Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
30. November , 2024, 13:41:40
Strán: 1 2 [3] 4 5 6 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Snímače na elektrickú gitaru Cort X-11  (Prečítané 16446 krát)
0 užívateľov a 11 Hostí prehliada túto tému.
MrClansman1
Hosť
« Odpoveď #30 kedy: 01. Júl , 2012, 13:09:49 »

ten snimac na death metal je popici ma ho nas  gitarista a ma ho v neakej cort za 150 evri a hra to jak blazen a staci ti len tento jeden uplne , ked chces line6 lacno kupit tak predavam combo http://kytary.cz/line-6-spider-iv-120-210/HN107961/ aj z pedalom za 200evri

presne tak nejako si to predstavujem... nove snimace + casom nova aparatura a vysledny zvuk musi byt kvalitny  :)  inac to kombicko by som hned bral no kupit by som ho mohol az po festivale Brutal Assault... cize v polke auguste najskor
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #31 kedy: 01. Júl , 2012, 13:29:22 »

aky je rozdiel ak dotycny hraje na pafkach a ak na silakoch
no vidis a tak skalopevne si presvedceny o tom, ze prave nove snimace potrebujes  Popiskujem si
cim silnejsi vystup zo snimaca tym viacej zakryva samotny charakter gitary, silnejsie snimace vacsinou zneju agresivnejsie, pod rukou sa chovaju akoby viac komprimovane, slabsie snimace zase naopak, nechaju viac vyzniet samotnu gitaru a uz len za samotneho principu, ze do aparatu nejde tak silny vystup mas dojem ze sa chovaju viac dynamicky a maju vacsi headroom. ale v zasade su to v celkovom kontexte gitaroveho zvuku nie tak podstatne rozdiely aby si vymena snimacov zasluzila prve miesto v rebricku "co upgradeovat najskor"
Zaznamenané
kuna
pravidelný návštevník
Príspevkov: 398

« Odpoveď #32 kedy: 01. Júl , 2012, 13:44:39 »

presne tak nejako si to predstavujem... nove snimace + casom nova aparatura a vysledny zvuk musi byt kvalitny  :)  inac to kombicko by som hned bral no kupit by som ho mohol az po festivale Brutal Assault... cize v polke auguste najskor
v pohode neponahla to na predaj mam to len tak doma na brnkanie kedze som do skusobne kupil uz poradny apec to kombo najdes na youtube Darchaic-topfest tam som ho mal minuly rok, na Brutal mozno idem a ak nie tak nas drummer tam isto bude
Zaznamenané
georgik
pravidelný návštevník
Príspevkov: 691

« Odpoveď #33 kedy: 01. Júl , 2012, 14:28:17 »

hlavne dufam ze vies dobre  hrat....  Na zdravie! aby si mal teda dobry zvuk.
Zaznamenané

Peavey 5150 Mk.II+ Basson 412(Angled)+Orange PPC412(straight) + Dunlop 535Q + JT-Amps Screamer + Korg Pitchblack + ESP Horizon FR-II (EMG,str Red) - MASAKER
Feat. Planet Waves cables.
MASAKER
mirostrat
stály hosť
Príspevkov: 1118

zlomená Jolana Iris

« Odpoveď #34 kedy: 01. Júl , 2012, 15:13:36 »

a tak asi ano ,ked hral na elektrike pol roka nasucho  :)
Zaznamenané

http://bandzone.cz/lustifon      chcem hlučný lampák čo sa mi na kolo stane do košíka
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #35 kedy: 01. Júl , 2012, 15:42:15 »

... ak potom vsetkom neviete prist s uzitocnou radou tak vobec nemusite pisat

ide o to, ze kazdy jeden prispevok bol k veci, len tie Tvoje su plne hluposti, uz od prveho.

to aky mas aparat vacsinou ma suvis, ze ake snimace budes pouzivat. samozrejme su experti, co do lacnej gitary narvu najsilnejsie snimace, co im ini experti poradili na nete a hraju s tym do debilnych nahrazok gitarovych aparatov - ak chces k takym patrit, tak Ti silno odporucam presne ten snimac, co si dal na neho link, presne za tie iste peniaze, a ten zvysok, co este zostane do tych 12 ceskych litrov, tak nakup za to pivo - spravny metalista, okrem silnych snimacov ma mat hlavne pivny pupek  Ja som čert..
Zaznamenané
MrClansman1
Hosť
« Odpoveď #36 kedy: 01. Júl , 2012, 17:51:11 »

hlavne dufam ze vies dobre  hrat....  Na zdravie! aby si mal teda dobry zvuk.

tak kebyze neviem nepisem tu o dobrom zvuku pretoze absolutne na prvom mieste je gitaristova technika co sa dobreho zvuku tyka  ha ha ha Na zdravie! samozrejme ale nesom ziadny solovy virtuoz, no pre predstavu snazim sa cvicit tri hodiny denne na gitaru, cvicenia na rytmus na rozne stupnice atd atd proste aplikacia teorie v praxi... a hlavne sa snazim cvicit na sucho tie rytmy a celkovo tie stupnice aj vsetko kedze pri skresleni nemusia tak vyzniet chybicky ktore moze gitarista robit..
Zaznamenané
PanTau
miestny štamgast
Príspevkov: 1883

« Odpoveď #37 kedy: 01. Júl , 2012, 17:56:34 »

