Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
03. December , 2024, 20:36:27
Strán: 1 [2] 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: EMG + lipa a SDBO + magahon - alebo naopak?  (Prečítané 7614 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #15 kedy: 27. Máj , 2012, 18:24:43 »

Ale do tej Ibanezy sa EMG hodia. S tým budeš takmer určite spokojný.
ak je to SZ, tak to hra spolu paradne
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #16 kedy: 27. Máj , 2012, 18:25:02 »

su to dva rozdielne nastroje takze budu hrat uz z principu inak aj kebyze tam das tie iste snimace asi.. inak nezabudni ze EMG su myslim rozmerovo vacsie takze budes musiet ryypat do gitary..

a ano tiez by som riesil tak ze mahagon - EMG a potom BO do tej druhej
« Posledná zmena: 27. Máj , 2012, 18:25:50 od kaolko » Zaznamenané

georgik
pravidelný návštevník
Príspevkov: 691

« Odpoveď #17 kedy: 27. Máj , 2012, 18:29:39 »

su to dva rozdielne nastroje takze budu hrat uz z principu inak aj kebyze tam das tie iste snimace asi.. inak nezabudni ze EMG su myslim rozmerovo vacsie takze budes musiet ryypat do gitary..

a ano tiez by som riesil tak ze mahagon - EMG a potom BO do tej druhej

ja som do gitary nerypal.
Zaznamenané

Peavey 5150 Mk.II+ Basson 412(Angled)+Orange PPC412(straight) + Dunlop 535Q + JT-Amps Screamer + Korg Pitchblack + ESP Horizon FR-II (EMG,str Red) - MASAKER
Feat. Planet Waves cables.
MASAKER
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #18 kedy: 27. Máj , 2012, 18:38:21 »

este stale neni neskoro  Zdravíčko
Zaznamenané

georgik
pravidelný návštevník
Príspevkov: 691

« Odpoveď #19 kedy: 27. Máj , 2012, 18:41:58 »

este stale neni neskoro  Zdravíčko

Na zdravie!
Zaznamenané

Peavey 5150 Mk.II+ Basson 412(Angled)+Orange PPC412(straight) + Dunlop 535Q + JT-Amps Screamer + Korg Pitchblack + ESP Horizon FR-II (EMG,str Red) - MASAKER
Feat. Planet Waves cables.
MASAKER
airfish
nováčik
*
Príspevkov: 21

« Odpoveď #20 kedy: 27. Máj , 2012, 18:56:18 »

niektorym uzivatelom urcite  Bavím sa skvele ja som z nich urcite modlu nerobil ani som ich neprehlasoval za najlepsie snimace na svete
aparat uz mas porieseny? lebo hento su take detaily, nad ktorymi sa oplati meditovat az budes mat porieseny zvuk ako taky.

dve rozne gitary s rovnakymi snimacmi budu hrat vzdy inac, je jedno ci aktiv alebo pasiv. cim silnejsi vystup tym viac maju snimace tendenciu spravit aj z krompaca ako tak znejuci nastroj, tiez je uplne jedno ci aktiv alebo pasiv

Hej, zvuk mam porieseny. Od toho znameho co som spominal, idem kupit Marshall JVM 410 2x12. Tu jeho lipovku s EMG som na tom skusal a na OD2 kanali to dokaze dat dost tucny zvuk aj bez TS. No a ked som medzi to pichol maly zeleny sopel TS9, tak to uz ozaj drvilo gule....  Som frajer  a pritom to vie dat aj velmi pekne ciste a crunch zvuky...  a podla toho co pises s tym krompacom, mi zase vychadza ako lepsi do lipy ten blackout, ma vraj silnejsi vystup ako emg...

Zaznamenané
Vratko
stály hosť
Príspevkov: 985

hoummejd :-)

« Odpoveď #21 kedy: 27. Máj , 2012, 20:38:16 »

Tak sme radi, že si prišiel na to že do lipy das SD-čka a do mahagonu EMG :-) ja mam v KX1Q mahagon pri kobylke EMG 85 - paráda :-) a v LTD EC 401 OW mahagon mam EMG 81 - kusok ostrejší ale tiež to hrá pekne aj do spodkov..
Zaznamenané

hm... :-D
airfish
nováčik
*

« Odpoveď #22 kedy: 27. Máj , 2012, 21:21:40 »

Hej, uz to tak vyzera... este ceknem niekde na webe tie dimarzia co mi poradil brokenwings a ked ma uplne nezabiju, tak som sa uz asi rozhodol: SD do lipy, EMG do mahagonu.

