Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
28. November , 2024, 21:03:33
Strán: 1 [2] 3 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: cool tricka  (Prečítané 8268 krát)
0 užívateľov a 8 Hostí prehliada túto tému.
KubBasak
stály hosť
Príspevkov: 1208

« Odpoveď #15 kedy: 22. Február , 2012, 12:30:29 »

Skúsme sa vžiť do ich situácie....

Vyzerá to byť stále také jednoduché?

Do OF a VPN prichádzali denne noví a noví ľudia. Ťažko sa rozlišovalo medzi ľuďmi čo mali úprimný záujem o zmenu a medzi kariéristami ako Mečiar. Ale ako sa tam dostal Vlado? Zabúda sa, že ho tam dostala jeho budúca obeť, Alexander Dubček...

Osobne sa poznám s viacerými čelnými predstaviteľmi OF v Košiciach a títo hovoria, že ak sa k tomuto obdobiu vracajú, tak nič by neurobili inak...

Zaznamenané
yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #16 kedy: 22. Február , 2012, 12:30:54 »

hm...jasne, Havla si treba vazit, aj ked v mnohych pripadoch vychadza, ze bol aj dost kontroverznou postavou v case disentu, a aj pocas prezidentovania, kedy sa coraz viac vzdaloval realite, navyse sa hovori (potvrdzuje to Budaj, ciastocne tusim aj Pithart), ze prvu prezidenturu vymenil za dohodu s komunistami cez Calfu, ktory mu hladke zvolenie vybavil. Bolo humorne (ci smutne) vidiet, ako komunistcki poslanci bez vynimky dvihali ruky za volbu Havla v parlamente.
Napriek istej nastrbenej povesti vo vnutri disentu (povazovany za "slachtu" vo vnutri disentu), treba uznat, ze mal pozitivny prinos, hlavne co do medzinarodnych vztahov CSR po roku 1989. Uz tazsie sa ocenuje jeho prinos pri spore o spolocny stat a podobne....
Zaznamenané
KubBasak
stály hosť

« Odpoveď #17 kedy: 22. Február , 2012, 12:31:34 »

mozes porovnat ako prebiehal ten proces v tom istom obodobii v Rumunsku  Žmurk ja si myslim, ze hlavne to dobre dopadlo a komunisti sa vzdali velmi kamaratsky a bezbolestne....
Krásne si to povedal Na zdravie!
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #18 kedy: 22. Február , 2012, 12:40:26 »

Jakes bol podla mna uplny blb s IQ 15, takze jeho vyjadreniam by som neprikladal vobec ziadnu vahu :)

Neviem, zas informacii musel mat dost, to nemozes popriet. Asi mal vacsi prehlad co sa deje z pozicie moci ako trebars Havel.
« Posledná zmena: 22. Február , 2012, 12:44:08 od proghoper » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #19 kedy: 22. Február , 2012, 12:41:01 »

mozes porovnat ako prebiehal ten proces v tom istom obodobii v Rumunsku  Žmurk ja si myslim, ze hlavne to dobre dopadlo a komunisti sa vzdali velmi kamaratsky a bezbolestne....

Ved to je ten problem, ze kamaratsky a bezbolestne, ked na tom doteraz profituju a zapustili tuhe korene. Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 22. Február , 2012, 12:46:41 od proghoper » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #20 kedy: 22. Február , 2012, 12:42:06 »

no dobre, ale na tricko ? a srdiecko ? no neviem, do ulic by som  s tym nesiel, ale to je vec cloveka. Ale s trickom nejakeho vedca ( ale bez srdiecka ) by som siel na 100% Na zdravie!
Zaznamenané

KubBasak
stály hosť

« Odpoveď #21 kedy: 22. Február , 2012, 12:43:52 »

no dobre, ale na tricko ? a srdiecko ? no neviem, do ulic by som  s tym nesiel, ale to je vec cloveka. Ale s trickom nejakeho vedca ( ale bez srdiecka ) by som siel na 100% Na zdravie!
To srdiečko bolo vždy súčasťou jeho podpisu.
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #22 kedy: 22. Február , 2012, 12:47:43 »

no sak dobre, moj nazor to nemeni. isto nebolo cervene ale, ci nosil 2 pera ?
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #23 kedy: 22. Február , 2012, 12:50:49 »

Este aj tu jebete politiku ?  Bavím sa skvele Havel bol #&@, dobre mu tam, kde je.
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #24 kedy: 22. Február , 2012, 12:51:57 »

Este aj tu jebete politiku ?  Bavím sa skvele Havel bol #&@, dobre mu tam, kde je.

Si dorazil. Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #25 kedy: 22. Február , 2012, 12:53:19 »

toto je vysoko politicky, rasisticky a kontroverzne nabozensky orientovane gitarove forum Bavím sa skvele skoro ako sekta
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #26 kedy: 22. Február , 2012, 12:54:07 »

toto je vysoko politicky, rasisticky a kontroverzne nabozensky orientovane gitarove forum Bavím sa skvele skoro ako sekta

To hej, za chvilu sa to uz moze aj premenovat, temy o gitarach su druhorade.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

KubBasak
stály hosť

« Odpoveď #27 kedy: 22. Február , 2012, 12:55:29 »

no sak dobre, moj nazor to nemeni. isto nebolo cervene ale, ci nosil 2 pera ?
áno, často nosil 2 perá Žmurk
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #28 kedy: 22. Február , 2012, 12:59:30 »

boha ja niekedy neviem najst ani to jedno
Zaznamenané

Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #29 kedy: 22. Február , 2012, 12:59:53 »

áno, často nosil 2 perá Žmurk
niet divu, sak klaus bol na blizku  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
Strán: 1 [2] 3 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.073 sekund, 23 otázok.