Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
15. November , 2024, 05:53:08
Strán: 1 2 3 [4] 5 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Nový podnik otvoreny  (Prečítané 5939 krát)
0 užívateľov a 7 Hostí prehliada túto tému.
metal_man
pravidelný návštevník
Príspevkov: 424

« Odpoveď #45 kedy: 08. December , 2012, 13:59:22 »

dufam, ze ten stroj co robi to pivo ma kvalitny JRC japan chip Na zdravie!
[/quote ]     jasne a trubky su z rovnakej tovarne ako gitary harmony a zase ak objednas 4 sudy tak dostanes plesnivy zosilovac k tomu ;-)
Zaznamenané
kuna
pravidelný návštevník
Príspevkov: 398

« Odpoveď #46 kedy: 08. December , 2012, 14:00:07 »

plzen čo sa predáva na slovensku sa nerobí v čechach ale na slovensku zo slovenskej vody a už nieje zasadite - ver mi /každy poriadny pifkar si to za posledný rok všimol/  . Kecal som s generálnym manažérom urpineru , urpiner bol pred rokom na sutaži v čechach kde bolo 200 pivovatrov s celej europy  a ako jeden s mala nerobil koli tej sutaži osobitnú zlievku proste tam dal svoju bežnú produkciu a skončil tretí  Si píš!!! . je to momentálne top pivo na slovensku a je zasadite - vrele odporúčam Na zdravie!
s tou mojou poslednou cestou do ba to bolo take ako to bolo mrzí ma to lebo Rastiša a Progiho by som fakt rad stretol ale aj karola a Metalmana a Mr Redwine  Na zdravie! samože  Zdravíčko . mam švagra s rodinou na Alžbetinom dvore a raz za rok tam ideme žial opil ma skor ako som sa skonsolidoval
urpiner fakt brutus skvele pivo, och moj ty god 16-skvela jarova voda
Zaznamenané
BrokenWings
miestny štamgast
Príspevkov: 1539

« Odpoveď #47 kedy: 08. December , 2012, 14:04:19 »

Urpiner 16 mozem! Spolu s Bud 16 najlepsie piva.
Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #48 kedy: 08. December , 2012, 14:14:02 »

ach jaj ta , zase prznit temu chipmi a preglejkou - je to moja vec -OK a som happy aj s JRC aj s preglejky  Bravooo, Urpiner premium 12 je momentálne najlepšie a najzdravšie pivo na slovenskom trhu a presvedčiť sa da len tak že že sa s neho opijete  a na druhy deň sa ukáže , to iste vyskušat aj s inými pivami a porovnať opice  Na zdravie! . Neviem či to niekto vie ale všetky velke pivovari si rozdelil heineken a jedna africka spoločnosť čo taží diamanty  , a tak vlastne obvykle tie piva chutia bud tak ako heineken /sodovka s chmelovou príchuťou  / alebo ako si afričan zmyslí . Urpiner je nezávislí a chlapi vo vedení to berú vážne s výberom materialou na prípravu a technológiu - urpiner bol štanka za Čupku ale to je už dávno preč   Zdravíčko
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #49 kedy: 08. December , 2012, 14:29:10 »

Urpiner je fakt z flaskovych nasich piv podla mna naj, nedavno som skusal a celkom ma prijemne prekvapil. Ostatne nase flaskove piva su na vselico len nie na pivny zazitok.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #50 kedy: 08. December , 2012, 14:45:00 »

Urpiner je fakt z flaskovych nasich piv podla mna naj, nedavno som skusal a celkom ma prijemne prekvapil. Ostatne nase flaskove piva su na vselico len nie na pivny zazitok.

presne tak urpin je momentalne moje najoblubenejsie pivko  Na zdravie!
Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #51 kedy: 08. December , 2012, 14:47:33 »

Zdravíčko  Na zdravie!
Zaznamenané
kubo63
miestny štamgast
Príspevkov: 2100

West Coast

« Odpoveď #52 kedy: 08. December , 2012, 18:34:01 »

Ja by som navrhoval niekedy po vianociach dat tour de bratislavske minipivovary. Mame tu toho pozehnane, a aspon mozeme predebatovat kvalitu priamo pri degustacii.  Na zdravie! Ten urpin je fajn, ale napr. roznavsky Kaltenecker alebo ERB v BS maju lepsie pivo. Tiez su to vsak kvazi minipivovary. Z flaskovych, ktore su bezne dostat kupit ma lepsie slovenske nenapada.
« Posledná zmena: 08. December , 2012, 18:34:33 od kubo63 » Zaznamenané
kuna
pravidelný návštevník
Príspevkov: 398

« Odpoveď #53 kedy: 08. December , 2012, 20:51:32 »

Urpiner 16 mozem! Spolu s Bud 16 najlepsie piva.
skus si dat primator 16 a budes vediet o com pisem jedine 16 pivo co nema chut jarovej vody, popripade si dokup primator 24  ale to uz pojdes do kitek
Zaznamenané
kubo63
miestny štamgast

West Coast

« Odpoveď #54 kedy: 08. December , 2012, 20:57:24 »

skus si dat primator 16 a budes vediet o com pisem jedine 16 pivo co nema chut jarovej vody, popripade si dokup primator 24  ale to uz pojdes do kitek

Akekolvek belgicke 16 a viac stupnove pivo nema chut jarovej vody.

Napr. toto vrelo vrelo odporucam.

http://pivnirecenze.cz/1257-recenze-tripel-abdijbier-dendermonde
« Posledná zmena: 08. December , 2012, 20:59:12 od kubo63 » Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #55 kedy: 08. December , 2012, 21:22:44 »

hlavne nech to dobre a cisto capuju a ak chcem vypit vela, tak desina, ak sa zdrzim kratsie, dvanastka. ina veda okolo toho neni  Ja som čert..
Zaznamenané
kubo63
miestny štamgast

West Coast

« Odpoveď #56 kedy: 08. December , 2012, 22:03:20 »

hlavne nech to dobre a cisto capuju a ak chcem vypit vela, tak desina, ak sa zdrzim kratsie, dvanastka. ina veda okolo toho neni  Ja som čert..

Pivologia je praveze este vacsia alchymia ako vinologia.  Nezahrávaj sa Bavím sa skvele
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #57 kedy: 08. December , 2012, 22:06:04 »

kostovat pivecka malymi dúškami a pomlaskavat nad sortami je doooost gej  Ja som čert..
Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #58 kedy: 08. December , 2012, 22:25:57 »

presne tak na dlhu noc desiatočky alebo prekladať minčou , je dobre keď je v podniku viac pív , a veľa robia čiste hadice ,škoda že sa už netlačí /aspoň tu nie/ kompresorom
Zaznamenané
BrokenWings
miestny štamgast
Príspevkov: 1539

« Odpoveď #59 kedy: 08. December , 2012, 22:31:44 »

skus si dat primator 16 a budes vediet o com pisem jedine 16 pivo co nema chut jarovej vody, popripade si dokup primator 24  ale to uz pojdes do kitek

Áno 24, obsah alkoholu 10%. Mal som dve po sebe a skončil som najebaný. To presne od piva očakávam! :)
Zaznamenané
Strán: 1 2 3 [4] 5 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.045 sekund, 23 otázok.