Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
24. November , 2024, 23:38:54
Strán: 1 2 [3] 4 5 6 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Gorila a čo ďalej?  (Prečítané 11971 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #30 kedy: 11. Február , 2012, 14:34:46 »

mozem tam prihlasit Fica?
Zaznamenané

yeah
Hosť
« Odpoveď #31 kedy: 11. Február , 2012, 20:37:16 »

Tu je odpoved na otazku preco komunizmus nefungoval  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele

Pridal som sa do tej ich skupiny dneska a asi v nej aj ostanem jak tak pozeram  Bavím sa skvele
S tym clenstvom v KSS som si samozrejme robil pču, vy ste fakt vymleti poniektori Bavím sa skvele
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #32 kedy: 11. Február , 2012, 20:43:01 »

S tym clenstvom v KSS som si samozrejme robil pču, vy ste fakt vymleti poniektori Bavím sa skvele

Tak clovek nikdy nevie.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
marrtin
miestny štamgast
Príspevkov: 1784

"There are no facts, only interpretations." F. N.

« Odpoveď #33 kedy: 12. Február , 2012, 12:24:03 »

uff, silné kafe, to sme tu už mali zopár desaťročí  Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané

Les Paul + Marshall, čo iné?
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #34 kedy: 12. Február , 2012, 18:14:47 »

http://www.pluska.sk/spravy/z-domova/gorilu-stopli-aj-piskovi.html
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #35 kedy: 12. Február , 2012, 18:21:10 »

a odkial vedeli, ze Pisko chysta nejaku humoriadu ? ja som doteraz o tom vobec nepocul...
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #36 kedy: 13. Február , 2012, 14:42:43 »

a odkial vedeli, ze Pisko chysta nejaku humoriadu ? ja som doteraz o tom vobec nepocul...

asi to treba schvalit, alebo vydavatelstvo a pod...mozno
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #37 kedy: 13. Február , 2012, 16:06:04 »

zacina mi to pripominat fasizmus
Zaznamenané
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #38 kedy: 13. Február , 2012, 16:21:03 »

....prečo fašizmus, pomaly to bude ako pred 89" aj zatvárať sa bude keď si hubu otvoríš, normálne v tom pomaly nevidím rozdiel, možno len ten že bohatí sú ešte bohatší a chudobní ešte chudobnejší....
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #39 kedy: 13. Február , 2012, 16:31:13 »

asi to treba schvalit, alebo vydavatelstvo a pod...mozno

to je nejaka kokotina. skorej mi to pripada, ako ze si Pisko chce pozohrievat svoju zaslu slavu na sucasnej kauze, tak sa tvari, ako mu zakazuju estradu... naozaj si neviem predstavit, ako sa o tom moze potencialna poskodena strana, co si ziada taketo sudne opatrenie, dozvediet len tak, ked to neni v ziadnych mediach ani nikde inde...
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #40 kedy: 13. Február , 2012, 16:46:04 »

....prečo fašizmus, pomaly to bude ako pred 89" aj zatvárať sa bude keď si hubu otvoríš, normálne v tom pomaly nevidím rozdiel, možno len ten že bohatí sú ešte bohatší a chudobní ešte chudobnejší....

neprehanajme. ide o jedno nestastne sudne rozhodnutie. druhe v rovnakej situacii bolo opacne... ked si clovek pozre, ako dotycny sudca rozhodoval v inych pripadoch, ma jasno a ked sa pozre na najvysieho sudcu, tak sa neni co divit... ale zase rozpravat o nejakom fasizme ci navrate pred 89 je velmi velmi prehnane  Žmurk
« Posledná zmena: 13. Február , 2012, 16:46:22 od rastis » Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #41 kedy: 13. Február , 2012, 17:22:26 »

ale zase rozpravat o nejakom fasizme ci navrate pred 89 je velmi velmi prehnane  Žmurk

Snad nielen zatial. Si inak skus precitat nieco viac o tej nanucovanej ACTA.  :) Ono to ide pomalicky nenapadne.
« Posledná zmena: 13. Február , 2012, 17:38:11 od proghoper » Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #42 kedy: 13. Február , 2012, 17:34:30 »

keby si zil v roku 1933, resp tesne predtym, povedal by si o nejakom Adolfovi Hitlerovi, ze bude zodpovedny za jeden z najvacsich zlocinov vsetkych cias?

