Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
15. November , 2024, 07:31:49
Strán: 1 2 [3] 4 5 6 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Aky mate na to nazor? - talent. cvičenie, vek..  (Prečítané 9215 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #30 kedy: 06. Január , 2013, 13:27:49 »

... a ani moc udajne neriesil hudobnu teoriu .

ked si vypocujes jeho harmonicke postupy a to, ako zvlastne viedol napriklad druhe hlasy, tak je uplne iste, ze hudobnu teoriu riesil
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #31 kedy: 06. Január , 2013, 13:29:24 »

A co je potom toto?   Bavím sa skvele Bavím sa skvele

trio retardov?
Zaznamenané
kubo63
miestny štamgast
Príspevkov: 2100

West Coast

« Odpoveď #32 kedy: 06. Január , 2013, 13:36:43 »

ked si vypocujes jeho harmonicke postupy a to, ako zvlastne viedol napriklad druhe hlasy, tak je uplne iste, ze hudobnu teoriu riesil

Rasto ma pravdu. Dezo tiez splietal dve na tri, co sa tyka jeho hudobneho vzdelania, resp. doby, kedy sa zacal venovat hudbe. Ked si predstavis, aky bol clovek, neexistuje, ze by sa teorii nevenoval.  Nezahrávaj sa
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #33 kedy: 06. Január , 2013, 14:06:53 »

trio retardov?

Mna to na slovenske pomery zaujalo.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #34 kedy: 06. Január , 2013, 14:11:31 »

Mna to na slovenske pomery zaujalo.
Aj mna, poslal by som ich do ciganskych osad vyucovat avantgardne umenie.  Bacha na vec kamo!
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
Slayertplsko
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 142

« Odpoveď #35 kedy: 06. Január , 2013, 14:30:48 »

....Mario, Pablo..nejde o uznanie mýtu, predsudku, ale o pokoru a symboliku...aj väčší hráči a na väčšom ihrisku sa nehanbia poďakovať niečomu vyššiemu za povedzme pomoc, šťastie..neviem, každý to volá inak...

WTF? Tu nejde o hanbu alebo nedostatok pokory ci co, ale o to, ze ten typek asi neveri na talent, resp. ze sa domnieva, ze talent sa brutalne precenuje. On makal vela vela hodin, aby to dosiahol, a treba zvazit moznost, ze za tym ziaden talent nie je, ale iba spravne cvicenie.

Skusme pripustit moznost, ze Boh ani talent neexistuje - preco mu ma dakovat? Aka pokora?
Skusme pripustit moznost, ze Boh ci talent existuju, ale ich podiel na jeho uspechu je zanedbatelny a hlavne nahraditelny (napr. dlhsim cvicenim alebo spravnejsim cvicenim) - preco ma Bohu alebo za talent dakovat?

.prečo sa skokan prežehná keď ide skákať, prečo sa prežehná fotbalová hviezda keď dá gól, prečo aj Ozzy povie God bless you all...to som tým myslel..henten strapatý nech si píše a verí čomu chce.....Na zdravie!

1, skokan - pretoze veri v Boha a tym veciam okolo toho a mysli si, ze mu Boh pomoze
2, futbalista - pretoze veri v Boha a tym veciam okolo toho a mysli si, ze mu Boh k tomu dopomohol a tymto sposobom mu dakuje
3, Ozzy - toto, myslim, je len nieco ako ''dobry den'' a uz vobec to nehovori ako vdaku ci modlitbu za svoj spev, ale je to adresovane

ja som na základke nasilu absolvoval akordeón...šlo mi to pomaly, lebo som to nechcel..potom som v 14 objavil gitaru a od piatku do pondelka som vedel zahrať prvú pesničku o 3 akordoch /C, G, D/ ... pri harmonike som sa naučil noty a niečo okolo intervalov, harmónie a rytmu, niečo z toho možno bolo na niečo...ale základ je tvrdá drina, na základe nejakého talentu. Keď vidím chlapcov ktorý bez cvičenia dnes chcú hrať, robiť kapely, pritom neudržia rytmus v 4 taktoch a nezahrajú Cdur, je mi smutno....

Nechapem, teraz hovoris uplne naopak ako v prvej casti prispevku.

no a to šťastie som zhora potreboval na to, aby som si náhodou niekde neodtrhol prst, či ruku na motorke či v aute a neskončil s veľkou drinou a talentom ako dokladač tovaru v Tescu.... Na zdravie!

No dobre, vsak to stastie, ze este zijes, mas vzdy, ale preco by si to mal spominal pri odpovedi na kazdu otazku. Ked za jeho uspech moze jeho drina a nie talent, a o tom ta jeho reakcia je, tak na co spominat stastie, ze zije?
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #36 kedy: 06. Január , 2013, 15:14:24 »

Zakonite musi.

Ale ja som to nemyslel len cisto k technike hrania. Myslel som skor skladanie, napady atd. Ako som pisal, trebars taky Dezo Ursiny bol teda podla Teba zly hudobnik?
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #37 kedy: 06. Január , 2013, 15:18:42 »

Kdesi som s nim cital rozhovor, ze na to mal Filipa.  :) Samozrejme netvrdim, ze bol uplny analfabet a ze nepoznal ani noty.
« Posledná zmena: 06. Január , 2013, 15:21:48 od proghoper » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #38 kedy: 06. Január , 2013, 15:50:23 »

Robo, otázka pomimo, kde ty vlastne teraz hráš? Stratil som u teba nejako niť za posledné roky.
Zaznamenané

cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #39 kedy: 06. Január , 2013, 16:15:00 »

ja som sa zatial stretol u hudobnikov s takym pristupom ze cim lepsi hudobnik, tym viac ma pokory a nadhladu...
podla mna je talent prvy predpoklad ale aj clovek s talentom musi na sebe zamakat inac sa nikde nedostane Na zdravie!
Zaznamenané
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #40 kedy: 06. Január , 2013, 16:35:27 »

to Slayer: nepochopil si to celé, tak sa nesnaž robiť výklad môjho príspevku...ďakujem, že napíšeš vlastný názor, nie komenty na moje myšlienky....

zas klud a pokoj, praveze ten uvod okomentoval velmi trefne a mne tiez vyznel uplne rovnako a taktiez absolutne nesuhlasim, nemas mu co vytknut
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
stevino179
Hosť
« Odpoveď #41 kedy: 06. Január , 2013, 18:47:10 »

kto necvičí ten je v p.... , ale zase hudba nieje šport nie je limitovaná vekom ,a je pravda že čím lepší muzikant tým viac pokory
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #42 kedy: 06. Január , 2013, 18:52:52 »

blackmoore ma pokoru? aj malmsteen?  Bavím sa skvele
Zaznamenané

stevino179
Hosť
« Odpoveď #43 kedy: 06. Január , 2013, 19:20:16 »

no to si dal Mario  riadne ale zas ja osobne ale Blackmoora a hlavne Malmsteena vôbec nepokladám za zazraki gitarového neba , taky Brian May to je pan gitarista a skormny
Zaznamenané
joey
miestny štamgast
Príspevkov: 1808

« Odpoveď #44 kedy: 06. Január , 2013, 19:31:29 »

no to si dal Mario  riadne ale zas ja osobne ale Blackmoora a hlavne Malmsteena vôbec nepokladám za zazraki gitarového neba , taky Brian May to je pan gitarista a skormny

Chodis s Mayom na pivo?
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] 4 5 6 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.081 sekund, 23 otázok.