Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
26. November , 2024, 04:50:17
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: santa doniesol Lavacable megapack x 6  (Prečítané 2787 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #15 kedy: 18. December , 2012, 16:22:44 »

1321e za 180 plugov neni vela nie?
Zaznamenané

mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #16 kedy: 18. December , 2012, 16:42:48 »

parada, pekne si si to spravil. tiez fungujem na ELC od Lava, dobry system
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
jaywalker
miestny štamgast
Príspevkov: 1531

« Odpoveď #17 kedy: 18. December , 2012, 18:40:40 »

1321e za 180 plugov neni vela nie?

nie celkom, lebo este mam asi 40-50 meterv kvalitnych kablov.
ako som uz hovoil, za 2 roky som kupil patchy za ovela viac, lava su prakticke, a solidnejsie ako hociakej hossa jacks alebo standardne pajkovany jacks. do slova som trhal so vsetkych sil a ten kabel neisiel von, ani nsa nzlomil a dokonca este stale fugoval bez problemov.

Co mam robit? poslem ich naspat? :-) je to darcek.

kto chce vyskusat na test nech sa ozve, este mam dost.
« Posledná zmena: 18. December , 2012, 18:45:58 od jaywalker » Zaznamenané

Pawn shop junker collector freak, cheapy loving trash wielding finger speaking player unleashed
jaywalker
miestny štamgast

« Odpoveď #18 kedy: 19. December , 2012, 13:31:35 »

No, neviem toto prelozit ale je tam info:
The Mini Ultramafic consists a 99.95% pure Silver Plated Copper (SPC) 20 AWG conductor and a 98% coverage SPC braided shield. This conductor and shield material provide for higher conductivity and lower resistance, that matched with a designed capacitance of 30 pF/ft significantly reduces signal loss on pedal boards and enables the best possible overall tone of any like product in existence. It’s outer diameter of .195” makes the cable extremely flexible and a perfect match for any pedal board or rack system.

btw, nepredam lava cables,  naozaj ich budem potrebovat, ale su v dizpozicii ak nikto by chcel spravit review.
Zaznamenané

Pawn shop junker collector freak, cheapy loving trash wielding finger speaking player unleashed
Zvukár Andrej
miestny štamgast
Príspevkov: 2178

« Odpoveď #19 kedy: 19. December , 2012, 14:02:13 »

...lower resistance, that matched with a designed capacitance of 30 pF/ft significantly reduces signal loss on pedal boards and enables the best possible overall tone of any like product in existence. It’s outer diameter of .195” makes the cable extremely flexible and a perfect match for any pedal board or rack system.

Nechcem ti kaziť radosť, ale 30 pF/Ft (100 pF/m) je dosť zlá hodnota, tu je ten známy Majov test a tie dobré káble mali menej:
Zaznamenané
jaywalker
miestny štamgast

« Odpoveď #20 kedy: 19. December , 2012, 19:26:21 »

Nechcem ti kaziť radosť, ale 30 pF/Ft (100 pF/m) je dosť zlá hodnota, tu je ten známy Majov test a tie dobré káble mali menej:

Urcite su lepsie kable, ale chcel som nieco transparantne, hlavne so singlami.. Najlsabsia linka v pedalboarde je vzdy patch cable, ale tieto naozaj maju super balance, som velmy spokojny zatial a robim A/B testy cely den. dal som 10 lava cables do TB loop a postupne som zapol loopy (bez efektov), potom to iste so standard cables. Aj potichu aj nahlas.

Zastav sa ak mas cas, mam ten moj mini JCM na servis este :-)

Na zdravie!
Zaznamenané

Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.049 sekund, 23 otázok.