PanTau
|
|
« Odpoveď #90 kedy: 26. Január , 2012, 23:39:45 » |
|
Rocker a teraz daj tie, co nahrali veci na lampach Hlavne tunie je ocom sa bavit, chalan chce aparat, ktory bude sluzit a bude hrat dobre a myslim, ze najlepsia moznost tu je stale to laney za 250
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
PanTau
|
|
« Odpoveď #91 kedy: 26. Január , 2012, 23:42:58 » |
|
už som písal o Metalice a Korn a to je Rock , - tak trocha , a nejdem sa v tom bruzgat ale dobrí mosfet aparat je bežna sučast poriadnych štúdii
Ty patris na liecenie kamarade, sak jebes dve na tri Aj chladnicka na pivo je bezna sucast a nejdem to odporucat chalanovi ako moznost za 200e
|
|
« Posledná zmena: 26. Január , 2012, 23:49:03 od PanTau »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
PanTau
|
|
« Odpoveď #92 kedy: 26. Január , 2012, 23:44:35 » |
|
Bugera 6262-212
Nejaký rozumný názor na toto kombo?
Zvukovo to nie je pruser,hra to ok, ale kamos si to objednal a za 3 dni, a to je holy fakt, za 3 dni sa to odjebalo a reklamoval to. Samozrejme, ze sa to stava aj u inych ampov , ale myslim, ze nie tak casto.
|
|
« Posledná zmena: 26. Január , 2012, 23:48:48 od PanTau »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #93 kedy: 26. Január , 2012, 23:45:32 » |
|
Moj skromny nazor je, ze nie si daleko od pravdy - aj to bol urcite jeden z faktorov.
tiez si myslim, ze hlavne v tych 70tych to bol modny hit, nieco nove, s inymi vlastnostami, atd... ale historia jaksi ukazuje, ze tie tranzistory predsa len zostali v lowende... a take tie akoze serioznejsie veci, ako Valvestate ci Roc Pro mali aspon tu jednu malicku lampu a trebars Roc Pro (Performer) je jeden fakt slusny aparat... akurat s nim Fender na trhu ziadnu dieru neurobil... Mode Four som nemal cest ale tam bol hlavne ten modeling, nie ? inak sa priznam, ze mnohe modely, co si vymenoval ani nepoznam, co sa tyka osobneho kontaktu, ale tiez vacsina z nich su dnes zabudnute veci. vyvoj skratka isiel inakade a asi to nebolo len loby elektronkovych firiem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #94 kedy: 26. Január , 2012, 23:58:03 » |
|
Rád si zahrám šetko od makšieho rocku až po tvrdý metal
Čo myslite Laney LC30 II .....našiel som za 250
cize potrebujes toto + TS alebo recto/slo/peavey5150. nuff said nebudes si kupovat roland JC aby si urobil stevinovi radost, ked chces hrat metal a nebudes riesit trandakove blbosti ked na tieto zanre su etalon lampove aparaty
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
motorman
|
|
« Odpoveď #95 kedy: 27. Január , 2012, 01:59:42 » |
|
ved nepresviedcaj stale inych o svojej pravde. nechaj hlupakov hrat na lampe, aspon budes jediny s tym dobrym zvukom.
toto je co za kokotina
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Mirec_-
nováčik
Príspevkov: 32
|
|
« Odpoveď #96 kedy: 27. Január , 2012, 09:13:44 » |
|
toto je co za kokotina Si robí prdel....aspon ja som to tak pochopil
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Mirec_-
nováčik
Príspevkov: 32
|
|
« Odpoveď #97 kedy: 27. Január , 2012, 09:24:13 » |
|
Vďaka všetkým za rady,nebiť vás už mam doma vyjeba... tranzistor.Aj keď by som bol možno típek keď majú taký aj chlapci z kornu Už len najsť nejaké slušné kombo za priatelnú cenu.
|
|
« Posledná zmena: 27. Január , 2012, 10:16:41 od Mirec_- »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #98 kedy: 27. Január , 2012, 09:57:33 » |
|
... tranzistor ...keď majú taký aj chlapci z kornu..
nemaju a v zivote ani nemali, ti garantujem,
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #99 kedy: 27. Január , 2012, 10:00:33 » |
|
popici temicka ..klasika..ale nebudte smutni, pan jezis ma vsetky svoje dietky rovnako rad.. najlepsi je henten estebacky zoznam tranzistorovych zosikov a mien ludi, ktori na ne hrali.. tipujem ze tam su aj pripady kde niekto len nieco zapol aby to skusil a uz to bolo zaznamenane.. velmi rad by som si pozrel tie dnesne studia kde su tie majestatne trandaky, lebo tie dobre studia co poznam disponuju z 99% pripadov lampovymi zosikmi x znaciek a x druhov.. to je taky poloprijebany vyrok tvrdit nieco v style ze 'trandaky su super lebo kebyze nie su tak na ne nikto nehra'.. a ak Korn hra na tranzistor tak som ochotny predat smajdovu manku na prostituciu
|
|
« Posledná zmena: 27. Január , 2012, 10:01:55 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #101 kedy: 27. Január , 2012, 10:26:51 » |
|
to je taky poloprijebany vyrok tvrdit nieco v style ze 'trandaky su super lebo kebyze nie su tak na ne nikto nehra'..
....ale veď tranďáky sú super kým ich neporovnáš s lampou....
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
|
beercompatibile
pravidelný návštevník
Príspevkov: 372
beercompatibile
|
|
« Odpoveď #103 kedy: 27. Január , 2012, 11:56:52 » |
|
no ja furt predavam boogie F50 mimochodom, doporucuje ho aj moj kocur (ze sa na nom dobre spinka)
|
|
|
Zaznamenané
|
uz radsej nic nepisem, zas by som to musel po case zmenit
|
|
|
vikur
VIP
stály hosť
Príspevkov: 1422
hejter
|
|
« Odpoveď #104 kedy: 27. Január , 2012, 12:08:12 » |
|
vsak ok roland jazzchorus je popularny na cleany ale tam to stymi tranzistormi zacina aj konci, to ze tu miestny blbecek tvrdi nieco ine nevadi, uz sme si zvykli
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|