RobG
|
|
« kedy: 16. Apríl , 2012, 11:08:59 » |
|
Ahojte, chcem si kúpiť na doma toto kombo - MARSHALL BLUESBREAKER JTM. Ak máte niekto nejaké konkrétne skúsenosti /nie YOUTUBE/, tak budem rád..díky..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
PanTau
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 16. Apríl , 2012, 11:14:20 » |
|
Ja mam toto len v hlave, JTM45, hra to famozne, nie j tak agresivne ako plexi, ton je makky a velmi farebny. Zatial co som na tom poskusal nastroje tak hrali dobre aj LP,tele,strat aj PRS. Nie je to tak hlasne /co ale neznamena ze je to tiche / takze sa da pri mensej hrasitosti dosiahnut pekny ton. Pre mna je to splu s plexi naj marshall.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
PanTau
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 16. Apríl , 2012, 11:14:52 » |
|
Ked chces, mozem ti pozicat hlavu a skus sam.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 16. Apríl , 2012, 11:43:03 » |
|
Ahojte, chcem si kúpiť na doma toto kombo - MARSHALL BLUESBREAKER JTM. Ak máte niekto nejaké konkrétne skúsenosti /nie YOUTUBE/, tak budem rád..díky.. Je to hlasne a tazke ... ale nie Robko, vaha aj hlasitost je vyssia, ale inak super kombicko. Mam rad tuto kombinaciu aj pri stackoch (JTM45 + Greenback). Feri to teraz ma, vyborne to hraje. Osobne PLEXIoviny (JTM,Bluesbraker,1974X,...) mam radsej so stratom a nejaku tu krabicku pred, ale aj na LP to hra Trosku sa bojim hlasitosti na doma, kedze rad pouzivam ten ostrejsi vstup a pri nizkej urovni je to dost ostre, tam potom asi skor prepojka a vyuzit aj Normal aj Bright vstup.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 16. Apríl , 2012, 11:51:16 » |
|
....rád chodím na koncerty IMT Smile a nevedel by som si predstaviť ich koncík bez toho komba....má to pekný tučný zvuk, nemáš veľmi čo riešiť, len to rovno kúpiť ....
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 16. Apríl , 2012, 11:52:55 » |
|
Podla mna nezmysel NA DOMA toto kombo. Zvuk JTMka milujem, ale aby to hralo tak, ako ma... treba vytocit.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
kubog
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 16. Apríl , 2012, 12:40:17 » |
|
Nezical by si mi nachvilu tie efekty robo? Chcem si to vyskusat s Hiwattom, ked to je taky pedal-friendly aparat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 16. Apríl , 2012, 15:08:08 » |
|
Ten sredmaster si pamätam.Kopiroval som ho ,ked som mal asi 14st rokov ako nakopavac urcite nepouzitelne ,skôr ten BLUESBREAKER
|
|
« Posledná zmena: 16. Apríl , 2012, 15:08:52 od brdo prvy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
PanTau
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 16. Apríl , 2012, 18:10:52 » |
|
Robo ked budes mat cestu do mesta tak daj vediet, zoberem to do prace a mozes si to zobrat a poskusat. Inak, zaujimave, ty taky marshallista a na JTM si takto dlho kaslal
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 16. Apríl , 2012, 21:35:15 » |
|
..veď práve SLP 1959, 1987 som mal X krát...raz som mal JTM45 ale skôr ako som ju zapol mi ju kamoš vytrhol a dal za ňu 5150 ...toto je posledný Amp čo ma zaujíma a ešte si asi kúpim SLO 100 v originále.... spravne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|