Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
28. November , 2024, 20:53:59
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Kemper Profiling Amplifier  (Prečítané 27991 krát)
0 užívateľov a 9 Hostí prehliada túto tému.
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #60 kedy: 07. Máj , 2014, 13:53:30 »

Branik, inak v Mnichove to maju v jednom obchodaku. ked prides, tak to mozes ist testnut.

co na tom testnes ked nemas stiahnute tie profily co potrebujes? :) pochybujem ze tam nechaju ludi vlacit ampy a modelovat zvuky na mieste hehehe
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #61 kedy: 07. Máj , 2014, 14:21:50 »

pochybujem ze tam nechaju ludi vlacit ampy a modelovat zvuky na mieste hehehe
skor uverim v toto, ako v tom, ze progac by bol ochotny vlacit svoju plesnivu zostavu z pivnice do mnichova aby to otestoval  Bavím sa skvele
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #62 kedy: 07. Máj , 2014, 14:31:10 »

Sak a tu v BA to nema nikto? Resp. nejake ukazky styl, ze takto hra hlava/bedna a takto z toho zazraku?
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #63 kedy: 07. Máj , 2014, 14:36:15 »

vsak na YT ma aj kemper priamo porovnavacku s celym procesom stylu: ze pobrnkaju na rig, takto to hra, pustia tie vesmirne zvuky a ze takto hra kemper
Zaznamenané
kuna
pravidelný návštevník
Príspevkov: 398

« Odpoveď #64 kedy: 07. Máj , 2014, 14:40:11 »

Sak a tu v BA to nema nikto? Resp. nejake ukazky styl, ze takto hra hlava/bedna a takto z toho zazraku?
tuna gila z fora ma kemper skus sa jeho popitat
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #65 kedy: 07. Máj , 2014, 14:41:02 »

Tak podla ukazok na YT to zas len tak nekupim. Popiskujem si Hlavne, ked by sa to potom predalo za 60% mozno max. Preto ma zaujimaju skor priame ohlasy a skusenosti uzivatelov.

Co ma fakt prekvapilo je to, ze to chvalia aj fakt zaryti fanatici do vintage ampov.

http://www.lespaulforum.com/forum/showthread.php?t=180010
« Posledná zmena: 07. Máj , 2014, 14:49:25 od proghopik » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #66 kedy: 07. Máj , 2014, 14:54:13 »

z fora to tu ma Gila, skus ho kontaktovat
Zaznamenané
Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #67 kedy: 07. Máj , 2014, 15:59:49 »

co na tom testnes ked nemas stiahnute tie profily co potrebujes? :) pochybujem ze tam nechaju ludi vlacit ampy a modelovat zvuky na mieste hehehe
Karol, ved tam su nejake zvuky uz nahrate. Nehral som na tom, ale tocitkom som tocil a nahadzovalo to nejake modely aparatov.
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #68 kedy: 07. Máj , 2014, 18:00:41 »

Kamoš si to kúpil,že či je to ozaj tak dobré,tak sme sa pohrali a je to dosť slušné.Treba sa s tým pohrať a hrá to dosť verne,keď som len počúval origoš vs Kemper,tak mi to prišlo  1:1.Keď si na tom zahráš,tak je rozdiel viac "cítiť".Napriek tomu skvelé.
Zaznamenané
asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #69 kedy: 07. Máj , 2014, 18:32:59 »

Skusali ste to na gitarovu bednu, ci cez PA?
Zaznamenané
Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #70 kedy: 07. Máj , 2014, 18:58:22 »

zaujimava recenzia je na thomannovi - typek si to kupil a bol nadseny ako male decko. po pol roku updatol recenziu a napisal ze sa vratil k lampam. ze proste hra to na nahravke tak isto, ale pocit je iny a nazivo su lepsie elektronky.
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #71 kedy: 07. Máj , 2014, 20:31:21 »

Kamoš si to kúpil,že či je to ozaj tak dobré,tak sme sa pohrali a je to dosť slušné.Treba sa s tým pohrať a hrá to dosť verne,keď som len počúval origoš vs Kemper,tak mi to prišlo  1:1.Keď si na tom zahráš,tak je rozdiel viac "cítiť".Napriek tomu skvelé.

