Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
25. November , 2024, 06:36:28
Strán: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 18 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Kupa komba  (Prečítané 46745 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
PanTau
miestny štamgast
Príspevkov: 1883

« Odpoveď #165 kedy: 29. Január , 2012, 20:25:24 »

Tweed je len povrchovka. Tweed je ta bezova uprava.

Garde, nemam co viac dodat. Ked je raz niekto hluchy tak je proste hluchy. Pisal si, ze to nehra zle. No poznam ten amp dobre a hra katastrofalne, takze mne staci.
« Posledná zmena: 29. Január , 2012, 20:27:48 od PanTau » Zaznamenané
sevo
stály hosť
Príspevkov: 995

« Odpoveď #166 kedy: 29. Január , 2012, 20:27:42 »

classic 30 je pre mna zvukovo jeden z top ampov, len ma na mna malo skreslenia
Zaznamenané

...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo
sa take už nerobí...
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #167 kedy: 29. Január , 2012, 20:34:37 »

Tweed je len povrchovka. Tweed je ta beyova uprava.

Garde, nemam co viac dodat. Ked je raz niekto hluchy tak je proste hluchy.

....a to si zistil dnešnou konšteláciou planét Huh! už by si mohol prestať zachádzať do blbostí pán fundovaný a diplomovaný....

....mal som možnosť požičať si na utorkovú skúšku Classic 30tku, ale podľa Teba to je nie je v mojich silách aby som sa k takému ampu dostal mimo youtubu, a tiež nedajbože reagovať tuto na veľaváženého pánka Taua, pôsobíš pomaly ako veľký pán Fico.... Zdravíčko čo už človek si aj takto získáva priaznivcov Bavím sa skvele ....
« Posledná zmena: 29. Január , 2012, 20:55:13 od garde » Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
PanTau
miestny štamgast
Príspevkov: 1883

« Odpoveď #168 kedy: 29. Január , 2012, 20:41:06 »

Uz si sa vykecal? Spokojnost? Ty by si mal pisat recenzie do muzikusu, prepat dve na tri uz vies a ked vies vychvalit aj kokotinu, myslim, ze by ta radi zamestnali.
Zaznamenané
lumpisko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 462

« Odpoveď #169 kedy: 29. Január , 2012, 20:43:19 »

Huraa konecne zabava Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané
kubo63
miestny štamgast
Príspevkov: 2100

West Coast

« Odpoveď #170 kedy: 29. Január , 2012, 20:46:47 »

Mirec aj prestane hrat na tu kytaru, ked tu s nim skoncite. Bavím sa skvele Ako zo zasady, pokial nie si vo financnej tiesni, tak nema absolutne ziaden zmysel riesit tranzistorove aparaty. Ci uz to Peavey alebo Fender Hot Rod, vsetko su to vynikajuce aparaty. Kup barco, len nech to nie je vysokoziskovy zosilovac laney ghlb500 s prikonom 200W a elektronkou v predzosilnovaci.
Zaznamenané
garde
miestny štamgast

« Odpoveď #171 kedy: 29. Január , 2012, 21:04:22 »

Uz si sa vykecal? Spokojnost? Ty by si mal pisat recenzie do muzikusu, prepat dve na tri uz vies a ked vies vychvalit aj kokotinu, myslim, ze by ta radi zamestnali.

....zrejme si mýliš pojmy z dojmami a len ďalej sa cyklíš....

....ale aby sme sa pohli ďalej, kupil som Laney LC, lebo je oproti Classic 30 variabilnejší a má jemnejší charakter ako Classic 30 a preto nám LCčko vyhovovalo viac....

Zaznamenané

garde
miestny štamgast

« Odpoveď #172 kedy: 31. Január , 2012, 11:00:36 »

Garde, nemam co viac dodat. Ked je raz niekto hluchy tak je proste hluchy. Pisal si, ze to nehra zle. No poznam ten amp dobre a hra katastrofalne, takze mne staci.

....už asi môžem napísať hocičo a budem vkuse vyzerať ako debko, sám si aj tak pripadám....skúšal som ďalší Classic 30, diametrálne odlišný zvuk, neveril by som že taký rozdiel vedia spraviť lampy....to čo som popisoval predtým, výrazný stredový charakter doslova režúci uši aj pri nižšej hlasitosti sa vôbec nekonal ani zo zapnutím boostom, ani keď sa volume vytočilo....stredy na 10ne a nevadili, basy neblatili ani keď boli vytočené, úplne luxusný a pevný sound a EQ mohlo byť pokrútené hocijako....

