Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
30. November , 2024, 13:50:59
Strán: [1] 2  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Lundgren M6 technicke info  (Prečítané 4141 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
casey82
nováčik
*
Príspevkov: 49

« kedy: 12. September , 2012, 22:12:39 »

Chcel by som si nechat  spravit kopiu snimaca Lundgren M6, ale nikde na nete sa mi nepodarilo najst o nom neake technicke info respektive ake ma parametre aby ho p. Slapak vedel urobit.
Ak by mi niketo v tomto mohol pomoct tak dajte vediiet dik.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #1 kedy: 13. September , 2012, 00:16:53 »

Chcel by som si nechat  spravit kopiu snimaca Lundgren M6, ale nikde na nete sa mi nepodarilo najst o nom neake technicke info respektive ake ma parametre aby ho p. Slapak vedel urobit.
Ak by mi niketo v tomto mohol pomoct tak dajte vediiet dik.

toto je podla mna uplne najsam ulet, cely obsah, aj kazda jednotliva veta samostatne...

co za technicke info ? pocet zavitov, prierez drotu, presny tvar magnetu a jeho indukciu ? ci jake info ? myslis, ze taketo info su na nete ? a ak take info zozenies - myslis, ze Slapak vsetky veci vytiahne zo supliku a spravi to tak, ze to bude hrat jak predloha ?

alebo blbosti pisem a nieco mi unika ?
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #2 kedy: 13. September , 2012, 00:33:25 »

Hodit do kosika na shope lundgren jeden snimac a neriesit picoviny je totalne sialeny napad...?
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #3 kedy: 13. September , 2012, 07:04:01 »

Bavím sa skvele Bavím sa skvele

pan je zo Slovenska  Bavím sa skvele
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #4 kedy: 13. September , 2012, 08:10:50 »

mna by zaujimalo, ze preco padla volba prave na lundgren  Popiskujem si
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #5 kedy: 13. September , 2012, 08:14:09 »

Lebo su najrychlejsie.
Zaznamenané

casey82
nováčik
*

« Odpoveď #6 kedy: 13. September , 2012, 13:19:50 »

bol by som rad keby sa v mojich topicoch odopovedalo len na moje otazky a neriesili ste picoviny  alebo len potrebujete nahanat posty  Fuuha zíram

..ale odpoveim aspon an par otazok ...Lundgren M6 asi preto lebo sa mi paci ako hra...hral som na 7 verziu a to je zvuk co hladam a 160 ecok za nho nechcem davat.

Slapak vie spravit kopie snimacov velmi dobre a su zvukovo aj velmi podobne originalu...uz som mal davnejsie od neho kopiu SD distortion SH 6 a bolo to velmi podobne originalu

co sa tyka technickych info chcel som vediet aspon aku ma DC resistance a frekvencu charakteristiku ale ked nikto nevie tak nic 
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #7 kedy: 13. September , 2012, 13:35:23 »

bol by som rad keby sa v mojich topicoch odopovedalo len na moje otazky a neriesili ste picoviny  alebo len potrebujete nahanat posty  Fuuha zíram
samotny topic si o nic ine ani nekoleduje...ked chces lundgren, tak si ho kup, ked chces slapaka, tak si kup nejaky jeho snimac a upravujte ho az kym nebudes spokojny..
« Posledná zmena: 13. September , 2012, 20:26:41 od styrioci » Zaznamenané
casey82
nováčik
*

« Odpoveď #8 kedy: 13. September , 2012, 13:43:57 »

ale ved o to ide nechcem davat prachy za lundgren len chcem nieco co podobne hra... ale kedze sa mi ziadne info nepodarilo zistit pojdem asi zvova do Sh 6
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #9 kedy: 13. September , 2012, 14:03:01 »

...

Slapak vie spravit kopie snimacov velmi dobre a su zvukovo aj velmi podobne originalu...uz som mal davnejsie od neho kopiu SD distortion SH 6 a bolo to velmi podobne originalu...

pri vsetkej ucte k ludom, co nieco dokazu a su v tom sikovni - toto je prave ta blbost. poznam Slapakove snimace, aj som nejaky cas mal v gitare - nic im nechyba, hraju, funguju, atd... ale nic take, ako kopia snimacu podla technickych specifikacii neexistuje. to by jednoducho musel mat identicke komponenty, vsetky do jedneho a potom by to identicky hralo, samozrejme by musel namotat tu cievku aj co najidentickejsim sposobom... v opacnom pripade Ti namota snimac s obdobnym vystupom a do nejakej miery sa mu podari zachovat nejake frekvencne zalezitosti a to je asi tak vsetko... to mu rovno mozes popisat, aky asi hladas zvuk a nech nieco take skusi....
Zaznamenané
casey82
nováčik
*

« Odpoveď #10 kedy: 13. September , 2012, 14:22:28 »

Rasto ved obaja hovorime o tom istom...len kazdy trochu inak. Chcem snimac podobny zvukom k lundgrenu m6 aby mal rovnako silny vystup a podobne frekvencne charakteristiky....bar knuckle a iny vyrobcovia to pri svojich snimacoch uvadzaju ale lundgren nato neako kasle
Zaznamenané
Sanchez
stály hosť
Príspevkov: 803

« Odpoveď #11 kedy: 13. September , 2012, 18:16:01 »

Rasto ved obaja hovorime o tom istom...len kazdy trochu inak. Chcem snimac podobny zvukom k lundgrenu m6 aby mal rovnako silny vystup a podobne frekvencne charakteristiky....bar knuckle a iny vyrobcovia to pri svojich snimacoch uvadzaju ale lundgren nato neako kasle

To je mozno preto, aby ich niekto nemohol okopirovat...:-)
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #12 kedy: 13. September , 2012, 18:29:52 »

mam uplne fajn napad - objednaj M6, daj ju slapakovi nech ju rozobere do bodky a da znova dokopy.. a ked ju posles nazad do 10 dni ti vratia prachy a ak ti nepovedia ze ste do toho vrtali svoj nos a rozoberali a ze je to uplne ine nez co ti poslali, tak potom ho bude vediet spravit  ha ha ha
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #13 kedy: 13. September , 2012, 18:50:44 »

Bavím sa skvele Bavím sa skvele

pan je zo Slovenska  Bavím sa skvele

Sorry za OT ani nechcem byt zly, ale nebol si to prave ty co tu este dost nedavno basnil o lacnej kopii Blackmachine?  Bavím sa skvele

160 euro za kvalitny snimac nie je zasa az tak vela, hlavne ked chces presne tento konkretny ...
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #14 kedy: 13. September , 2012, 18:55:26 »

Sorry za OT ani nechcem byt zly, ale nebol si to prave ty co tu este dost nedavno basnil o lacnej kopii Blackmachine?  Bavím sa skvele

160 euro za kvalitny snimac nie je zasa az tak vela, hlavne ked chces presne tento konkretny ...
No a ? Ale gitara je trosku ina zalezitost nie ? Snimac kopirovat je ech kokotina.  Bravooo
Zaznamenané

Strán: [1] 2  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.038 sekund, 21 otázok.