Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
18. November , 2024, 21:40:47
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: TASCAM US-122mk II pravidelné šumenie  (Prečítané 5774 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
tommy321
pravidelný návštevník
Príspevkov: 330

« Odpoveď #15 kedy: 27. Marec , 2013, 08:32:57 »

adapterom myslim napajanie hej, na baterku som to este neskusal, lebo sice mi notas na baterku vydrzi celkom dost, ono to nahravanie celkom zere a logicky ked tu mam zasuvku (a neviem ze napajanie robi bordel) tak budem mat notas zastrceny.

Ja som to potom prestal riesit s tym ze to pojdem reklamovat, a skorej som to reklamovat nemohol lebo sme s kapelou nahravali EPcko a ja som potreboval nejaku zvukovku (gitari sme reampovali).
Az budem dakedy dlhsie doma tak skusim nainstalovat nainstalovat zvukovku na to historicke PCcko co doma mam, a len ju tam necham pripojenu, z notasu mi to blblo aj ked som cez no riadne pocuval hudbu takze uvidime. Ale basak ma podobnu zvukovku len starsi model, pouziva ju na PCcku a nikdy s nou ziadny problem nemal. Zdalo sa mi ako realne vysvetlenie ze problem bude v napajani, nemam tusenie nakolko je prud ktory moj adapter generuje stali, ale keby to kolisalo alebo tam boli nejake spicky, tak si viem predstavit ze sa to cez napajanie USBcka dostane do zvukovky a tam to narobi bordel...
Zaznamenané

(Gitary:Ibanez RGT42DX, California (Strat kopia),M.Parker Akustika),(Aparat: Peavey 6505, Randall RX412M, Randall RG15XM) ,(Nahravanie:Tascam US-122MKII, Rode M3, Cubase 5)
MarioTuris
nováčik
*
Príspevkov: 48

« Odpoveď #16 kedy: 27. Marec , 2013, 09:03:09 »

Nikto v okoli nema pocitac? Zvukovku do krabice dojdi k nemu, nainstaluj a sam uvidis lepsie a rychlejsie ako na fore kde je problem.
Osobne mam US-144mkII s najnovsim driverom na win7 64bit a ide ako ma.
Nemas v izbe vlhko alebo prilis teplo/chladno? Na niektorom fore som cital, ze je dost nachylna na taketo veci (hovorim, moja ide spokojne stale.) Popripade by mohla robit bordel so zapnutym phantomom. Proste skusaj skusaj skusaj  Na zdravie!
Zaznamenané
tommy321
pravidelný návštevník
Príspevkov: 330

« Odpoveď #17 kedy: 27. Marec , 2013, 15:08:07 »

a ked by to u kamarata na super kompe slapalo, mne to pomoze ako? :D mam k dispozicii intrak kde je zima, a notas ktory slape na adapter...
Zaznamenané

(Gitary:Ibanez RGT42DX, California (Strat kopia),M.Parker Akustika),(Aparat: Peavey 6505, Randall RX412M, Randall RG15XM) ,(Nahravanie:Tascam US-122MKII, Rode M3, Cubase 5)
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #18 kedy: 27. Marec , 2013, 15:19:12 »

a ked by to u kamarata na super kompe slapalo, mne to pomoze ako? :D mam k dispozicii intrak kde je zima, a notas ktory slape na adapter...

pomoze Ti to tak, ze vies na com si a co by si mal v buducnosti riesit.
Zaznamenané
Sanchez
stály hosť
Príspevkov: 803

« Odpoveď #19 kedy: 27. Marec , 2013, 16:19:05 »

Ja by som zakázal v systéme internú zvukovku. Potom by som odinštaloval ovládač k Tascamu, potom by som presne podľa návodu nainštaloval ovládač nanovo.

Ďalej vypnúť antivir, vypnúť všetko, čo netreba.

Nech ide len Win a Cubase.

Potom uvidíš.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #20 kedy: 27. Marec , 2013, 16:56:41 »

inak pouzivam obcas frajerkin NB s Win7 64bit + FW zvukovka a niekedy az zasnem, co sa na pozadi odohrava a jak je zrazu ten komp bezradny, ak neni na internete a presne v momente, ked nieco hlada alebo hlaskuje, zasne blikat na zvukovke chyba pripojenia, spadne driver a je vymalovane. nie ze by sa to dialo nonstop...
Zaznamenané
Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.11 sekund, 22 otázok.