....svoj predošlí názor som založil na tom, že som skúšal asi pred 3mi rokmi Classic 30tku na predajni, kde sa až tak nedala vytočiť, tak mi prišla zvukovo veľmi príjemná a prierazná, preto som si aj chcel požičať, a aj požičal na skúšku, ale výsledok tejto skúšky pred týždňom mi vykreslil Classic 30tku ako amp s uleteným stredovým charakterom, ktorý sa nedá uregulovať, režúcim uši aj pri nižšej hlasitosti....

....týmto sa chcem ospravedlniť prispievateľovi "PanTau" za ten kamikadze nálet....

Zaznamenané

BrokenWings
miestny štamgast
Príspevkov: 1539

« Odpoveď #173 kedy: 02. Február , 2012, 23:35:49 »

Opravte ma, ak sa mýlim:

Teoreticky by v tranzistorových gitarových koncoch nemal byť počuteľný rozdiel.
Ak áno, aký je a čo ho ovplyvňuje?

Povedzme, že si zoberiem lampový preamp a 4 tranzistorové gitarové konce s rovnakou wattážou - vystriedam ich do tej istej bedne. Bude tam počuť rozdiel ako pri lampových koncoch?
« Posledná zmena: 02. Február , 2012, 23:38:53 od BrokenWings » Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #174 kedy: 03. Február , 2012, 01:27:30 »

Mas tam pocutelne rozdiely. neviem, co ich ovplyvnuje a nie su mozno az tak zasadne ako pri lampach, ale je tam rozdiel. moc tranzistorovych koncakov ani nepoznam, mal som marshall 8008 (alebo 8004?) a spokojnost, hra to lepsie ako ten rocktronacky koncak, co su asi 2 najrozsirenejsie trandakove koncaky.
Zaznamenané
garde
miestny štamgast

« Odpoveď #175 kedy: 03. Február , 2012, 06:18:51 »

....nie každý integrovaný obvod je vhodný na hocijaký účel, najviac to vynikne pri skreslených zvukoch, chytá to nepríjemné zrno ktoré nevieš zjemniť, pritom to isté skreslovátko s rovnakým nastavením ti bude na jednom, len škvrčať a na dobrom Ti spraví fajn drive, tie Marshall koncáky sú v pohode, Rocktron nepoznám....neviem aká celá rada súčiastok to ovplyvňuje....
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #176 kedy: 03. Február , 2012, 16:05:50 »

....
Teoreticky by v tranzistorových gitarových koncoch nemal byť počuteľný rozdiel....

to by museli byt linearne a to nie su a ani nechcu byt. takze vzdy medzi roznymi zosikmi bude rozdiel...
Zaznamenané
eriksktv
nováčik
*
Príspevkov: 25

« Odpoveď #177 kedy: 13. Február , 2012, 20:47:17 »

Zdravím,
Mohol by mi niekto poradiť? Momentálne mám tranzistorové 15w kombo, ktoré by som chcel vymeniť za nejaký kvalitný kúsok do skúšobne. Rozpočet mám niečo okolo 400-450€ samozrejme čím lacnejšie tým lepšie pre mňa. No počul som (ja osobne sa do toho nejako extra nevyznám) že lampové sú najlepšie aparáty. Našiel som si jedno kombo 120w s 2x12" reproduktormi. Link http://muziker.sk/gitarove-komba/modelingove-komba/vox_vt120-plus.html značka Vox VT 120+. Hrám death/heavy/alternative metal a hard rock. Myslíte si že by to bola vhodná kúpa na štýl ktorý hrám? V budúcnosti by som si chcel kúpiť aj multiefekt KORG AX3000G (http://muziker.sk/gitarove-efekty/podlahove-gitarove-multiefekty/korg_ax3000-g.html) a nejakú kvalitnú gitarku (v tom ešte nemám jasno no asi najskôr nejakého CORT-a). Tak keby ste mi poradili ohľadom toho komba, alebo dali nejaký konkrétny typ bol by som veľmi rád, chcel by som aby mi to už aj niečo vydržalo a malo čistý zvuk. Keby som dostal odpovede aj na efekt a nejaký typ na gitaru, bol by som veľmi rád.
Vďaka vopred za reakcie
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #178 kedy: 13. Február , 2012, 20:57:08 »

kup si kombo valveking alebo nieco take
Zaznamenané

eriksktv
nováčik
*
Príspevkov: 25

« Odpoveď #179 kedy: 13. Február , 2012, 21:08:25 »

Môžem dostať konkrétneho typa? :D
Zaznamenané
Strán: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 18 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.089 sekund, 23 otázok.