metal_man
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 08. December , 2012, 13:59:22 » |
|
dufam, ze ten stroj co robi to pivo ma kvalitny JRC japan chip [/quote ] jasne a trubky su z rovnakej tovarne ako gitary harmony a zase ak objednas 4 sudy tak dostanes plesnivy zosilovac k tomu ;-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kuna
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 08. December , 2012, 14:00:07 » |
|
plzen čo sa predáva na slovensku sa nerobí v čechach ale na slovensku zo slovenskej vody a už nieje zasadite - ver mi /každy poriadny pifkar si to za posledný rok všimol/ . Kecal som s generálnym manažérom urpineru , urpiner bol pred rokom na sutaži v čechach kde bolo 200 pivovatrov s celej europy a ako jeden s mala nerobil koli tej sutaži osobitnú zlievku proste tam dal svoju bežnú produkciu a skončil tretí . je to momentálne top pivo na slovensku a je zasadite - vrele odporúčam s tou mojou poslednou cestou do ba to bolo take ako to bolo mrzí ma to lebo Rastiša a Progiho by som fakt rad stretol ale aj karola a Metalmana a Mr Redwine samože . mam švagra s rodinou na Alžbetinom dvore a raz za rok tam ideme žial opil ma skor ako som sa skonsolidoval urpiner fakt brutus skvele pivo, och moj ty god 16-skvela jarova voda
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
BrokenWings
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 08. December , 2012, 14:04:19 » |
|
Urpiner 16 mozem! Spolu s Bud 16 najlepsie piva.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 08. December , 2012, 14:14:02 » |
|
ach jaj ta , zase prznit temu chipmi a preglejkou - je to moja vec -OK a som happy aj s JRC aj s preglejky , Urpiner premium 12 je momentálne najlepšie a najzdravšie pivo na slovenskom trhu a presvedčiť sa da len tak že že sa s neho opijete a na druhy deň sa ukáže , to iste vyskušat aj s inými pivami a porovnať opice . Neviem či to niekto vie ale všetky velke pivovari si rozdelil heineken a jedna africka spoločnosť čo taží diamanty , a tak vlastne obvykle tie piva chutia bud tak ako heineken /sodovka s chmelovou príchuťou / alebo ako si afričan zmyslí . Urpiner je nezávislí a chlapi vo vedení to berú vážne s výberom materialou na prípravu a technológiu - urpiner bol štanka za Čupku ale to je už dávno preč
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 08. December , 2012, 14:29:10 » |
|
Urpiner je fakt z flaskovych nasich piv podla mna naj, nedavno som skusal a celkom ma prijemne prekvapil. Ostatne nase flaskove piva su na vselico len nie na pivny zazitok.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 08. December , 2012, 14:45:00 » |
|
Urpiner je fakt z flaskovych nasich piv podla mna naj, nedavno som skusal a celkom ma prijemne prekvapil. Ostatne nase flaskove piva su na vselico len nie na pivny zazitok.
presne tak urpin je momentalne moje najoblubenejsie pivko
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 08. December , 2012, 14:47:33 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubo63
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 08. December , 2012, 18:34:01 » |
|
Ja by som navrhoval niekedy po vianociach dat tour de bratislavske minipivovary. Mame tu toho pozehnane, a aspon mozeme predebatovat kvalitu priamo pri degustacii. Ten urpin je fajn, ale napr. roznavsky Kaltenecker alebo ERB v BS maju lepsie pivo. Tiez su to vsak kvazi minipivovary. Z flaskovych, ktore su bezne dostat kupit ma lepsie slovenske nenapada.
|
|
« Posledná zmena: 08. December , 2012, 18:34:33 od kubo63 »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kuna
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 08. December , 2012, 20:51:32 » |
|
Urpiner 16 mozem! Spolu s Bud 16 najlepsie piva.
skus si dat primator 16 a budes vediet o com pisem jedine 16 pivo co nema chut jarovej vody, popripade si dokup primator 24 ale to uz pojdes do kitek
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubo63
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 08. December , 2012, 20:57:24 » |
|
skus si dat primator 16 a budes vediet o com pisem jedine 16 pivo co nema chut jarovej vody, popripade si dokup primator 24 ale to uz pojdes do kitek
Akekolvek belgicke 16 a viac stupnove pivo nema chut jarovej vody. Napr. toto vrelo vrelo odporucam. http://pivnirecenze.cz/1257-recenze-tripel-abdijbier-dendermonde
|
|
« Posledná zmena: 08. December , 2012, 20:59:12 od kubo63 »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 08. December , 2012, 21:22:44 » |
|
hlavne nech to dobre a cisto capuju a ak chcem vypit vela, tak desina, ak sa zdrzim kratsie, dvanastka. ina veda okolo toho neni
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 08. December , 2012, 22:06:04 » |
|
kostovat pivecka malymi dúškami a pomlaskavat nad sortami je doooost gej
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 08. December , 2012, 22:25:57 » |
|
presne tak na dlhu noc desiatočky alebo prekladať minčou , je dobre keď je v podniku viac pív , a veľa robia čiste hadice ,škoda že sa už netlačí /aspoň tu nie/ kompresorom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
BrokenWings
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 08. December , 2012, 22:31:44 » |
|
Áno 24, obsah alkoholu 10%. Mal som dve po sebe a skončil som najebaný. To presne od piva očakávam!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|