ano zvolis si kanal tym kam pichnes gitaru... pripadne mozu hrat dvaja gitaristi naraz. Ten zosilnovac absolutne vobec nebruni ani nic podobne a nema tlmivku, kludne ho aj mozes brutalne vybudit a je ticho ziaden brum sycanie, nic.
Takze tu je zopar ukazok, kvalita je aka je, takze skor informativna
Snazil som sa hrat stale to iste aby bolo lepsie poznat rozdiel vo zvuku jednotlivych nastaveni. Zvuk vo videu je trochu posahany a zdaleka nie je ako na zivo ale len pre info to snad postaci. Skusal som hlavu pustat na bednu s Celestion G12-100 a hralo to dost slabo, zvuk jemne pod dekou nieco ako G12T75, zvuk skor na rock. Na mojej bedni osadenej s Celestion Vintage30 to robi neskutocny kraval v porovnani s tym G12-100, ten vintage ma pekny jasny a zretelny ton - nehovoriac a dramatickom rozdiele v citlivosti. Skusal som do mojej reprobedne pustat zvuk z tejto hlavy a z VOX AC30 potom aj do tej druhej s G12-100 a so znamymi sme usudili ze moja gitarova hlava ma lepsi zvuk ako original VOX. Pri teste bola zapojena gitara priamo do zosilnovaca, ziadne krabicky.
Prva ukazka je kanal A = EF86, cisty zvuk
Ukazka 2 je kanal B = 6N2P, cisty zvuk
Dalej ukazka 3 je kanal A, trochu skreslenejsi zvuk
Ukazka 4 je kanal B, prepnuty na crunch = skresleny zvuk.
Dalsia 5ta ukazka, skresleny zvuk
6ta ukazka
Dalsie video kde blbli kamarati v skusobni, gitara na priamo do zosilnovaca, potom miestami aj cez nejaky multiefekt. Hrane na kvalitnejsej gitare, tiez stratocaster.
ukazka 8 - v skusobni