Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
28. November , 2024, 22:32:41
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 7 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Kemper Profiling Amplifier  (Prečítané 28026 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
hyenik
stály hosť
Príspevkov: 1406

« Odpoveď #45 kedy: 17. Január , 2013, 00:10:31 »

Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #46 kedy: 17. Január , 2013, 07:12:45 »

a predpokladana cena? cca tak isto ako normalny kemper?
tu su oficialne spravy bude to mat dve verzie, rovnako aj ako klasicky kemper so vstavanymi koncakom. su tam aj ceny uvedene

http://www.skatingdog.com/?p=402
http://www.skatingdog.com/?p=392
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #47 kedy: 07. Máj , 2014, 10:01:16 »

Ake su dalsie skusenosti s touto vecickou? Ostava stale nadsenie?

Celkom zaujima jedna vec, daju sa tie sample roznych ampov zdielat? Trebars John z Londyna si nasnima rozne zazracne stare plexiny a posle mi to v digitalnej podobe? Predpokladam, ze by to malo ist, nie?
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #48 kedy: 07. Máj , 2014, 10:11:55 »

daju sa, na forach bezne uploaduju ludia svoje profily a poniektori znamejsi kemper useri tiez zdielaju
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #49 kedy: 07. Máj , 2014, 10:14:16 »

Co sa tyka snimania ampov, ide to aj ze priamo vytocim hlavu a ten Kemper mi bude sluzit ako power load alebo klasicky ze nasnimam amp s bednou naplno trebars?

Sorry za v podstate zbytocne otazky, nechce sa mi citat na nete kopec litanii o tom. :)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #50 kedy: 07. Máj , 2014, 10:14:53 »

celkom slusne sa inak rozbehol aj predaj profilov - na nete je toho vela
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #51 kedy: 07. Máj , 2014, 10:19:08 »

Co sa tyka snimania ampov, ide to aj ze priamo vytocim hlavu a ten Kemper mi bude sluzit ako power load alebo klasicky ze nasnimam amp s bednou naplno trebars?

Sorry za v podstate zbytocne otazky, nechce sa mi citat na nete kopec litanii o tom. :)
profilovat mozes barzco... od krabicky, po hlavu iba, az po cely retazec s bednou a micom
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #52 kedy: 07. Máj , 2014, 10:22:32 »

Super super, celkom ma to laka. :)

Cize vytocim v noci naplno hajvota, pichnem ho do toho, spojim s compom a mozem hrat, potom nasledne upravovat atd. hej? Popiskujem si

Moze to sluzit zaroven aj ako attenuator ze?
« Posledná zmena: 07. Máj , 2014, 10:24:32 od proghopik » Zaznamenané

styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #53 kedy: 07. Máj , 2014, 10:36:24 »

neviem o tom, ze by to fungovalo ako load box.. to potom si zaobstaraj torpedo live, to je load box a speaker simulator s IR v jednom
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #54 kedy: 07. Máj , 2014, 10:39:13 »

neviem o tom, ze by to fungovalo ako load box.. to potom si zaobstaraj torpedo live, to je load box a speaker simulator s IR v jednom

Hm, cize ta profilacia iba hlavy samotnej teda technicky prebieha ako? Sluzi to ako speaker simulator, ci iba ako preamp kvazi a dalej signal ide do compu?
« Posledná zmena: 07. Máj , 2014, 10:40:17 od proghopik » Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #55 kedy: 07. Máj , 2014, 11:12:52 »

Brano - mam pocit, ze si nepochopil podstatu zariadenia. ty ides po vytavenom aparate, kde sa kresli vsetkym od prvej lampy az po svetielko na vypinaci a taky aparat v takomto rezime ma svojske specificke spravanie sa, ktore samozrejme nemas sancu nijako nasimulovat. Tebe sa podari nasimulovat farbu toho vysledneho zvuku a to je asi tak vsetko. vsetky nuansy vyplyvajuce z vytaveneho lampacu tam nedostanes bohuzial...
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #56 kedy: 07. Máj , 2014, 11:27:21 »

Tebe sa podari nasimulovat farbu toho vysledneho zvuku a to je asi tak vsetko. vsetky nuansy vyplyvajuce z vytaveneho lampacu tam nedostanes bohuzial...

Je mi jasne, ze sa to nepodari, ide mi len o to, ze ci to bude ako vysledok "blizsie k realite" ako dokrmovanie pedalom s podmienkou tichuckeho hrania. Plus to ma kopu inych moznosti, na domace hranie mi to pride velmi zaujimave s prakticky nekonecnymi moznostami a fakt som o tom cital kopec chval aj od zarytych vintage amps fanatikov.

Majitelia tohto zazraku, ved dajte vediet viac. :)  

« Posledná zmena: 07. Máj , 2014, 11:30:22 od proghopik » Zaznamenané

shanike
stály hosť
Príspevkov: 895

« Odpoveď #57 kedy: 07. Máj , 2014, 11:49:21 »

Hm, cize ta profilacia iba hlavy samotnej teda technicky prebieha ako? Sluzi to ako speaker simulator, ci iba ako preamp kvazi a dalej signal ide do compu?

ono to profiluje cely rig, nie len hlavu. cize aj s boxom. pomocou cudliku vies vypnut tu "boxovu" cast profilu, zevraj je kemper dost inteligentny na to zistit, ktore nuansy toho profilovania robi box.
Zaznamenané

Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #58 kedy: 07. Máj , 2014, 13:32:42 »

Branik, inak v Mnichove to maju v jednom obchodaku. ked prides, tak to mozes ist testnut.
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #59 kedy: 07. Máj , 2014, 13:46:50 »

... akurat co tam narve ? prebehne si nejake uzasne tovaranske hajgeje akurat :)
Zaznamenané
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 7 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.036 sekund, 23 otázok.