celkom haluz :D aj ked to je moc velke
a máš málo efektov v pedalborde aby si riešil take rozsiahle veci .. kolko efektov chceš takto riešit ??
ja som toto riešil klasickou true bypass lištou ,
do jednotlivych slučiek som si dal čo chcem napr naraz delay chorus overdrive fázer ,
alebo kvákadlo a solo boost , len pred pesničkou som si zapol a nastavil každy efekt na prislušnu pesničku v tom spočival moj preset :D zapinani efektov v slučke a potom len zapinani samotnej slučky pri hrani ...
ked su pedále stále zapate netreba riešit true by pass alebo ked máš na začiatku pedalbordu buffer tiež netreba mat true by pass ,
alebo ked chceš pre seba nejaku vychytavku treba si sprviat svoj kustom prepinač ako robi jankoooo čo ti rpepne kanal na hlave aj dokrmovač pred kanálom ,
no ved toto je nieco ako opisujes tu bypass listu,
akurat ze je tu tych bypassov 5 pricom ked jeden zapnes iny sa automaticky vypne.
kazdy dokaze ovladat kanal na hlave - slucku pred preampom (dokrmovac, compressor, atd.)
a az 9 fx sluciek (predprogramovane) - priamo prepinacmi ovladam 3 fx slucky
co sa rozmerov tyka - hej je to velke ale da sa pedal board polozit na tu druhu cast s krabickami a zafixovat v pripade maleho podia
co sa tyka praktickosti tak poviem prihodu z piatku:
prisli sme hrat do randalu na emergenzu
ja som si niesol gitaru a moj skvely novy pedalboardik (zlozeny do elegantnej zamknutej krabice) vo vnutri vsetko nakablovane.
supol som to na zem, odomkol, otvoril, pripol gitaru a kabel do ampu a do 60 sekund bolo hotovo
kolega si este len hladal adapter na svoj digital
co sa tyka designu ...... to by som nerozoberal