Takze dakujem vsetkym...
 Zdravíčko

Alebo mate este nejaky dalsi dobry napad, ako mi zamotat hlavu?
 Na zdravie!
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #23 kedy: 27. Máj , 2012, 21:22:32 »

Hej, uz to tak vyzera... este ceknem niekde na webe tie dimarzia co mi poradil brokenwings a ked ma uplne nezabiju, tak som sa uz asi rozhodol: SD do lipy, EMG do mahagonu.

Takze dakujem vsetkym...
 Zdravíčko

Alebo mate este nejaky dalsi dobry napad, ako mi zamotat hlavu?
 Na zdravie!

ty si trufas z videa na nete urobit usudok, ze ako hraju nejake snimace ?  :)
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #24 kedy: 27. Máj , 2012, 21:33:56 »

Poviem ti to narovinu :), je to uplne jedno.

Mam aktivne snimace aj v mahagonej gitare, aj jelsovej a myslim ze aj v lipovej, hra to vsetko celkom dost podobne. Nezbadal som tiez nejaky zasadny rozdiel v EMG a SD BO , ak chces mat aktivne snimace tak daj hocico, bude to ok. Len pamataj na to ze treba niekam napratat baterku ...
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #25 kedy: 27. Máj , 2012, 21:37:27 »

Poviem ti to narovinu :), je to uplne jedno.

uz bolo predsa povedane ze to vobec nieje jedno, medzi emg a SD blackout su priepastne rozdiely a na spravnej volbe stoji cely gitarovy vesmir  Nezahrávaj sa
Zaznamenané
vikur
VIP
stály hosť
*
Príspevkov: 1422

hejter

« Odpoveď #26 kedy: 27. Máj , 2012, 22:48:31 »

ja si tiez myslim ze to je total jedno, hlavne treba mat porieseny dobry aparat a box a potom riesit snimace
Zaznamenané

prs a bogner co ine?
http://jurajduc.com
airfish
nováčik
*

« Odpoveď #27 kedy: 28. Máj , 2012, 06:39:46 »

ty si trufas z videa na nete urobit usudok, ze ako hraju nejake snimace ?  :)

usudok nie, ale aspon hrubu orientaciu. keby ze si robim usudok iba z videa, tak tu nekladiem hlupe otazky. davam si dokopy to, co najdem na webe, s tym co mi povedia ludia a v idealnom pripade hlavne s tym, co pocujem na vlastne usi - ako tie emg-cka v lipovej gitare u znameho. takze keby sa mi tie dimarzia zdali byt iba podobne vsetkemu ostatnemu, kaslem na to, ale prave preto som napisal, ze by ma musli "zabit" zvukom... idealne by samozrejme bolo, keby som aj tie mohol niekde osobne vyskusat...
Zaznamenané
airfish
nováčik
*

« Odpoveď #28 kedy: 28. Máj , 2012, 06:44:35 »

semish, krtko, vikur, vsetci ostatni... uz to tak vyzera, ze som mozno nechtiac vyprovokoval vymenu nazorov tych co pripisuju snimacom vyznam a tych, co nie... na vsetko su rozne nazory, takze ak by ste nahodou temu "je to jedno alebo neni" riesili dalej, budem to uz len sledovat, uz sa velmi vypytovat nebudem... len zopakujem, ze aparat uz mam vyrieseny - ako som pisal: 2x12 kombo JVM410... a este raz vdaka za vsetky nazory, take aj onake.
Zaznamenané
palii
miestny štamgast
Príspevkov: 1608

« Odpoveď #29 kedy: 28. Máj , 2012, 11:37:21 »

toto je dobre video. je to cez soft vsetko, ale aj tak az moc rovnake na moj vkus. ked mas pointu v tom ze chces co najviac ine gitary zvukovo, good luck
Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.113 sekund, 22 otázok.