....Mario, Pablo..nejde o uznanie mýtu, predsudku, ale o pokoru a symboliku...aj väčší hráči a na väčšom ihrisku sa nehanbia poďakovať niečomu vyššiemu za povedzme pomoc, šťastie..neviem, každý to volá inak...
WTF? Tu nejde o hanbu alebo nedostatok pokory ci co, ale o to, ze ten typek asi neveri na talent, resp. ze sa domnieva, ze talent sa brutalne precenuje. On makal vela vela hodin, aby to dosiahol, a treba zvazit moznost, ze za tym ziaden talent nie je, ale iba spravne cvicenie.
Skusme pripustit moznost, ze Boh ani talent neexistuje - preco mu ma dakovat? Aka pokora?
Skusme pripustit moznost, ze Boh ci talent existuju, ale ich podiel na jeho uspechu je zanedbatelny a hlavne nahraditelny (napr. dlhsim cvicenim alebo spravnejsim cvicenim) - preco ma Bohu alebo za talent dakovat?
.prečo sa skokan prežehná keď ide skákať, prečo sa prežehná fotbalová hviezda keď dá gól, prečo aj Ozzy povie God bless you all...to som tým myslel..henten strapatý nech si píše a verí čomu chce.....
1, skokan - pretoze veri v Boha a tym veciam okolo toho a mysli si, ze mu Boh pomoze
2, futbalista - pretoze veri v Boha a tym veciam okolo toho a mysli si, ze mu Boh k tomu dopomohol a tymto sposobom mu dakuje
3, Ozzy - toto, myslim, je len nieco ako ''dobry den'' a uz vobec to nehovori ako vdaku ci modlitbu za svoj spev, ale je to adresovane
ja som na základke nasilu absolvoval akordeón...šlo mi to pomaly, lebo som to nechcel..potom som v 14 objavil gitaru a od piatku do pondelka som vedel zahrať prvú pesničku o 3 akordoch /C, G, D/ ... pri harmonike som sa naučil noty a niečo okolo intervalov, harmónie a rytmu, niečo z toho možno bolo na niečo...ale základ je tvrdá drina, na základe nejakého talentu. Keď vidím chlapcov ktorý bez cvičenia dnes chcú hrať, robiť kapely, pritom neudržia rytmus v 4 taktoch a nezahrajú Cdur, je mi smutno....
Nechapem, teraz hovoris uplne naopak ako v prvej casti prispevku.
no a to šťastie som zhora potreboval na to, aby som si náhodou niekde neodtrhol prst, či ruku na motorke či v aute a neskončil s veľkou drinou a talentom ako dokladač tovaru v Tescu....
No dobre, vsak to stastie, ze este zijes, mas vzdy, ale preco by si to mal spominal pri odpovedi na kazdu otazku. Ked za jeho uspech moze jeho drina a nie talent, a o tom ta jeho reakcia je, tak na co spominat stastie, ze zije?