MrClansman1
Hosť
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 01. Júl , 2012, 11:54:51 » |
|
no to boli odborníci, ,šak nornále hocijakému gitaristovi to daj kuknut, čo s tým aspon trochu laboruje,može byt v riti aj snímač, ale to sa mi nezdá,a šak necpremerali ich, a 450 E za elektriku -šak za to máš gitaru ,a na premeranie ti stačí aj merák z baumaxu,odporučam kupit a naučit sa to robit sám, to je najlepšie,časom sa tomu aj tak nevyhneš, šak nebudeš mat pri sebe giterového technika stále a aj ten sa može opit kukni na nete schémy a smelo do toho viem ze za tie peniaze kupim novu gitaru ale ja sa tej svojej nemam ani jediny dovod vzdat. Je to kvalitny kus z Indonezie, zo serie X-11, konkretne tento kus este nieje seriovo vyrabany... az na tie snimace je to super gitarka za super peniaze.. s tym mas pravdu, raz sa urcite budem chciet sam naucit ako sa to robi, vzdy je najlepsie ak sa dotycny nemusi obmedzovat na pomoc druhych. Ale tak teraz dam prednost radsej tomu, aby mi to niekto ukazal a pak si to skusim sam (Podobne ako som prvykrat v zivote menil struny ).
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MrClansman1
Hosť
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 01. Júl , 2012, 11:58:41 » |
|
no tak single uz neberiem do uvahy takze ta vysledna maximalna suma bude nizsia
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mirostrat
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 01. Júl , 2012, 12:03:06 » |
|
to bola ironia, ja len že traja ludia ti to kukali a nikto to nediagnostikoval správne, ? šak bud je niečo s káblikmi alebo snímačmi,ale šecky snímače odišli ? a fakt to neni nič tažké to kuknut, alebo zapojit priamo na kábel a vyskušat,a ked si bol spokojný s tým zvukom tak načo kupovat nové snímače alebo celu elektriku a ked si to vytrhol s jackom tak z jacku to aj tak ide na prepínač alebo poták, a to nemá nič so snímačmi, a vieš pájkovat ? docela srandovný thread je tu o pájkovaní a podla mna ked to vobec nejde je prívodný kablik kvázi +, ten drotik nie tienenie bud zle zapojený alebo niečo s ním,
|
|
« Posledná zmena: 01. Júl , 2012, 12:05:27 od mirostrat »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MrClansman1
Hosť
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 01. Júl , 2012, 12:04:14 » |
|
tarquin, styrioci > kabel je urcite v poriadku kedze mam styri kable a vsetky su fungl nove, gitara po zapojeni do efektu nechyta signal, len v pozadi je pocut sum no neregistruje ziadne konkretne tony. No a k teme ja som tu neprisiel po rady typu ako mam investovat peniaze ja som absolutne presvedceny investovat do snimacov a tu aparaturu si poriadim z dalsej vyplaty i za 20 litrov ak budem chciet - vysledok bude urcite lepsi ako mi tu radite vy i ked samozrejme ovela drahsi... no prachy pokial sa jedna o hudbu ma nazaujmaju.. v buducnosti chcem do aparaturi i tak investovat cez 100 litrov a do gitary cez 60 litrov
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mirostrat
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 01. Júl , 2012, 12:07:24 » |
|
jáj tak ty to chceš aj tak menit tu elektriku to je iné, tak pokladaj správne otázky ,lebo vieš jaká otázka -taká odpoved ale sa mi zdá ,sry že chceš 100 litrou investovat a nemáš ani šajnu o tom
|
|
« Posledná zmena: 01. Júl , 2012, 12:08:33 od mirostrat »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
georgik
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 01. Júl , 2012, 12:07:39 » |
|
tarquin, styrioci > kabel je urcite v poriadku kedze mam styri kable a vsetky su fungl nove, gitara po zapojeni do efektu nechyta signal, len v pozadi je pocut sum no neregistruje ziadne konkretne tony. No a k teme ja som tu neprisiel po rady typu ako mam investovat peniaze ja som absolutne presvedceny investovat do snimacov a tu aparaturu si poriadim z dalsej vyplaty i za 20 litrov ak budem chciet - vysledok bude urcite lepsi ako mi tu radite vy i ked samozrejme ovela drahsi... no prachy pokial sa jedna o hudbu ma nazaujmaju.. v buducnosti chcem do aparaturi i tak investovat cez 100 litrov a do gitary cez 60 litrov
|
|
|
Zaznamenané
|
Peavey 5150 Mk.II+ Basson 412(Angled)+Orange PPC412(straight) + Dunlop 535Q + JT-Amps Screamer + Korg Pitchblack + ESP Horizon FR-II (EMG,str Red) - MASAKER Feat. Planet Waves cables. MASAKER
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 01. Júl , 2012, 12:08:43 » |
|
ked si si tak isty svojimi rozhodnutiami, tak nechapem naco sa zapodievas vytvaranim threadov na forach..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mirostrat
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 01. Júl , 2012, 12:12:50 » |
|
a gitarista je tvor skumavý a kreatívny, niečo ako Mc GYVER , kua nejaká elektrika ma nerozhádže né ? rozoberem a skumam, a né že utekám do obchodu a kupujem, a nikto ti neradil jak máš investovat paniaze ale aj tak investuj do pájkovačky, základná vec
|
|
« Posledná zmena: 01. Júl , 2012, 12:14:58 od mirostrat »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MrClansman1
Hosť
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 01. Júl , 2012, 12:13:47 » |
