feco
nováčik
Príspevkov: 37
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 05. Júl , 2012, 17:54:22 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hate_me
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 05. Júl , 2012, 18:32:52 » |
|
vyzera to fajnovo
|
|
|
Zaznamenané
|
... ale potom som mu pretiahol sestru a od vtedy sa na mna hnevá ...
|
|
|
feco
nováčik
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 05. Júl , 2012, 19:46:21 » |
|
vyzera to fajnovo Dikes Paci sa mi to viac ako kozenka. Nater je umyvatelny a hlavne tvrdsi ako kozenka drevo sa stane odolnejsie voci vode
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 05. Júl , 2012, 20:09:15 » |
|
to je tá biela farba neičo podobe použiva aj H&K
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pelko
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 05. Júl , 2012, 20:15:32 » |
|
neičo podobe použiva aj H&K
kde konkrétne?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 05. Júl , 2012, 21:21:27 » |
|
kde konkrétne?
no neni to zase to iste ale je to náter h&K tour reverb raz som to kombo rozoberal to drevo j eklasický bukas :D a ajsne som vo vnutri videl že to bolo nastriekane
|
|
« Posledná zmena: 05. Júl , 2012, 21:23:14 od tipek »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pelko
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 05. Júl , 2012, 22:09:48 » |
|
hmm, je to možne, ale asi iba pri total lowende. Pri vlajkových lodiach maju klasiku koženku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 05. Júl , 2012, 23:25:22 » |
|
hmm, je to možne, ale asi iba pri total lowende. Pri vlajkových lodiach maju klasiku koženku
hej hej mne s azdá že aj marshall robil neičo podobne ale tak ked neikto si robi home made tak to je doosť image ked si mám vybrať špatnu koženku tak radčej tuto farbu
|
|
« Posledná zmena: 05. Júl , 2012, 23:25:47 od tipek »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 09. Júl , 2012, 14:25:10 » |
|
Taka pekna robota a take spatne kondiky To uz bol problem kupit orangecaps a dosticku s nitmi ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
feco
nováčik
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 27. August , 2012, 14:02:19 » |
|
Taka pekna robota a take spatne kondiky To uz bol problem kupit orangecaps a dosticku s nitmi ? Ahoj tento kusok bol prototyp vyrobeny z dostupnych suciastok z nasej dielne. Ak robime custom vyrobu pre zakaznikov montujeme tie najlebsie a selktovane suciastky podla financneho rozpoctu zakaznika Ocka nepouzivame iba ak si to vyslovene ziada zakaznik Mozem poslat aj fotky ako vyzera, praca smerovana pre zakaznika s orangecaps. http://v3sound.sk/oprava-elektronkovych-zosilnovacov/S pozdravom Pali a Rasto
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 05. December , 2012, 08:44:49 » |
|
....ahojte chalani, prikmotrím sa do tejto témy s mojou otázkou, nemali ste to šťastie počuť, či nebodaj si zahrať na tento amp http://hudba.bazos.sk/inzerat/20591091/Lampova-hlava.php poprípade uvítam nejaké vyjadrenia a postrehy....
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 05. December , 2012, 09:39:48 » |
|
az teraz som si vsimol tie foto. A fakt pekna praca, ale tie kondiky prasive to pochovali. Nech to je aj prototyp, ale ked toto uvidi svet, tak darmo mozete rozpravat o tom, ze potom davate orangecaps... Inac velmi pekna robota, na ockach az tak podla mna nezalezi, ale isto to vyzera krajsie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvukár Andrej
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 05. December , 2012, 19:03:10 » |
|
...ale tie kondiky prasive to pochovali. Nech to je aj prototyp, ale ked toto uvidi svet, tak darmo mozete rozpravat o tom, ze potom davate orangecaps...
Chlapci, ja som ešte mladý a neskúsený, poučte ma, aký je rozdiel medzi bežným kondenzátorom a oranžovým capom?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 05. December , 2012, 19:04:40 » |
|
Chlapci, ja som ešte mladý a neskúsený, poučte ma, aký je rozdiel medzi bežným kondenzátorom a oranžovým capom?
Zrejme v miere kurvenia zvuku.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 05. December , 2012, 19:53:52 » |
|
jezisi maria andrej. Tu nikto nepise o zvuku, ale o zivotnosti a parazitnych javoch. Ci chces povedat, ze hento hnede hovno teslacke, co zvyklo pukat, zvody a pod. je ok? Takisto toleranicia parametrov. Kapacita tychto kondikov (tieto sulce papierove, keramika ) bola strasne zavisla aj na frekvencii. A tie elyty uz maju svoj vek a kondik elektrolyticky ma svoju spotrebu, cize uz tie hodnoty su uplne inde.
Sak prosim Vas nestavajme to tu do pozicie, kde nic nema na nic vplyv. Ked stoji kondik 2 centy, tak to nebude ako pocitivy kondik za 1 Euro napriklad..
EDIT..ach dpc pisem jak kkt niekedy :D
|
|
« Posledná zmena: 05. December , 2012, 19:55:43 od mario bross »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|