Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
25. November , 2024, 06:18:45
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Looper Jamman a Vox valvetronix 20 +  (Prečítané 1290 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Skipp
nováčik
*
Príspevkov: 49

« kedy: 10. Február , 2012, 18:04:41 »

Zdravím.

Toto combo snáď nemusím predstavovať, tak idem rovno k veci. Mám looper Digitech jamman a chcem ho využívať s týmto kombom, pretože ponúka rôzne kombinácie efektov.

Problém je, že to kombo nemá output.
Zapájam to dvoma spôsobmi:
1. Gitara => looper input \ looper output => kombo input.
 - a hrá to, ibaže looper zachytí len jeden zvuk, na kombe môžem síce efekty prepínať ale prepína sa zároveň aj nahratá slučka.

2. Gitara=> kombo input \ kombo aux in => looper input \ looper out put => slúchatká (reprak).
 - v tomto prípade dosiahnem čo potrebujem - jednotlivé slučky nahraté v lubovonom efekte.

Chcem sa spýtať, či neviete o nejakom ďalšom riešení, v ktorom by som dosiahol bod 2. s tým, že nepotrebujem na output zvlášť slúchatká či reprak, že by to šlo von z komba.

Samému sa mi to vidí už nereálne, ale keďže ja sa nevyznám v elektronike tak ešte skúšam, či tu niečo niekoho nenapadne.
Tu je obrázok komba a loopra:

Zaznamenané
Zvukár Andrej
miestny štamgast
Príspevkov: 2178

« Odpoveď #1 kedy: 11. Február , 2012, 08:35:33 »

Chcem sa spýtať, či neviete o nejakom ďalšom riešení, v ktorom by som dosiahol bod 2. s tým, že nepotrebujem na output zvlášť slúchatká či reprak, že by to šlo von z komba.

Zdá sa, že potrebuješ efektovú sľučku, tu je popis prerábky na podobnom ampe: http://www.valvetronix.net/docs/AD30VT-FXloop_(v2).pdf
Ak máš v blízkosti šikovného letovača, mohol by skúsiť.
Zaznamenané
Skipp
nováčik
*

« Odpoveď #2 kedy: 11. Február , 2012, 10:48:17 »

Fuu!
Diky každopádne. Toto je pre mňa ako som už spomenul - nereálne. Jedine dať to nejakému machrovi, ale nikoho takého nepoznám. A riskovať u cudzieho stratu komba nechcem.
Ach jaj facepalm
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #3 kedy: 11. Február , 2012, 11:14:29 »

Fuu!
Diky každopádne. Toto je pre mňa ako som už spomenul - nereálne. Jedine dať to nejakému machrovi, ale nikoho takého nepoznám. A riskovať u cudzieho stratu komba nechcem.
Ach jaj facepalm

potrebujes zjavne iny aparat. nejake normalne kombo s dobrym zvukom a efektovou sluckou. a do nej si mozes potom podokupovat efekty ake len chces. nema zmysle zapodievat sa nejakymi prerabkami toho co mas, skorej sa poobzerat, ako to najjednoduchsie predat kym sa da, ak sa vobec este da.
Zaznamenané
Skipp
nováčik
*

« Odpoveď #4 kedy: 11. Február , 2012, 20:09:17 »

no ono to je dobre kombo, ja si ho chvalim,staci ma na interne klubove hranie, ma super zvuk, zapajam tam telecastra, neviem si to vynachvalit,akurat ze to nema ten jeden vystup. Predat ho urcite nechcem
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #5 kedy: 12. Február , 2012, 15:55:23 »

no ono to je dobre kombo, ja si ho chvalim,staci ma na interne klubove hranie, ma super zvuk, zapajam tam telecastra, neviem si to vynachvalit,akurat ze to nema ten jeden vystup. Predat ho urcite nechcem

tak sa s nim trap. aj tak z neho vyrasties v momente, ked spoznas dospelejsie aparaty, lenze potom sa tohto nezbavis uz ale vobec.
Zaznamenané
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #6 kedy: 12. Február , 2012, 17:27:46 »

...."Skipp" možno sa pamätáš už si to raz riešil, vtedy som Ti odporučil kúpiť niečo z FX Loopom, ak si na tom kombe tak veľmi zakladáš, tak napíš lokalitu odkiaľ si, možno bude z tvojho okolia niektorý z letovačov tu na fóre....je tu zopár machrov u ktorých sa straty ani neschopnosti obávať nemusíš vôbec a možno budú ochotný a pustia sa do toho modu....
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
Skipp
nováčik
*

« Odpoveď #7 kedy: 12. Február , 2012, 17:35:22 »

fuu, no na to si moc nepamatam, sorry. Moja lokalita je teraz Praha, kde aj mam obidve veci tak to je asi nic moc,hm?
Zaznamenané
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.077 sekund, 22 otázok.