proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #90 kedy: 15. Júl , 2015, 14:56:47 » |
|
Juro, ved daj aj nejake poriadne fotky gitar inak, co sa hanbis. R9 pofot poriadne aj Customa.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Juraj_T
|
|
« Odpoveď #91 kedy: 15. Júl , 2015, 15:45:00 » |
|
tak su celkom OK pofotene, ci nie ? Nehanbim sa, akurat som sklamany ze nikoho nezaujima jackson :D co je moja najkrajsia najlepsia gitara podla mna
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Juraj_T
|
|
« Odpoveď #92 kedy: 15. Júl , 2015, 15:55:37 » |
|
Nebolo to myslene ako ponuka, ale ako napad na bednu. btw je to vertikalna bedna, takze na plochu zaberie rovnako miesta ako 1x12 to je ten co ma "mrezu" miesto grill cloth ? Vizualne sa mi paci, to su take original 80te roky, ibaze ked to je vysoke ako 4x12 tak uz to rovnako mam problem dat do auta tak, aby sa mi tam zmestili este dalsie veci (manzelka + jej veci). Radsej si kupim 2 1x12 thiele, mam v hlave taky monztrozny plan na super stereo rig, tak sa mi to casom hodi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311
|
|
« Odpoveď #93 kedy: 15. Júl , 2015, 15:59:28 » |
|
ten Jackson je juuj, mnaaam, paraaada (a ktory vlastne ? )
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Filko
|
|
« Odpoveď #95 kedy: 16. Júl , 2015, 09:41:06 » |
|
na slovensku sa zije super, respektive "na zapade" sa nezije zas az o tolko lepsie co sa financii tyka. Akurat je tam menej primitivnych slovakov :D
za toto si zaslúžiš zavesiť za vajcia do prievanu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Juraj_T
|
|
« Odpoveď #96 kedy: 16. Júl , 2015, 10:25:30 » |
|
za toto si zaslúžiš zavesiť za vajcia do prievanu Medzi Slovakmi je strasne vela zakomplexovanych, nevzdelanych, nerozhladenych ludi. Bohuzial cim viac na vychod sa ide, tym je to horsie. Nadovsetko nam chyba sebareflexia a mame v povahe prikladat vinu za to ako to tu vyzera kazdemu len nie sebe.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Drvic
|
|
« Odpoveď #97 kedy: 16. Júl , 2015, 10:31:10 » |
|
tak su celkom OK pofotene, ci nie ? Nehanbim sa, akurat som sklamany ze nikoho nezaujima jackson :D co je moja najkrajsia najlepsia gitara podla mna Ale zaujima, zaujima. Hlavne nas, metlakov. Aj opacit by som prisiel. Ale co ked ty si v Kosiciach a ja v Dubline Tri tyzdne dozadu som hral na Custom Select King V, ale materialmi bol blizie k standardnej US produkcii. Dve veci mi tam prekazali: 1. poloha prepinaca snimacov - daleko a navyse za dvoma potakmi 2. upinanie pasa - zavadzalo mi to pri hrani vo vyssich polohach Kedze ty mas len jeden snimac, problem cislo 1 odpada. Ako je to u teba s cislom 2?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Juraj_T
|
|
« Odpoveď #98 kedy: 16. Júl , 2015, 10:42:59 » |
|
Ale zaujima, zaujima. Hlavne nas, metlakov. Aj opacit by som prisiel. Ale co ked ty si v Kosiciach a ja v Dubline Tri tyzdne dozadu som hral na Custom Select King V, ale materialmi bol blizie k standardnej US produkcii. Dve veci mi tam prekazali: 1. poloha prepinaca snimacov - daleko a navyse za dvoma potakmi 2. upinanie pasa - zavadzalo mi to pri hrani vo vyssich polohach Kedze ty mas len jeden snimac, problem cislo 1 odpada. Ako je to u teba s cislom 2? Nebol to nahodou cierny quilt top a non-recessed floyd ? Mne ten pas az tak neprekaza, tam je ten prechod krku k telu aj tak dost nepohodlny tak uz automaticky kladiem ruku tak ze mi ten uchyt pasu nevadi. Soloist / Kelly maju ten prechod krk/telo lepsie porieseny ako KV / RR
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Drvic
|
|
« Odpoveď #99 kedy: 16. Júl , 2015, 10:51:23 » |
|
Nebol to nahodou cierny quilt top a non-recessed floyd ? Uplnou nahodou bol! Mne ten pas az tak neprekaza, tam je ten prechod krku k telu aj tak dost nepohodlny tak uz automaticky kladiem ruku tak ze mi ten uchyt pasu nevadi. Soloist / Kelly maju ten prechod krk/telo lepsie porieseny ako KV / RR
Presne. Asi som rozmaznany mojimi SL1 a SL3.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Juraj_T
|
|
« Odpoveď #100 kedy: 16. Júl , 2015, 12:00:34 » |
|
Uplnou nahodou bol! Presne. Asi som rozmaznany mojimi SL1 a SL3. neviem kolko za neho pyta teraz, ale povodne pytal tolko, za kolko si ho vies objednat vlastny custom select z jacksonu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Drvic
|
|
« Odpoveď #101 kedy: 16. Júl , 2015, 12:25:50 » |
|
neviem kolko za neho pyta teraz, ale povodne pytal tolko, za kolko si ho vies objednat vlastny custom select z jacksonu
Chce za neho 2600E.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Juraj_T
|
|
« Odpoveď #102 kedy: 16. Júl , 2015, 12:27:30 » |
|
treba si zratat kolko by ta stal taky novy, ale podla mna +- 200/300 eur max. To zalezi od kurzu dolara momentalne, ktory je pre nas dost zly
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311
|
|
« Odpoveď #103 kedy: 16. Júl , 2015, 12:52:05 » |
|
Medzi Slovakmi je strasne vela zakomplexovanych, nevzdelanych, nerozhladenych ludi. Bohuzial cim viac na vychod sa ide, tym je to horsie. Nadovsetko nam chyba sebareflexia a mame v povahe prikladat vinu za to ako to tu vyzera kazdemu len nie sebe.
to je tak mudre a bohuzial aj trefne, ze by si to zasluzilo nie samostanu temu, ale rovno celu podsekciu fora
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
exhumer
|
|
« Odpoveď #104 kedy: 21. Júl , 2015, 13:59:15 » |
|
to je tak mudre a bohuzial aj trefne, ze by si to zasluzilo nie samostanu temu, ale rovno celu podsekciu fora presne tak
|
|
|
Zaznamenané
|
WEIRD THRASH
|
|
|
|