styrioci
|
|
« Odpoveď #60 kedy: 08. Júl , 2012, 16:44:39 » |
|
Cela tuto debatu som zalozil za ucelom aby som si vytvoril aku taku predstavu o snimacoch, nakolko sa tejto problematike venujem prvykrat.
keby si si radsej v duchu pravidiel najprv prebrowsoval forum a precital quantum info co tu, ale aj inde, na tuto temu je, tak by si sa nemusel pytat otazky, na ktore potom dostavas blbe odpovede
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Vratko
|
|
« Odpoveď #61 kedy: 08. Júl , 2012, 20:28:47 » |
|
hlavne aby si mal amp na štýl, ktorý hráš + box podla požadovaných tlakov ...snímače fakt nemá cenu riešiť kým nemáš základ.
|
|
|
Zaznamenané
|
hm... :-D
|
|
|
MrClansman1
Hosť
|
|
« Odpoveď #62 kedy: 03. August , 2012, 10:51:01 » |
|
tak som sa nakoniec rozhodol pre znacku Seymour Duncan, nakolko DiMarzio ToneZone, ktore boli druha alternativa som v Cechach nasiel len pre gitary bez tremola co by v mojom pripade bol problem... rozhodujem sa medzi modelmi SH a TB, i ked prave TB su urcene pre gitary s tremolom a SH skor bez, ale zas tie SH-8 su i pre gitary s tremolom: > http://www.audiotek.cz/product-23316-seymour-duncan-sh8-b-invader-bridge-blackza zmienku ale stoji i tento snimac, ktory ma zaujal tym ze ma AlNiCo8 magnety, ktore maju lepsi popis ako tie keramicke magnety u modelov Invaders. Vraj nemaju sklony k sicavemu a temnemu charakteru. A dobre vraj sedia k palisandrovemu hmatniku, ktory mam na svojej Cortke. > http://www.audiotek.cz/product-31932-seymour-duncan-tb15-alternative-8-blackja by som bol za tento ale tak chcem sa este opytat ci by tie 'prilis' velke vysky nevadili na Cortke? tak ku kobylke niektory z tychto dvoch.. a co sa vyberu ku krku tyka tak ak by som si zadovazil tie Sh-8 tak jednoznacne najlepsia alternativa k nim si myslim ze by boli tie iste len ku krku... > http://www.audiotek.cz/product-23313-seymour-duncan-sh8-n-invader-neck-blackale pri vybere tb15, odprucaju na stranke najviac SH-1N ´59, nebo SH-2N Jazz, cize tie stredne silne snimace ku krku. Aky je teda Vas nazor, ktora alternativa by sa skor hodila ku Cort X-11 podla Vas?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Vratko
|
|
« Odpoveď #63 kedy: 03. August , 2012, 13:04:34 » |
|
Objedna cez ebay set Bareknuckle...a zdvojnasobis hodnotu gitary :-D ...a budes spokojny urcite :-) za 200 dolarov mas kobylu aj krk...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #64 kedy: 03. August , 2012, 13:12:06 » |
|
...Vraj nemaju sklony k sicavemu a temnemu charakteru. ...
bacha - sicavy a temny charakter je uplna nevyhnutnost niekedy. ak ma trebars bubenik skorej mlaskavy kopak, ako tukavy, tak to treba niekde dokompenzovat, takze mysli na to !
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Drvic
|
|
« Odpoveď #66 kedy: 03. August , 2012, 13:21:25 » |
|
Aky je teda Vas nazor, ktora alternativa by sa skor hodila ku Cort X-11 podla Vas?
Zober SH-8 ku kobylke a SH-2 ku krku (aj ked to velmi nepotrebujes) a si vybaveny.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Vratko
|
|
« Odpoveď #67 kedy: 03. August , 2012, 13:24:34 » |
|
Predaj to čo máš, gitaru si nechaj, rodičia ta založia, a kup nejaky dobry amp + box z druhej ruky :-) a ked bude na snimace potom ich kupis...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
MrClansman1
Hosť
|
|
« Odpoveď #69 kedy: 03. August , 2012, 14:33:15 » |
|
Objedna cez ebay set Bareknuckle...a zdvojnasobis hodnotu gitary :-D ...a budes spokojny urcite :-) za 200 dolarov mas kobylu aj krk...
pozeram ze tie Bare Knuckle su co sa tyka ceny teda riadna palka.. akurat ze cez ebay som este nikdy nic neobjednaval a ani nemam sajmu ako sa to robi.. a nehrozi nieco take ze to moze dojst nefunkcny tovar?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Drvic
|
|
« Odpoveď #70 kedy: 03. August , 2012, 14:36:39 » |
|
pozeram ze tie Bare Knuckle su co sa tyka ceny teda riadna palka.. akurat ze cez ebay som este nikdy nic neobjednaval a ani nemam sajmu ako sa to robi.. a nehrozi nieco take ze to moze dojst nefunkcny tovar?
BKP su trochu overkill pre tvoj setup. Ja som objednaval priamo cez ich stranku a vsetko v poradecku.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MrClansman1
Hosť
|
|
« Odpoveď #71 kedy: 03. August , 2012, 14:38:41 » |
|
Predaj to čo máš, gitaru si nechaj, rodičia ta založia, a kup nejaky dobry amp + box z druhej ruky :-) a ked bude na snimace potom ich kupis... teda okrem gitary toho moc na predaj nemam :D ale nastastie ma rodicia nemusia zalozit, ty ma nikdy nechapali jak to ze som ochotny vrazat tolko do vsetkeho co sa hudby tyka a to este len planujem najvacsie investicie inac gitarovy amp a box je to co si chcem hned po snimacoch kupit.. ak uz bude spojazdnena gitarka a nove snimace budu frcat, tak planujem navstevovat vsetky hudobniny v Prahe a skusat vsetky mozne aparaty...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MrClansman1
Hosť
|
|
« Odpoveď #72 kedy: 03. August , 2012, 14:41:54 » |
|
BKP su trochu overkill pre tvoj setup.
Ja som objednaval priamo cez ich stranku a vsetko v poradecku.
hmm priznam sa ze nad tou znackou som teda moc neuvazoval.. nastastie kupu neplanujem uskutocnit tento mesiac, cize este sa toho moze hodne zmenit.. dik za tip , urcite si BKP prezriem poriadne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Drvic
|
|
« Odpoveď #73 kedy: 03. August , 2012, 14:52:42 » |
|
hmm priznam sa ze nad tou znackou som teda moc neuvazoval.. nastastie kupu neplanujem uskutocnit tento mesiac, cize este sa toho moze hodne zmenit.. dik za tip , urcite si BKP prezriem poriadne
Nad nimi ani nemusis uvazovat . BKP su sice velmi dobre snimace, ale pre teba je zbytocne vrazat 250E do setu, ked nemas este poriadny amp. Kup si fakt len kobylkovy Invader a zvysok vraz do aparatu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #74 kedy: 03. August , 2012, 14:58:47 » |