|
to bola ironia, ja len že traja ludia ti to kukali a nikto to nediagnostikoval správne, ? šak bud je niečo s káblikmi alebo snímačmi,ale šecky snímače odišli ? a fakt to neni nič tažké to kuknut, alebo zapojit priamo na kábel a vyskušat,a ked si bol spokojný s tým zvukom tak načo kupovat nové snímače alebo celu elektriku a ked si to vytrhol s jackom tak z jacku to aj tak ide na prepínač alebo poták, a to nemá nič so snímačmi, a vieš pájkovat ? docela srandovný thread je tu o pájkovaní a podla mna ked to vobec nejde je prívodný kablik kvázi +, ten drotik nie tienenie bud zle zapojený alebo niečo s ním, ja pajkovat neviem ale robili to dvaja ludia, ktory pajkovali milionkrat takze osobne si myslim ze to vedia. A ono chyba moze byt v ktoromkolvek kabliku, prepinaci a pod ako si pisal vyssie, kde konkretne to ja nezistim bo do elektriky sa vobec nevyznam. A pisal som ze s gitarou som bol spokojny az na tie snimace, ze suhlasim s recenzentmi ze ta gitara je za tu cenu super ale k "dokonalosti" to chce vymenit snimace... takze este raz a poslednykrat pisem ja som pevne rozhodnuty vymenit snimace preto uvitam rady typu ako tuna hodil KUNA s ktorym navrhom konkretnych snimacov.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
MrClansman1
Hosť
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 01. Júl , 2012, 12:27:14 » |
|
mirostrat > ano gitarista by mal byt kreativny a skumavy... ale to neznamena ze rozoberiem celu gitaru, ja som urobil co som mohol a osobne Vam poviem vela mi to dalo ze sa pokazila gitara pretoze posledny polrok som cvicil iba na "sucho" takze pri tom neskreslenom zvuku som eliminoval i tie najmensie chybicky pri hre... no konecne si co chvila budem moct kupit nove snimace ktore si i tak kupim takze ak nemate k teme "" aky konkretny snimac je najlepsi "" co povedat tak nemusite pisat vobec nic. Vazim si i vase rady ze mam investovat do aparaturi ale poslednykrat pisem ja som sa tu chcel poradit aky snimac je najlepsi , logicky z toho sa da usudit ze som pevne rozhodnuty kupit nove snimace.
styrioci > ach jaj precitaj si este raz moj prvy prispevok v tejto teme a potom to skus znova sformulovat.. nevyznam sa do snimacov nejako extra a preto by som uvital rady aky konkrentny snimac ku stylu ktory som ako tak specifikoval v prvom prispevku sa najviac hodi z tych dvoch znaciek.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MrClansman1
Hosť
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 01. Júl , 2012, 12:34:26 » |
|
jáj tak ty to chceš aj tak menit tu elektriku to je iné, tak pokladaj správne otázky ,lebo vieš jaká otázka -taká odpoved ale sa mi zdá ,sry že chceš 100 litrou investovat a nemáš ani šajnu o tom citajte poriadne... v buducnosti.. teraz chcem tie snimace + o mesiac nato Line6 Spider IV 75 W s tym ze o rok/dva lampu spolu repro sustavou a osobne si myslim ze v prvom prispevku som jasne sformuloval co vlastne chcem takze tie vase odpovede vonkoncom nechapem .. a ti co chceli vediet o co sa tu konkretne jedna si mozu precitat prispevok kde to blizsie specifikujem na desat riadkov.. ak potom vsetkom neviete prist s uzitocnou radou tak vobec nemusite pisat
|
|
« Posledná zmena: 01. Júl , 2012, 12:37:27 od MrClansman1 »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 01. Júl , 2012, 12:48:25 » |
|
styrioci > ach jaj precitaj si este raz moj prvy prispevok v tejto teme a potom to skus znova sformulovat.. nevyznam sa do snimacov nejako extra a preto by som uvital rady aky konkrentny snimac ku stylu ktory som ako tak specifikoval v prvom prispevku sa najviac hodi z tych dvoch znaciek.
je to uplne jedno, vsetko je o chuti. kazda znacka ma +/- ekvivalentne modely. su gitaristi co hraju metal na pafkach a su gitaristi co hraju metal na silakoch. v tvojom pripade je lepsie investovat do aparatu. stock snimace v cortke su viacmenej ok a nema zmysel to riesit pokial nemas porieseny aparat. daj si to skontrolovat niekomu, kto sa do toho vyzna a prekope ti elektriku v gitare a nanovo ju zapoji..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kuna
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 01. Júl , 2012, 12:53:31 » |
|
ten snimac na death metal je popici ma ho nas gitarista a ma ho v neakej cort za 150 evri a hra to jak blazen a staci ti len tento jeden uplne , ked chces line6 lacno kupit tak predavam combo http://kytary.cz/line-6-spider-iv-120-210/HN107961/ aj z pedalom za 200evri
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MrClansman1
Hosť
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 01. Júl , 2012, 13:06:37 » |
|
je to uplne jedno, vsetko je o chuti. kazda znacka ma +/- ekvivalentne modely. su gitaristi co hraju metal na pafkach a su gitaristi co hraju metal na silakoch. v tvojom pripade je lepsie investovat do aparatu. stock snimace v cortke su viacmenej ok a nema zmysel to riesit pokial nemas porieseny aparat. daj si to skontrolovat niekomu, kto sa do toho vyzna a prekope ti elektriku v gitare a nanovo ju zapoji..
aky je rozdiel ak dotycny hraje na pafkach a ak na silakoch
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|