stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 14. December , 2012, 20:39:36 » |
|
hej bolo to tak , mali jedného strata ktorého pajcli , krk aspoň profilom im celkom vyšiel , a každopádne sa to robilo v inej firme apod iním vedením ako potom neslávne galaxis a iris company
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Sanchez
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 14. December , 2012, 20:41:23 » |
|
A ja som počul, že Marshall, keď zistil ako perfektne hrajú české kópie jeho hláv, tak im dovolil dávať na ne svoje logo...:-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Sanchez
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 14. December , 2012, 20:42:18 » |
|
Kdesi som to čítal, ale už neviem kde a už to určite nenájdem:-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 14. December , 2012, 20:44:21 » |
|
tal v napríklad v muzikuse sa otom píše priamo rozhovor s byvalým vedením -ale Sanchez bude otom vediet viac , aj v knihách sa píše kto na tom začínal , vtedy fakt bolo o dost menej nástrojov ako teraz , graciozka vyhrala svojho času prvú cenu na veľtrhu neviem kde v europe ako najlepší výrobok a potom to selmer začal šupat do sveta
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
KubBasak
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 14. December , 2012, 20:49:48 » |
|
Hladik ked si vypije, tak je uplny Ezop Keby sa Rastík naučil čítať, tak usporiadame oslavu... Josef Růžička: "Jednou nám přes Kanadu, protože tehdy platilo embargo na dovoz zboží z USA, přivezl kytaru značky Fender - Stratocaster za dvanáct set čtyřicet dolarů. Nechtěli jsme ji bourat, tak jsme si nechali na místní poliklinice udělat rentgenové snímky, abychom zjistili, jak to s elektrickými kytarami vlastně je" http://www.jolana.info/petr_marecek.html
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Sanchez
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 14. December , 2012, 20:52:18 » |
|
Keby sa Rastík naučil čítať, tak usporiadame oslavu... Josef Růžička: "Jednou nám přes Kanadu, protože tehdy platilo embargo na dovoz zboží z USA, přivezl kytaru značky Fender - Stratocaster za dvanáct set čtyřicet dolarů. Nechtěli jsme ji bourat, tak jsme si nechali na místní poliklinice udělat rentgenové snímky, abychom zjistili, jak to s elektrickými kytarami vlastně je" http://www.jolana.info/petr_marecek.htmlA kde mohli soudruzi z ČSSR udělat chybu?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
KubBasak
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 14. December , 2012, 20:53:44 » |
|
Inak k Jolčam ešte dodám toľko, že priekopnícke boli, lebo práve ony mali prvé keramické snímače AlNiCo totiž obsahovalo strategické suroviny
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 14. December , 2012, 20:57:10 » |
|
hej a navyše mala niečo ako floydrose
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 14. December , 2012, 21:07:19 » |
|
Milujem tie rozne 50 rocne hudobnicke legendy ako co kto doviezol a ako vsetci cumeli. Cele zle, ci uz Jolany alebo rozni Ruzickovia.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Sanchez
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 14. December , 2012, 21:08:39 » |
|
Milujem tie rozne 50 rocne hudobnicke legendy ako co kto doviezol a ako vsetci cumeli. Cele zle, ci uz Jolany alebo rozni Ruzickovia. Aj ja.:-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
KubBasak
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 14. December , 2012, 21:30:35 » |
|
Milujem tie rozne 50 rocne hudobnicke legendy ako co kto doviezol a ako vsetci cumeli. Cele zle, ci uz Jolany alebo rozni Ruzickovia. Progači, ja Ťa berem ako inteligentného človeka, mohol by si si zistiž kto Josef Růžička bol a mohol by si pochopiť za akých okolností so svojim tímom pracoval. Mal som v dielni pár Jolán, áno sú to zlé gitary, ale narozdiel od Squierov a pod. sú aspoň celkom dobre urobené a neobjavujú sa na nich problémy typu dodrbkaná výstuha, prasknutý krk...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mesiah
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 14. December , 2012, 21:36:59 » |
|
Ja som videl kopec dojebaných jolán. Ako prvé odchádzali úžasné ladiace mechaniky. Po celej gitare ti pochodovala kobylka. Príšerné snímače. Prepáč, ale dnes kúpiš tú najlacnejšiu gitaru a oproti jolane hrá ako víno.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
KubBasak
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 14. December , 2012, 21:44:01 » |
|
Ja som videl kopec dojebaných jolán. Ako prvé odchádzali úžasné ladiace mechaniky. Po celej gitare ti pochodovala kobylka. Príšerné snímače. Prepáč, ale dnes kúpiš tú najlacnejšiu gitaru a oproti jolane hrá ako víno.
Mám Jolanu Disko, tam sa kobylka nepohne ani keby neviem ako chcela A súčiastky ako mechaniky, poťáky... vieš že to odchádza na všetkom? A pražce sú tam tiež nariť, lebo sa dajú ohnúť v dvoch prstoch, ale napriek tomu to sú zaujímavé nástroje
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 14. December , 2012, 21:44:31 » |
|
... a neobjavujú sa na nich problémy typu dodrbkaná výstuha, prasknutý krk...
mam pod postelou gitarovy jolanacky krk, skriveny do boku + nejde mu vyztuz. mam aj basovy jolanacky krk s ebenom, nejde mu vyztuz. videl som na vlastne oci prasknute Jolana telo pozdlzne po vlaknach...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 14. December , 2012, 21:45:41 » |
|
... A súčiastky ako mechaniky, poťáky...
dobre mechaniky su na 50 rokov. na LP mam povodne potaky, dnes maju 37 rokov a idu bez chrcania.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|