beercompatibile
pravidelný návštevník
Príspevkov: 372
beercompatibile
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 02. Apríl , 2012, 08:16:41 » |
|
Servuste, tak som ten svoj produkt rozobral, dokupil relatka a prepinace a konektory. A pozliepal do "rackovej verzie" hmmm ... dufam ze ma uz konecne niekto pochvali uz to ma aj midi, 2 x prefx, 5 x FX loop manualne - 4x prefx a 8 x FX loop cez kompuuuter screanshooty ovladacieho softu dodam az bude pekny - zatial je len v terminalovej verzii.
|
|
|
Zaznamenané
|
uz radsej nic nepisem, zas by som to musel po case zmenit
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 02. Apríl , 2012, 08:23:57 » |
|
fuha, normalne ziiiram, profi praca!
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 02. Apríl , 2012, 08:27:53 » |
|
Preco si ludia komplikuju zivot...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 02. Apríl , 2012, 08:28:51 » |
|
dost brutalne pavuky
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
beercompatibile
pravidelný návštevník
beercompatibile
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 02. Apríl , 2012, 08:29:23 » |
|
fuha, normalne ziiiram, profi praca!
dikes, snazil som sa roky som nedrzal pajkovacku, az mam svalovicu teraz
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 02. Apríl , 2012, 08:30:48 » |
|
To asi nebude 1. april. Respekt.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
beercompatibile
pravidelný návštevník
beercompatibile
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 02. Apríl , 2012, 08:32:15 » |
|
Preco si ludia komplikuju zivot... ja mam teraz easy life - vcera na skuske to malo premieru ja si len tukam nohou na pedal a masinka maka za mna
|
|
« Posledná zmena: 02. Apríl , 2012, 08:33:06 od beercompatibile »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 02. Apríl , 2012, 08:33:58 » |
|
ja mam teraz easy live - vcera na skuske to malo premieru ja si len tukam nohou na pedal a masinka maka za mna Hej, ale tak... To je taky styl jak ked si kupis Royce Rollsa a nemas na benzin... Kazdopadne ked si spokojny, neni o com. Edit - hlavne si zmen podpis, kedze uz neplati, ci ?
|
|
« Posledná zmena: 02. Apríl , 2012, 08:34:24 od Branko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
beercompatibile
pravidelný návštevník
beercompatibile
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 02. Apríl , 2012, 08:38:00 » |
|
Hej, ale tak... To je taky styl jak ked si kupis Royce Rollsa a nemas na benzin... Kazdopadne ked si spokojny, neni o com. Edit - hlavne si zmen podpis, kedze uz neplati, ci ? spravne zmenim - ale celkom nesuhlasim. ano mohol by som si zadovazit axess el board a swich ale cena by bola 3300 euracikov. Glab by bol lacnejsi ale toto moje cudo je nepomerne lepsie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 02. Apríl , 2012, 08:41:08 » |
|
... Glab by bol lacnejsi ale toto moje cudo je nepomerne lepsie.
Vidim, ze prechadzas obdobim, ktorym si prejde kazdy muzikant a sam na to pride, ze vsetky tie domorobo, noname, a neviem co... su hluposti a raz si kupis proste z obchodu a so znackou. Mna tiez obcas kuse v dusi, ze par veci mam hocijak pozliepanych a predsa by som chcel tamto a tamto... atd...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 02. Apríl , 2012, 08:42:57 » |
|
pekna praca, ak to splna ucel tak neni o com kolko to vazi samotne bez racku?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
beercompatibile
pravidelný návštevník
beercompatibile
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 02. Apríl , 2012, 08:44:43 » |
|
pekna praca, ak to splna ucel tak neni o com kolko to vazi samotne bez racku? dik, nie vela - hlinikove vinkle a hlinikovy plech - zhruba 1,5 kila
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 02. Apríl , 2012, 08:45:23 » |
|
...hlavne raz príde štádium že stačí chorus a delay v slučke, a ladička s tubescreamerom na vstupe...ale inak pekné klbo káblov. nechcem by som pre koncertom na zvukovke hľadať, kde sa čo odpojilo po 500 km transportu...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 02. Apríl , 2012, 08:49:46 » |
|
Servuste, tak som ten svoj produkt rozobral, dokupil relatka a prepinace a konektory. A pozliepal do "rackovej verzie" hmmm ... dufam ze ma uz konecne niekto pochvali uz to ma aj midi, 2 x prefx, 5 x FX loop manualne - 4x prefx a 8 x FX loop cez kompuuuter screanshooty ovladacieho softu dodam az bude pekny - zatial je len v terminalovej verzii. Tak tomuto hovorim cisty analog telefonna ustredna rok 1892 Tam sa ti presety zadavaju este diernymi stitkami ,ze ? ...ale nie ,vypada to sice desne ,ale ja by som si to spravil presne tak isto ,akurat by som si to rodzdelil ,na sekcie analogova a ovladacia cast.Ty tusim ani tienene kable neuznavas ,ci
|
|
« Posledná zmena: 02. Apríl , 2012, 08:52:55 od brdo prvy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 02. Apríl , 2012, 08:57:39 » |
|
PS: inac takymto principom su riesene aj v tej MKV secky prepinania tych kokotin co tam ma,akurat je to na plosaku a oddelene to je secko diodami ,aby tam nemuselo byt 200 paralelnych relatiek Ty by si si to tiez mohol zjednodusit a ked nie odznovu prekopat,tak aspon tie kable pozväzovat a pritajrabkovat o kasnu ,lebo sa ti fakt jak Robo pise prevozmi poujebavaju a budes plakat ked sa ti nieco nebude prepinat tak jak ma.
|
|
« Posledná zmena: 02. Apríl , 2012, 09:02:34 od brdo prvy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|