Chlapi, ale ved je to uplne jedno lampy vs tranzistory. Hlavne aby to splnilo ten finalny ucel. Tiez ale odsudzovat cloveka za to, ze ne-zastava nazor vacsiny sa mi zda ako nekorektne.
Ja som v minulosti hral na hybridne kombo Music Man RD 112, Mesa Boogie Mark II, Marshall JCM 900 SLX, Fender Hod Rod Deville, Marshall JMP 2203 a musim priznat , ako som uz spominal moj najhranejsi a najpouzivanejsi amp momentalne je solid state Gallien Krueger 250RL. Vybral som si ho z praktickych dovodov a hlavne zvukovo je to pre mna na tej istej urovni ako moj lampvy Marshall JMP 2203. Kto to nepocul moze tazko hodnotit to je jasne. Pouzivam ho s kapelou a veselo sa ho chystam pouzivat aj na koncertnych podiach.
V roku 2000 sme hrali ako predkapela Alice Cooper v Ostrave. Moj gear bol korejsky Epiphone Les Paul Custom, Marshall Shred master a kombo Music Man RD 112. Kamos z kapely vtedy hral na mexicky Fender Strat a Marshall Valvestate VS100 a 4x12 cabinet.
Poviem Vam, bolo nam u riti lampa vs tranzistor, Mexicky strat Vs American, Epiphone vs Gibson, dolezity bol ten pocit z hry, ta misia kvoli ktorej sme tam prisli zahrat a hlavne ta atmosfera z davu okolo 5000 rockovych dusi – poviem Vam absolutna nirvana.
Nikto nas vtedy neodsudzoval ani nekritizoval za to, ze nehrame svetovych znackach , ludia sa perfektne bavili a pocit bol proste uzasny.
Clovek ktory toto zazije – verte mi nema potrebu riesit tieto gear zalezitosti, pre mna je hlavny pocit z hrania a fungovania celej kapely, odovzdanie toho hudobeho odkazu publiku a je mi celkom jedno na com hram.
Verim ,ze chudaka Stevina uz nechate na pokoji, on ma svoju pravdu, vy mate svoju – ved naco su dobre tieto zabo-mysie vojny.
Drzte sa chlapci a prajem vsetko len to najlepsie Vam vsetkym.