Aby som to zhrnul... pouzitie lampovych zosilnovacov na inu hudbu ako rock(blues, metal, jazz etc.), je podla mna blbost, nech ma niekto presvedci o opaku. Kedze dlho poznam zvuk z lampoveho zosilovaca a ked mi kamarat doniesol zosilovac podobny tomu co som dal link, ze mu nieco nefunguje (cierna elektronka). Tak som bol prekvapeny co nevymyslia. Vzhladovo to pekne vyzeralo, ale zvuk som z toho nepocul. Tak ma napadlo, ze by som to mohol vyuzit ako temu do skoly. "Lampove zosilnovace nie su vhodne na modernu(dance, hiphop, etc.) hudbu" Nebyt toho ukradnuteho spl metra tak... Nemal to byt vyskum, ale iba praca do skoly, ktora je zalozena na pravdivych podkladoch. Potreboval som len graf, tabulku, krivku, kde vystupne vysky, basy a stredy(middle) u lampoveho su ine ako u nelampoveho v zavislosti na vstupnom napati a zvukovej stope, nic viac a nic menej. Teraz si musim vybrat inu temu! Skusite teraz poradit, alebo mam napisat o 50x sedej?
Aspon som Vas pobavil. Dakujem za neuveritelne informacie. Trosku som sklamany, lebo som asi cakal vela, ale ako vidim... Takze ked sa budete nudit tak mi dajte vediet, mozno Vas nejako znova rozosmejem.
Aby som to zhrnul... pouzitie lampovych zosilnovacov na inu hudbu ako rock(blues, metal, jazz etc.), je podla mna blbost...
Mýliš sa:-)
"Lampove zosilnovace nie su vhodne na modernu(dance, hiphop, etc.) hudbu"
vystupne vysky, basy a stredy(middle) u lampoveho su ine ako u nelampoveho v zavislosti na vstupnom napati a zvukovej stope
Mýliš sa, lebo tie Tvoje výroky sú príliš všeobecné a platí: vecami sa treba zaoberať a nie ich predpokladať...:-)