Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
16. November , 2024, 07:53:59
Strán: 1 [2] 3 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Kamera na headstock  (Prečítané 15572 krát)
0 užívateľov a 7 Hostí prehliada túto tému.
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #15 kedy: 29. December , 2012, 10:28:24 »

kup si niekde jazdenu GoPro jednotku ze lepsie $$, posluzi perfektne ale ako ju tam elegantne uchytit, to neviem. go pro ma take specialne mounty na vsakovake uchytenie
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
georgik
pravidelný návštevník
Príspevkov: 691

« Odpoveď #16 kedy: 29. December , 2012, 10:46:39 »

kup si niekde jazdenu GoPro jednotku ze lepsie $$, posluzi perfektne ale ako ju tam elegantne uchytit, to neviem. go pro ma take specialne mounty na vsakovake uchytenie

neviem o nej nic najst, nataca to aj HD? asi nie čo?
asi to skusim s tym panasonicom, najprv.
Zaznamenané

Peavey 5150 Mk.II+ Basson 412(Angled)+Orange PPC412(straight) + Dunlop 535Q + JT-Amps Screamer + Korg Pitchblack + ESP Horizon FR-II (EMG,str Red) - MASAKER
Feat. Planet Waves cables.
MASAKER
georgik
pravidelný návštevník
Príspevkov: 691

« Odpoveď #17 kedy: 29. December , 2012, 10:51:34 »

Inak hento video je celkom fasa. Asi si jedno také spravím. Len vysteliem styčné plochy, riadne. A spravím to celé menšie, rameno je zbytočne dlhé a mám radšej "plochšie" snímanie hmatníka.

Vratkoooo, nechceš ich spraviť 10 a predávať po 5€?

no asi tak, to na ibanezu nedam, ta by to trebalo pomedzi ladiace mechaniky, atd, a cele to je take nemotorne velke
ale keby mi to zrobi vratko tak beriem za nejaky lováč  Na zdravie!
Zaznamenané

Peavey 5150 Mk.II+ Basson 412(Angled)+Orange PPC412(straight) + Dunlop 535Q + JT-Amps Screamer + Korg Pitchblack + ESP Horizon FR-II (EMG,str Red) - MASAKER
Feat. Planet Waves cables.
MASAKER
sevo
stály hosť
Príspevkov: 995

« Odpoveď #18 kedy: 29. December , 2012, 11:54:58 »

Toto by ti nestacilo?

http://elektro.bazos.sk/inzerat/20862462/Sportova-kamera-Mini-MD80-nova-nepouzivana.php
Zaznamenané

...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo
sa take už nerobí...
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #19 kedy: 29. December , 2012, 12:00:24 »

neviem o nej nic najst, nataca to aj HD? asi nie čo?
asi to skusim s tym panasonicom, najprv.

samozrejme, ze toci v HD, o tom predsa su -

http://gopro.com/cameras/hd-hero-naked-camera/
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #20 kedy: 08. Január , 2013, 11:52:37 »

neni toto taky thread, ze "netusim vobec nic o praci s videom, ale chcem novu HD kameru, lebo ta vsetko vyriesi za mna" ?

lebo jak pise BrokenWings, na zabery z hlavy na hmatnik fakt staci hocico a neverim, ze na toto forum chodi niekto, kto ma doma vybavenie + skusenosti na pracu s HD videom.
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #21 kedy: 08. Január , 2013, 12:02:32 »

neni toto taky thread, ze "netusim vobec nic o praci s videom, ale chcem novu HD kameru, lebo ta vsetko vyriesi za mna" ?

lebo jak pise BrokenWings, na zabery z hlavy na hmatnik fakt staci hocico a neverim, ze na toto forum chodi niekto, kto ma doma vybavenie + skusenosti na pracu s HD videom.

