|
BrokenWings
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 14. December , 2012, 19:23:20 » |
|
Roxxxík ideeeeeeš!
Je to magorina. Raz sme to mali v skúšobni, keď som mal asi 16. Nehralo to teda vôbec. Yamaha EG 112 bola v porovnaní s tým špičková gitara.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 14. December , 2012, 19:47:34 » |
|
tieto su akoze zberatelske prave kvoly Harrisonovi. ale to sa len tak pise o tom v Muzikuse, neviem, aka je realita. toto si samozrejme nikto nekupi a v aukcii som to este nevidel.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
KubBasak
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 14. December , 2012, 19:47:56 » |
|
A keby išlo o prvú generáciu, tak je to ešte drahšie Je to zberateľský kúsok, hral na to Harrison aj Page, pričom Harrison na to aj nahrával
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
KubBasak
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 14. December , 2012, 19:49:49 » |
|
tieto su akoze zberatelske prave kvoly Harrisonovi. ale to sa len tak pise o tom v Muzikuse, neviem, aka je realita. toto si samozrejme nikto nekupi a v aukcii som to este nevidel.
raz som chcel Gracioza kúpiť, bol som tak najivný, že až, veril som že ten chlapík nevie čo doma má, tak som mu ponúkol 200 €, odpísal mi, že má ponuku na 2000 a to sa mu málilo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Sanchez
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 14. December , 2012, 19:50:08 » |
|
Čiže to nie je zázračný nástroj?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mesiah
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 14. December , 2012, 20:03:50 » |
|
Je to poleno, ako káždá jolana. Neviem, či na to Harrisom hral, isté je, že je s ňou odfotený. A pokiaľ niekto vysolí také prachy len preto, že je s ňou niekto na fotke, tak odporúčam psychyatriu..... Ale asi je o ne záujem, lebo ten magor z Ružomberku za ňu dáva 2.000,- Eur.
|
|
« Posledná zmena: 14. December , 2012, 20:04:23 od mesiah »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 14. December , 2012, 20:08:06 » |
|
... tak som mu ponúkol 200 €...
6 litrov vysolit za Jolanku ? by mi muselo dobre jebat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marosisko
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 14. December , 2012, 20:22:36 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killo
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 14. December , 2012, 20:27:10 » |
|
Hrali na tom všetci, harrison, clapton, dokonca som dnes pozeral dokument jeden kde bola fotka ako to drzi page. Myslim ze to bolo tak ze distribucia bola zabezpecovana firmou selmer do englandu a bol to dostupny lacny nastroj v dobach ked sa tam fendre moc zohnat nedali a ked dali tak boli drahe. takze ked hviezdy zacinali mali totok. ono to v podstate tusim mala byt kopia strata, ze v cechach rozobrali stratocaster a domrte opajcli, ale asi boli ozraty lebo sa to vobec nepodoba :-D
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
killo
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 14. December , 2012, 20:27:33 » |
|
a exportovalo sa to tusim ako futurama.
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 14. December , 2012, 20:30:35 » |
|
podla mna Srata nemali, skorej to opajcli z obrazku.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
KubBasak
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 14. December , 2012, 20:34:05 » |
|
podla mna Srata nemali, skorej to opajcli z obrazku.
Mali Strata, kúpili ho v Kanade (na dovoz z USA bolo uvalené embargo v ČSSR ), dokonca pán Růžička spomínal v nejakom rozhovore, že robili RTG snímky, lebo sa ho báli rozobrať
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 14. December , 2012, 20:35:49 » |
|
Hladik ked si vypije, tak je uplny Ezop
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Juraj_T
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 14. December , 2012, 20:37:30 » |
|
Mali Strata, kúpili ho v Kanade (na dovoz z USA bolo uvalené embargo v ČSSR ), dokonca pán Růžička spomínal v nejakom rozhovore, že robili RTG snímky, lebo sa ho báli rozobrať keby tak poctivo dokumentovali ozajstny strat tak by ta jolana vyzera ako gitara a nie takto
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|