Inak, do gitary za nieco vyse 200 eur chces nacpat snimace za 400 eur? A vazne si myslis, ze je to normalne?
Zaznamenané
MrClansman1
Hosť
« Odpoveď #38 kedy: 01. Júl , 2012, 18:02:09 »

ide o to, ze kazdy jeden prispevok bol k veci, len tie Tvoje su plne hluposti, uz od prveho.

to aky mas aparat vacsinou ma suvis, ze ake snimace budes pouzivat. samozrejme su experti, co do lacnej gitary narvu najsilnejsie snimace, co im ini experti poradili na nete a hraju s tym do debilnych nahrazok gitarovych aparatov - ak chces k takym patrit, tak Ti silno odporucam presne ten snimac, co si dal na neho link, presne za tie iste peniaze, a ten zvysok, co este zostane do tych 12 ceskych litrov, tak nakup za to pivo - spravny metalista, okrem silnych snimacov ma mat hlavne pivny pupek  Ja som čert..

takze je moja blbost ze sa snazim nasmerovat debatu tym spravnym smerom? len chcem konkretne nazvy snimacov ktore by ste mi odporucili tot vse a podla Vas su to vsetko z mojej strany len kydy hnoja.. a ta gitara nieje zrovna najlacnejsia, ma perfektne tremolo pretoze oproti ostatnym gitaram v tej cenovej kategorii sa nerozladuje ak sa neustale pouziva pri hrani, rychly hmatnik atd atd proste s tou gitarou som maximalne spokojny.. uz len tie snimace a budem absolutne spokojny.  A samozrejme viem ze vsetko ma suvis ved zvuk je vysledok celeho toho systemu - aparatura, efekty, snimace, drevo z akeho je vyrobena gitara, ci je gitara lepena ci srubovana u tela atd... vsetko sa podpise na vyslednom zvuku... ale ja chcem ist pekne postupne aby som sa casom dopracoval k tomu svojmu sounde ktory mam vykresleny v hlave.. teraz mi odpovedz prosim ta na otazku.... kupim si teraz nove snimace dve humbucker na vysky a basove struny, potom si dokupim lampovu hlavu randall 150W a k tomu repro sustavu mesa boogie 300 W, 4x 12 reprak... chces mi povedat ze vysledny zvuk bude o nicom? (tie hlavy a repro sustavy su len pre predstavu casom samozrejme si vyberiem konkretne typy ked si naskusam v praxi jednotlive aparaty).
Zaznamenané
mirostrat
stály hosť
Príspevkov: 1118

zlomená Jolana Iris

« Odpoveď #39 kedy: 01. Júl , 2012, 18:03:13 »

no neviem ale možno iba tak zmatene a drzo píšeš ale myslíš to dobre  :) hlavne klud a neurážaj sa hned ,šak o nič nejde
Zaznamenané

http://bandzone.cz/lustifon      chcem hlučný lampák čo sa mi na kolo stane do košíka
MrClansman1
Hosť
« Odpoveď #40 kedy: 01. Júl , 2012, 18:04:47 »

Inak, do gitary za nieco vyse 200 eur chces nacpat snimace za 400 eur? A vazne si myslis, ze je to normalne?

pre mna je vsetko normalne  ha ha ha
Zaznamenané
MrClansman1
Hosť
« Odpoveď #41 kedy: 01. Júl , 2012, 18:06:41 »

no neviem ale možno iba tak zmatene a drzo píšeš ale myslíš to dobre  :) hlavne klud a neurážaj sa hned ,šak o nič nejde

ale ved ja sa neurazam ani nespochybnujem Vase znalosti ani nic podobne, verim ze vsetci mate dlhe skusenosti s hranim, takze som rad zakazdu radu len ja som uplne rozhodnuty ist tym smerom a ked sa popalim fajn nic sa nedeje ved snimace mi ostanu, len kupim novu gitaru na ktorej vymenim snimace a je to  Na zdravie!
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #42 kedy: 01. Júl , 2012, 18:20:07 »

a ked sa popalim fajn nic sa nedeje ved snimace mi ostanu, len kupim novu gitaru na ktorej vymenim snimace a je to  Na zdravie!

Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #43 kedy: 01. Júl , 2012, 18:21:23 »

k tomu repro sustavu mesa boogie 300 W, 4x 12 reprak
ak chces aby sme ta a tvoje vysnene nazory zacali brat aspon trochu vazne, prestan volat gitarovy box - repro sustava  Na zdravie!

vsetci sa ti tu snazime naznacit, ze upgrade kludne ano, ale ides na to z nespravneho konca. snimace su fakt asi ta najposlednejsia vec, ktorou sa treba zapodievat
« Posledná zmena: 01. Júl , 2012, 18:23:57 od styrioci » Zaznamenané
tarquin
stály hosť
Príspevkov: 815

« Odpoveď #44 kedy: 01. Júl , 2012, 19:28:41 »

ked chces konkretne nazvy tak spomeniem len tie ktore som vyskusal popripade mam: BKP Nailbomb, seymour duncan tb4, sh2, sh8 invaders, emg707tw :).

keby mam neobmedzeny rozpocet, tak by som zobral set BKP s covermi a nahodil na vsetky gitary :)

ps. biely snimac sh8 momentalne predavam.
Zaznamenané

Strán: 1 2 [3] 4 5 6 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.098 sekund, 23 otázok.