

Okamžite BER, lebo si ten inzerát nájdem a vezmem ho ja  Bacha na vec kamo!

Žmurk
Zaznamenané
matus
pravidelný návštevník
Príspevkov: 323

« Odpoveď #53 kedy: 25. Január , 2012, 23:51:15 »

Čo si sa zbláznil  Fuuha zíram
Je to parádne kombo, nejaký čas som ho mal.
Natočíš na tom fakt všetko a krásne si rozumie s krabicami.
Kupoval som ho už používané za cca 380€, nové vtedy stálo okolo 600€ (tak 3 roky dozadu).

Super aparát, jednoduchý - v prípade potreby bezproblemový servis,versatilný.

Okamžite BER, lebo si ten inzerát nájdem a vezmem ho ja  Bacha na vec kamo!

Žmurk

Mna stalo 400  :) Je to vyborne kombo, s jankovym screamerom a s tym alnicom to vie ine veci, s Mircom uz sme pisali, bohuzial kombo uz je slubene a cez vikend asi pojde z domu. Do zajtra, ak by ho nahodou moc niekto chcel a prisiel by si prenho je este k maani  Na zdravie!
Zaznamenané
motorman
pravidelný návštevník
Príspevkov: 196

« Odpoveď #54 kedy: 26. Január , 2012, 03:09:26 »

Suhlasim so Stevinom 1979 - poriadny solid state apec nie je zla vec - Gallien Krueger, Roland Jazz Chorus, Lab Series, (vlastnim vsetky 3 uvedene vzorky), Pearce, Pritchard amps.

Drzte sa chlapi a rozhodnite sa spravne  ha ha ha

Na zdravie!

Tak toto je totalna sracka  Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané
the rocker
Hosť
« Odpoveď #55 kedy: 26. Január , 2012, 07:55:27 »

Tak toto je totalna sracka  Nechajte ma vydýchať

Ale hybaj
 Žmurk
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #56 kedy: 26. Január , 2012, 10:14:07 »

Zdravím,kupujem gitarove kombo a chcel by som poradit pre aké sa rozhodnút.
Kupujem z bazáru

Laney LV300 Twin
Line6 spider II 150w
Fender Frontman 212 R
Marshall MG50DFX

Vdaka za radu

Chlapce, kolko mas rokov, ze za teba musia cudzi ludia rozhodovat, ktori nepoznaju tvoju hru, tvoj vkus, teba vseobecne ? Vsak natankuj auto, chod poskusat a vyber si. Je to dost subjektivne a to, co sa paci niekomu inemu sa nemusi pacit tebe a naopak. Z tychto prditiek to mas uplne jedno. A vlastne ani neviem, co hras, co pocuvas, ci to chces do kapely, atd... A Marshall MG je dost slusny amp, dokonca aj skreslenie ma fasa, len staci pokrutit gombikmi a prisposobit hru k danemu aparatu.

To Laney ma viacero kamosov a vkuse sa stazuju na kazovost, ze nieco brumi, huci, nejde skreslenie, pripadne len chrci, atd... Moze to byt lampami nakoniec. Mne sa cela firma Laney nepaci, ale to je moj nazor.
Zaznamenané

lumpisko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 462

« Odpoveď #57 kedy: 26. Január , 2012, 10:33:21 »

Chlapce, kolko mas rokov, ze za teba musia cudzi ludia rozhodovat, ktori nepoznaju tvoju hru, tvoj vkus, teba vseobecne ? Vsak natankuj auto, chod poskusat a vyber si. Je to dost subjektivne a to, co sa paci niekomu inemu sa nemusi pacit tebe a naopak. Z tychto prditiek to mas uplne jedno. A vlastne ani neviem, co hras, co pocuvas, ci to chces do kapely, atd... A Marshall MG je dost slusny amp, dokonca aj skreslenie ma fasa, len staci pokrutit gombikmi a prisposobit hru k danemu aparatu.

To Laney ma viacero kamosov a vkuse sa stazuju na kazovost, ze nieco brumi, huci, nejde skreslenie, pripadne len chrci, atd... Moze to byt lampami nakoniec. Mne sa cela firma Laney nepaci, ale to je moj nazor.
kamarat mal doma toto combo a hned na druhy den islo do prdele,mas uplnu pravdu su to totalne smejdy.
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #58 kedy: 26. Január , 2012, 10:39:25 »

kamarat mal doma toto combo a hned na druhy den islo do prdele,mas uplnu pravdu su to totalne smejdy.
Totalny smejd by som to nenazval, mozno som pocul zle kusy, alebo ozaj to mohol byt lampovy problem. Jedine Laney, co sa mi fakt paci je tu:

Zaznamenané

Mirec_-
nováčik
*

« Odpoveď #59 kedy: 26. Január , 2012, 12:01:02 »

Si nejaký moc múdri "chlapče".Neni to otom že zamna cudzí ludia rozhoduju ale ide oto že sa v aparatoch ešte moc nevyznam a preto aby som sa neunáhlil a nekupil tie vyššieuvedené prdítka a presvečili ma aby som našetril a kúpil niečo lepšie.
Šakže, otom toto forum je, skusenejší poradia tým menej....

Prepáč za prvú vetu  Žmurk
Zaznamenané
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 18 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.091 sekund, 23 otázok.