zas spracovanie HD videa taky velky problem nieje, dokazuje to mnozstvo videi ktore vypluli do sveta majitelia GOPRO kamier, vysledok je ale presne taky ako ked si kazdy so zvukovkou spravil domace studio.
Zaznamenané

o-yep sro
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #22 kedy: 08. Január , 2013, 12:17:31 »

vyhoda  go pro je ze je hlavne mala ta kamera a lahka.. takze ked ju povesis na hlavu gitary tak ti to nepojde ku dnu jak grecka ekonomika..
Zaznamenané

Iggy
inventár podniku

full-time obzer

« Odpoveď #23 kedy: 08. Január , 2013, 13:00:22 »

no ja len, ze je rozdiel natocit si s kamerou video zoskoku alebo zjazdu a dalej to neriesit a rozdiel jebnut to na hlavu gitary a potom to prestrihavat so zabermi spredu, ktore dajme tomu ani nebudu v HD (co by znamenalo, ze uz je to ozaj uplna zbytocnost) + spracovanie videa je na ten comp dost ina zataz ako spracovanie zvuku, takze to by som uz vobec neporovnaval...
Zaznamenané

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
glamrocker
pravidelný návštevník
Príspevkov: 695

« Odpoveď #24 kedy: 08. Január , 2013, 13:13:45 »

no ja len, ze je rozdiel natocit si s kamerou video zoskoku alebo zjazdu a dalej to neriesit a rozdiel jebnut to na hlavu gitary a potom to prestrihavat so zabermi spredu, ktore dajme tomu ani nebudu v HD (co by znamenalo, ze uz je to ozaj uplna zbytocnost) + spracovanie videa je na ten comp dost ina zataz ako spracovanie zvuku, takze to by som uz vobec neporovnaval...

vsak HD robi uz hociktory iphone alebo iny smartphone v obstojnej kvalite
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku

full-time obzer

« Odpoveď #25 kedy: 08. Január , 2013, 13:41:43 »

vsak HD robi uz hociktory iphone alebo iny smartphone v obstojnej kvalite
odporucam citat temy od zaciatku, nie iba posledny prispevok. pomaha to vyhnut sa retardovanym postom...

edit: v tomto pripade stacilo poriadne si precitat ten posledny...  Popiskujem si
« Posledná zmena: 08. Január , 2013, 13:42:37 od Iggy » Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #26 kedy: 08. Január , 2013, 13:45:27 »

x ludi to na amaterskej urovni riesi aj s viac zdrojmi zaberov, aj to strihaju a edituju a na obycajnych kompoch.
a porovnavat to kludne mozes, pretoze ja som to porovnaval z pohladu vysledku - vysledky vselijakych izbovych "studii" boli a su vo velkej miere rovnako nahovno ako vysledky mnohych izbovych "produkcii".
« Posledná zmena: 08. Január , 2013, 13:50:20 od pista58 » Zaznamenané

o-yep sro
pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #27 kedy: 08. Január , 2013, 13:46:48 »

odporucam citat temy od zaciatku, nie iba posledny prispevok. pomaha to vyhnut sa retardovanym postom...

edit: v tomto pripade stacilo poriadne si precitat ten posledny...  Popiskujem si

lebo ty si to cital od zaciatku ked si zacal motat aj s prestrihavanim zaberov zpredu ze  ?§!. pretlak volna v praci?
« Posledná zmena: 08. Január , 2013, 13:47:06 od pista58 » Zaznamenané

o-yep sro
glamrocker
pravidelný návštevník
Príspevkov: 695

« Odpoveď #28 kedy: 08. Január , 2013, 13:59:17 »

edit: v tomto pripade stacilo poriadne si precitat ten posledny...  Popiskujem si

JA som skor myslel ze nieje problem mat HD zaznam z viacerych zariadeni, a kup si asi lepsi komp ked mas pocit ze je narocne spracovat HD video  Žmurk
Zaznamenané
miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #29 kedy: 08. Január , 2013, 14:13:44 »

tak na hd video teba sebelepsiu grafiku a aspon 16gb pamate, ale vsak to dnes stoji hovno
Zaznamenané

stoka!
Strán: 1 [2] 3 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.038 sekund, 23 otázok.