casey82
nováčik
Príspevkov: 49
|
|
« kedy: 12. September , 2012, 22:12:39 » |
|
Chcel by som si nechat spravit kopiu snimaca Lundgren M6, ale nikde na nete sa mi nepodarilo najst o nom neake technicke info respektive ake ma parametre aby ho p. Slapak vedel urobit. Ak by mi niketo v tomto mohol pomoct tak dajte vediiet dik.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 13. September , 2012, 00:16:53 » |
|
Chcel by som si nechat spravit kopiu snimaca Lundgren M6, ale nikde na nete sa mi nepodarilo najst o nom neake technicke info respektive ake ma parametre aby ho p. Slapak vedel urobit. Ak by mi niketo v tomto mohol pomoct tak dajte vediiet dik.
toto je podla mna uplne najsam ulet, cely obsah, aj kazda jednotliva veta samostatne... co za technicke info ? pocet zavitov, prierez drotu, presny tvar magnetu a jeho indukciu ? ci jake info ? myslis, ze taketo info su na nete ? a ak take info zozenies - myslis, ze Slapak vsetky veci vytiahne zo supliku a spravi to tak, ze to bude hrat jak predloha ? alebo blbosti pisem a nieco mi unika ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 13. September , 2012, 00:33:25 » |
|
Hodit do kosika na shope lundgren jeden snimac a neriesit picoviny je totalne sialeny napad...?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 13. September , 2012, 07:04:01 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 13. September , 2012, 08:10:50 » |
|
mna by zaujimalo, ze preco padla volba prave na lundgren
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 13. September , 2012, 08:14:09 » |
|
Lebo su najrychlejsie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
casey82
nováčik
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 13. September , 2012, 13:19:50 » |
|
bol by som rad keby sa v mojich topicoch odopovedalo len na moje otazky a neriesili ste picoviny alebo len potrebujete nahanat posty ..ale odpoveim aspon an par otazok ...Lundgren M6 asi preto lebo sa mi paci ako hra...hral som na 7 verziu a to je zvuk co hladam a 160 ecok za nho nechcem davat. Slapak vie spravit kopie snimacov velmi dobre a su zvukovo aj velmi podobne originalu...uz som mal davnejsie od neho kopiu SD distortion SH 6 a bolo to velmi podobne originalu co sa tyka technickych info chcel som vediet aspon aku ma DC resistance a frekvencu charakteristiku ale ked nikto nevie tak nic
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 13. September , 2012, 13:35:23 » |
|
bol by som rad keby sa v mojich topicoch odopovedalo len na moje otazky a neriesili ste picoviny alebo len potrebujete nahanat posty samotny topic si o nic ine ani nekoleduje...ked chces lundgren, tak si ho kup, ked chces slapaka, tak si kup nejaky jeho snimac a upravujte ho az kym nebudes spokojny..
|
|
« Posledná zmena: 13. September , 2012, 20:26:41 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
casey82
nováčik
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 13. September , 2012, 13:43:57 » |
|
ale ved o to ide nechcem davat prachy za lundgren len chcem nieco co podobne hra... ale kedze sa mi ziadne info nepodarilo zistit pojdem asi zvova do Sh 6
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 13. September , 2012, 14:03:01 » |
|
...
Slapak vie spravit kopie snimacov velmi dobre a su zvukovo aj velmi podobne originalu...uz som mal davnejsie od neho kopiu SD distortion SH 6 a bolo to velmi podobne originalu...
pri vsetkej ucte k ludom, co nieco dokazu a su v tom sikovni - toto je prave ta blbost. poznam Slapakove snimace, aj som nejaky cas mal v gitare - nic im nechyba, hraju, funguju, atd... ale nic take, ako kopia snimacu podla technickych specifikacii neexistuje. to by jednoducho musel mat identicke komponenty, vsetky do jedneho a potom by to identicky hralo, samozrejme by musel namotat tu cievku aj co najidentickejsim sposobom... v opacnom pripade Ti namota snimac s obdobnym vystupom a do nejakej miery sa mu podari zachovat nejake frekvencne zalezitosti a to je asi tak vsetko... to mu rovno mozes popisat, aky asi hladas zvuk a nech nieco take skusi....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
casey82
nováčik
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 13. September , 2012, 14:22:28 » |
|
Rasto ved obaja hovorime o tom istom...len kazdy trochu inak. Chcem snimac podobny zvukom k lundgrenu m6 aby mal rovnako silny vystup a podobne frekvencne charakteristiky....bar knuckle a iny vyrobcovia to pri svojich snimacoch uvadzaju ale lundgren nato neako kasle
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Sanchez
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 13. September , 2012, 18:16:01 » |
|
Rasto ved obaja hovorime o tom istom...len kazdy trochu inak. Chcem snimac podobny zvukom k lundgrenu m6 aby mal rovnako silny vystup a podobne frekvencne charakteristiky....bar knuckle a iny vyrobcovia to pri svojich snimacoch uvadzaju ale lundgren nato neako kasle
To je mozno preto, aby ich niekto nemohol okopirovat...:-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 13. September , 2012, 18:29:52 » |
|
mam uplne fajn napad - objednaj M6, daj ju slapakovi nech ju rozobere do bodky a da znova dokopy.. a ked ju posles nazad do 10 dni ti vratia prachy a ak ti nepovedia ze ste do toho vrtali svoj nos a rozoberali a ze je to uplne ine nez co ti poslali, tak potom ho bude vediet spravit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 13. September , 2012, 18:50:44 » |
|
Sorry za OT ani nechcem byt zly, ale nebol si to prave ty co tu este dost nedavno basnil o lacnej kopii Blackmachine? 160 euro za kvalitny snimac nie je zasa az tak vela, hlavne ked chces presne tento konkretny ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 13. September , 2012, 18:55:26 » |
|
Sorry za OT ani nechcem byt zly, ale nebol si to prave ty co tu este dost nedavno basnil o lacnej kopii Blackmachine? 160 euro za kvalitny snimac nie je zasa az tak vela, hlavne ked chces presne tento konkretny ... No a ? Ale gitara je trosku ina zalezitost nie ? Snimac kopirovat je ech kokotina.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|