Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
25. November , 2024, 08:25:29
Strán: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 18 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Kupa komba  (Prečítané 46768 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
eriksktv
nováčik
*
Príspevkov: 25

« Odpoveď #195 kedy: 15. Február , 2012, 14:56:26 »

No, to 60w nehralo podľa mňa najlepšie ale určite ani najhoršie ale určite lepšie ako to čo mám ja teraz, pri tom 60w kombe bol multiefekt digitech RP155 takže to tak objektívne nemôžem posúdiť. Z heavy metalu sa mi páčia Manowar, Metallica a z Death metalu najviac sa mi páči Cradle of Filth ale to je niečo také Death/Black potom ešte uznávam SK kapelu Moonfog a Egyptskú Scarab. Aj ozvučenie majú parádne. No bohužiaľ neviem na čom hrajú...
Je to so mnou zložité som v tom blb  Neviem
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #196 kedy: 15. Február , 2012, 15:03:25 »

neviem, ci je ten inzerat este aktualny, ale Engl Thunder 50 je malicke sikovne silne kombo, na ktorom zahras uplne vsetko, aj ten death metal...

http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,91774.0.html
Zaznamenané
midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1612

nech sa práši...

« Odpoveď #197 kedy: 15. Február , 2012, 15:13:55 »

To nie je nejaké malé kombo? 30w? Myslím, že do skúšobne to stačiť nebude. A keď mi tu ponúkate nejaké kombá na predaj z druhej ruky tak prosím mi pošlite aj info v akom sú stave, koľko rokov ste na nich hrali a ako ste ho vyťažovali a nejaké podrobnejšie info k tomu. Ale najradšej by som bol za kúpu nového kombo a konkrétne typy na dobré kombá.
Súhlasím s tým čo Ti napísal Rasťo, ale len dodám, že neporovnávaj 15W na tvojom domácom kombíčku a lampových 15W. A ver, že lampových 30W je dosť na to, aby to utiahlo nielen skúšobňu.  Na zdravie!
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
eriksktv
nováčik
*

« Odpoveď #198 kedy: 15. Február , 2012, 15:17:42 »

A to, čo som ja postol je podľa Vás aké? Aké má plusy a mínusy? Môže sa k nemu niekto vyjadriť? A či sa hodí na ten štýl hrania ktorý ja plánujem hrať. Link: http://muziker.sk/gitarove-komba/modelingove-komba/vox_vt120-plus.html
« Posledná zmena: 15. Február , 2012, 15:20:39 od eriksktv » Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #199 kedy: 15. Február , 2012, 15:23:20 »

nehodi

na tvojom mieste by som sa popozeral po peavey valveking kombe. ej to lampove, 50W ti bude bohato stacit, aj zvukovo je to obstojne na tvrde styly
« Posledná zmena: 15. Február , 2012, 15:23:43 od styrioci » Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #200 kedy: 15. Február , 2012, 15:44:49 »

ziadne plusy ma nenapadaju
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #201 kedy: 15. Február , 2012, 15:54:01 »

erik nic v zlom ale ked ti tu kazdy napise aj sto plusov k nejakemu ampu, tak je to v prvom rade o tebe a uz ked sa osivas pri tom ze by si mal kupit jazdeny aparat a zistujes kolko maju rokov a ako boli vytazovane (co su vo velkej miere totalne nepodstatne otazky), tak toboz menej budu mat pre teba tie +/- nejaku vypovednu hodnotu, kedze mas celkovo inac nastaveny rebricek hodnot  :)
prepac ale takto to proste zial nefunguje. tak ako sa mozno vyznas v IT a na vela veci pozeras inac ako uplne bezny konzument, tak skus abstrahovat od svojej neskusenosti, chod si niekam vyskusat tak 2 - 3 komba co tu niekto navrhol a to co sa ti bude najviac pozdavat tak si kup  Na zdravie!
« Posledná zmena: 15. Február , 2012, 16:03:30 od pista58 » Zaznamenané

o-yep sro
eriksktv
nováčik
*

« Odpoveď #202 kedy: 16. Február , 2012, 16:20:26 »

Asi aj tak spravím ako si mi poradil pista58 najradsej by som bral nový aparát... aj predavači v hudobninách sú podľa vás taký že skôr odrbú ako poradia? Alebo je to naopak? Konkrétne mám na mysli Košický muziker. keď máte niekto skúsenosť napíšte
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #203 kedy: 16. Február , 2012, 16:39:45 »

ak ti ukaze take co ma zabudovanych 200 efektov, nieje lampove a povie ze na nom hral hendrix (alebo si dosad svojho oblubeneho gitaristu na ktoreho sa ta mozno opyta), tak ta ojebava.
vypytaj si lampove kombo a zvysok neries, vsetko ostatne su ojeby.
Zaznamenané

o-yep sro
caparison
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 83

« Odpoveď #204 kedy: 16. Február , 2012, 16:50:17 »

Asi aj tak spravím ako si mi poradil pista58 najradsej by som bral nový aparát... aj predavači v hudobninách sú podľa vás taký že skôr odrbú ako poradia? Alebo je to naopak? Konkrétne mám na mysli Košický muziker. keď máte niekto skúsenosť napíšte

Kazdy clovek ma ine skusenosti s predajcami. Ja im skor doverujem... nemal som nikdy pocit, ze mi chce za kazdu cenu produkt predat. Co sa Muzikeru tyka, tak skusenost iba z BA. K nim nemam vyhrady, vzdy v pohode.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #205 kedy: 16. Február , 2012, 17:41:36 »

ak maju plnu predajnu digitalnych kokotin typu Vox Valvetronix, tak necakaj, ze Ti na rovinu povie, ze je to p*čovina  Žmurk
Zaznamenané
eriksktv
nováčik
*

« Odpoveď #206 kedy: 16. Február , 2012, 18:03:35 »

Tak pred chvíľou som písal s jedným predavačom ktorého poznám osobne a písal mi že nechápe aké výhrady máte voči VOX VT sérii. Že sám si to kúpil (konkrétne model VOX VT80+) a hrá to perfektne a používa to v skúšobni. Že si VT sériu obľúbil. A že vraj sa to hodí na každý štýl hudby (aj na death metal) keď sa tam dosadí nejaký kvalitnejší footswitch.
Zaznamenané
sevo
stály hosť
Príspevkov: 995

« Odpoveď #207 kedy: 16. Február , 2012, 18:24:19 »

death metal LEN s kvalitnym footswitchom
Zaznamenané

...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo
sa take už nerobí...
eriksktv
nováčik
*

« Odpoveď #208 kedy: 16. Február , 2012, 18:29:16 »

A aký footswitch by ste mi ešte poradili na death metal? Zajtra idem do KE do hudobnín...
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #209 kedy: 16. Február , 2012, 18:33:28 »

A aký footswitch by ste mi ešte poradili na death metal?

..to si z teba iba robia srandu. nic take neexistuje.
Zaznamenané
Strán: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 18 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.086 sekund, 23 otázok.