to nie je len o jednom nestastnom rozhodnuti sudcu. pomaly cely stat, vladu riadia a maju pod palcom financne grupy a to sa uz na ten fasizmus zacina podobat

Charakteristika fašizmu:
Nadraďuje záujmy celku (národa, štátu, prípadne rasy) nad záujmami jednotlivca
Usiluje sa vybudovať totalitný štát
Stojí v opozícii voči demokracii a liberalizmu, spolu s cudzincami a prisťahovalcami ich považuje za pôvodcov všetkého zlého
Na čele štátu požaduje silného vodcu (vodcovský princíp)
K potlačeniu opozície využíva násilie a moderné metódy propagandy a cenzúry
Zavádza korporativizmus
Utláča alebo dokonca likviduje slabých a telesne postihnutých ľudí - tu si dosad podniky. co myslis, preco sa tak velmi tlacilo na to aby sa napr nemocnice zmenili na akciovky. ze vraj su nemocnice v stratach. jasne, ked poistovne neplatia. v praxi sa deje to, ze poistovne stopnu nemocniciam platby, cim sa zadlzuju, nakoniec sa nemocnica odpreda za symbolicku sumu, poistovna platby pusti a hups mame prosperujucu sukromnu nemocnicu. toto sa realne deje a za vsetkym je finacna skupina znama z bananovej kauzy

« Posledná zmena: 13. Február , 2012, 19:22:23 od styrioci » Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #43 kedy: 13. Február , 2012, 19:20:46 »

Snad nielen zatial. Si inak skus precitat nieco viac o tej nanucovanej ACTA.  :) Ono to ide pomalicky nenapadne.

ale to nemozes miesat nasu domacu politiky (kde su k Acta zatial napriec spektrom opatrni) s nejakymi holywoodskymi tlakmi na vlady, aby im neklesali zarobky za dielo, co nepredali, ale si ich ludia sami upiratili. to je fakt kdesi uplne inde.... to zase len nejaki popletenci na namestiach nevedia, co od dobroty skandovat, tak miesaju Anonymus s Harabinom a Gorilou do jedneho vreca :)
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #44 kedy: 13. Február , 2012, 19:21:47 »

keby si zil v roku 1933, resp tesne predtym, povedal by si o nejakom Adolfovi Hitlerovi, ze bude zodpovedny za jeden z najvacsich zlocinov vsetkych cias?

to nie je len o jednom nestastnom rozhodnuti sudcu. pomaly cely stat, vladu riadia a maju pod palcom financne grupy a to sa uz na ten fasizmus zacina podobat

Charakteristika fašizmu:
Nadraďuje záujmy celku (národa, štátu, prípadne rasy) nad záujmami jednotlivca
Usiluje sa vybudovať totalitný štát
Stojí v opozícii voči demokracii a liberalizmu, spolu s cudzincami a prisťahovalcami ich považuje za pôvodcov všetkého zlého
Na čele štátu požaduje silného vodcu (vodcovský princíp)
K potlačeniu opozície využíva násilie a moderné metódy propagandy a cenzúry
Zavádza korporativizmus
Utláča alebo dokonca likviduje slabých a telesne postihnutých ľudí - tu si dosad podniku. co myslis, preco sa tak velmi tlacilo na to aby sa napr nemocnice zmenili na akciovky. ze vraj su nemocnice v stratach. jasne, ked poistovne neplatia. v praxi sa deje to, ze poistovne stopnu nemocniciam platby, cim sa zadlzuju, nakoniec sa nemocnica odpreda za symbolicku sumu, poistovna platby pusti a hups mame prosperujucu sukromnu nemocnicu. toto sa realne deje a za vsetkym je finacna skupina znama z bananovej kauzy

sorry, nedocital som Ta - vidim ze miesas jablka s hruskami a len sa chces porozculovat. jasne - porozculuj sa  Na zdravie!
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] 4 5 6 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.074 sekund, 23 otázok.