A ako ste to skusali? Amp ste nahrali s bednou a mikrakom ci len hlavu samu?
Zaznamenané

ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #72 kedy: 08. Máj , 2014, 09:36:19 »

Skúšali sme to tak,že sme nazvučili Mesu recto s mesa bednou 4x12,mikrofon bol Shure SM 57.V réžii sme to počúvali na bedne/Barefoot,NS 10,Bower Wilkins/.Urobili sme zvuk na recte aký sa nám páčil.Potom sme vyrobili profil ,kemper išiel cez kartu RME do monitorov no a prepínali sme medzi ampom a Kemperom.A bolo to tak ako som spomínal,na ucho takmer identické,pri hre si to trochu cítil viac.Názor si ale aj tak urobíš po dlhšej dobe,lebo na prvý raz to človeka ohúri,ale rozdiel zistíš až po dlhšom čase,treba sa s tým pohrať.No a potom zistíš že ten lampáč má trochu navrch,ale zasa začnú hrať bicie a rozdiel zmizne...
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #73 kedy: 08. Máj , 2014, 10:10:56 »

zaujimava recenzia je na thomannovi - typek si to kupil a bol nadseny ako male decko. po pol roku updatol recenziu a napisal ze sa vratil k lampam. ze proste hra to na nahravke tak isto, ale pocit je iny a nazivo su lepsie elektronky.
Presne tak a preto ma stale okrem Axe bavia aj lampace. Sice nie vzdy sa daju vypucit a som v tomto dokonale vdacny za Axe.

Farbu ampu dnes spravis s hocicim lepsim, dokonca aj s podom, ak si za to sadnes. Horsie to uz je tam, kde zacina pojem dynamika, pocit, spravanie vyhuleneho aparatu pod rukami, atd...
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #74 kedy: 04. Apríl , 2017, 21:26:07 »

Kamos si kupil Kepmer power rack, tak sme dali nejaku testovacku, porovnavacku..teraz updateli firmware a pridali nejake efekty.

Zvuky z toho lezu super, efekty tiez...je to fajn do studia na reamping, ale...

Profil nehra ako original, orezane spodky, menej nizsich stredov, ma viac gainu, vyslovene plechovy, telefonny zvuk. Ani refining vela zazrakov nespravi. korekcie reaguju uplne inac a vlastne ani nemaju sancu reagovat ako v skutocnom aparate. Mam dojem, ze videa/ukazky, kde to hra cca rovnako, resp velmi blizko originalu vznikli stylom urobim profil a potom sa dotweakuje aparat a profil aby zneli co najpodobnejsie, ale pride mi to v rozpore s filozofiou toho zariadenia. Na pocit pod rukou je to klasicka digitalna simulacia.

Ak by som si mal vybrat z tychto high end simulacii, tak by som siel do Axe FX, tam sa simuluje cela topologia ampu so suciastkami, ma to tone match, kde sa daju doladit nuancie a rozdiely medzi ampami a vo vysledku to bude aj ovladacimi prvkami reagovat blizsie k predlohe.

Moj zaver je, ze do studia je to fajn, ale ma to daleko od tej gitaristickej slnieckarskej myslienky, ze kupim si kemper, naprofilujem si zosiky a budem to mat 1:1 a zosiky predam. Hrat na to by som nazivo nechcel, isli sme testovat kemper a vysledok bol taky, ze sa vrzukalo na lampaci Bavím sa skvele ale musim uznat, ze zvuky z toho lezu pekne, akurat ja mam problem s tym, ze to nerobi to, co vsetci deklaruju - ze to verne kopiruje predlohy
Zaznamenané
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.14 sekund, 23 otázok.