Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
25. November , 2024, 20:56:39
Strán: 1 [2] 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: EFEKT ALEBO NIE Wampler Pinnacle Distortion  (Prečítané 5749 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #15 kedy: 12. Január , 2013, 09:30:55 »

na to aby si znel ako steel panther potrebujes hlavne Satchelov skill a potom sa mozes pichnut aj do valvestatu a bude to ono :)
Zaznamenané
Wodzart
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 96

« Odpoveď #16 kedy: 12. Január , 2013, 11:48:29 »

a ako vies ze tak nehram a bol som pichnuty do valvestatu a nehralo to :D:D:D a van halen alebo satchel to je to iste :D
Zaznamenané
glamrocker
pravidelný návštevník
Príspevkov: 695

« Odpoveď #17 kedy: 12. Január , 2013, 13:09:13 »

no keby si vedel tak sa nepytas Pomoooc!
« Posledná zmena: 13. Január , 2013, 21:25:40 od glamrocker » Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #18 kedy: 12. Január , 2013, 13:20:00 »

a ako vies ze tak nehram a bol som pichnuty do valvestatu a nehralo to :D:D:D a van halen alebo satchel to je to iste :D

ludia co tak hraju neriesia ci si kupia jedna krabicku alebo inu druhu.. Na zdravie!
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #19 kedy: 12. Január , 2013, 13:39:39 »

To co za picoviny pises ? Od prveho pismenka po posledne. Kamo, zacni pouzivat aspon bodku.

Ak chces dostat zvuk nejakej kapely (coz samo o sebe je totalmegapicajakhrom), tak si hlavne kup mikrofon a priloz ho k barsjakemu boxu, aby si zistil ako znie nasnimany aparat. Ci si stal vedla aparatu henteho gitaristu z tej kapely, ze vies aky ma zvuk ?

Hlavne sa zameraj na seba, aby si ty bol s driveom spokojny, aby sa ti nanom dobre hralo, aby vyhovoval tvojim poziadavkam. Jeb na to, kto ma aky drive. Aj tak sa ti to nepodari napodobnit na stopero, lebo je to nekonecna cesta od samotnych ruk gitaristu po vysledny zvuk z monitorov. A aka cesta to je doprodrobna ti snad nemusim pisat.
Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #20 kedy: 13. Január , 2013, 16:58:21 »

Branko, prosím ťa, reaguj slušne na príspevky od iných. Aj ty si bol mladší kedysi. Žmurk

Wodzart, ak chceš radu, píš vo vetách čiarky a bodky, lebo sa to fakt zle číta po tebe.

/Len malá technická pripomenka..  Na zdravie! /
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #21 kedy: 13. Január , 2013, 20:54:18 »

odhliadnuc od toho, ze ten heavy metal treba mat v paprciach, tak napodobnovat zvuk nejakej kapely s totalne inym ampom, mysliac si, ze k tomu pomoze nejaka totalne ina krabica je uz len z principu blbost. ale ten pedal moze byt kludne fajn, mal som chvilu doma slostortion a bol to fajny drive Na zdravie!
Zaznamenané
Wodzart
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 96

« Odpoveď #22 kedy: 13. Január , 2013, 21:47:15 »

kazdy vravi ze to treba mat v ruka, tak mi skuste odpovedat na toto chytim kilo dva tony hej trebarz g brnknem džžžžn, taky isty akord chyti napr van halen v tej pesnicke a brnknde tak isto znie to inak co treba mat v prstoch? :D takze nieje to v prstoch ale v gitare snimacoch aparat box atd atd. mna len zaujmalo ze van halen mal nejaky, zvuk ja mam iny. ci jestvuje cosi s cim by som s mojho lampaca viludil podobny, jasne ze nie sto porcent rovnaky ale podobny sound ako mal on trebarz :) dakujem

PS: na tomto fore je sranda to ze clovek ked sa chce nieco spytat, tak musi v otazke napisat vsetko co nechce vediet a nakoniec otazku lebo ked tam nenapise vsetko najde sa nejaky ?§!.  ktory tam napise presne to co si sa nepytal :D
Zaznamenané
paldo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 236

« Odpoveď #23 kedy: 13. Január , 2013, 21:48:43 »

odhliadnuc od toho, ze ten heavy metal treba mat v paprciach, tak napodobnovat zvuk nejakej kapely s totalne inym ampom, mysliac si, ze k tomu pomoze nejaka totalne ina krabica je uz len z principu blbost. ale ten pedal moze byt kludne fajn, mal som chvilu doma slostortion a bol to fajny drive Na zdravie!

Tak,tak..je to v paprčiach, týpkovy  zo Steel panther bude väčšina  aparátov znieť podobne, za seba- srdce mi bije pre podobnú muziku o čom svedčia moje aparáty SLP 1959+bedna, ADA rack + ADA bedne, Vetta kombo a všetky ampy mám stejne rád, každý z inou filozofiou ale znejú mi podobne lebo šmrdlám na ne práve ja. S temou krabičiek ma napadla úsmevná spomienka, kedysi v praveku ( rozumej za totáča) som naivne myslel, že kúpou krabky  BOSS Heavymetal   budem znieť ako Van Halen, lebo v prospekte BOSS bol Eddie s krabičkou, akože nahral na to  Beat it !!  Jediný spôsob, ako čosi zohnať, bola kúpa sobotnajšej  PRÁCE-inzercia, mladí ani netušia o čom hovorím a  HM sa tam samozrejme nikdy neobjavila. Môj prvý slušný aprát bol TOM SCHOLZ X 100 ( kúpený na inzerát v Práci !), život by som zaňho dal. Ale to som už trochu odbočil.   Je to paprčiach!!!  Howgh!
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #24 kedy: 13. Január , 2013, 21:52:25 »

takze nieje to v prstoch ale v gitare snimacoch aparat box atd atd.
tak potom sa vsetci, vratane svetovych hviezd mylia...sranda,ze v kazdom rozhovore so slavnym gitaristom ked dojde na tuto debatu tak spomenie, ze hocikto, kto si zahra cez jeho rig,tak to bude zniet inac ako jemu.. :) ale tak kludne hladaj ultimatny pedal "steel panther in the box"  Žmurk
« Posledná zmena: 13. Január , 2013, 21:53:15 od styrioci » Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #25 kedy: 13. Január , 2013, 22:03:49 »

wodzart.. mylis sa lebo aj ten typu G bare akord ked chytis a udries do sturny tak bude sakra zaviisiet od toho uhozu pravackou.. od toho pod akym uhlom dopada trso na struny, akou silou a podobne.. cize to tvoje Gcko moze zniet inak nez hocikoho ineho :)
Zaznamenané

paldo
pravidelný návštevník

« Odpoveď #26 kedy: 13. Január , 2013, 22:09:02 »

kazdy vravi ze to treba mat v ruka, tak mi skuste odpovedat na toto chytim kilo dva tony hej trebarz g brnknem džžžžn, taky isty akord chyti napr van halen v tej pesnicke a brnknde tak isto znie to inak co treba mat v prstoch? :D takze nieje to v prstoch ale v gitare snimacoch aparat box atd atd. mna len zaujmalo ze van halen mal nejaky, zvuk ja mam iny. ci jestvuje cosi s cim by som s mojho lampaca viludil podobny, jasne ze nie sto porcent rovnaky ale podobny sound ako mal on trebarz :) dakujem

PS: na tomto fore je sranda to ze clovek ked sa chce nieco spytat, tak musi v otazke napisat vsetko co nechce vediet a nakoniec otazku lebo ked tam nenapise vsetko najde sa nejaky ?§!.  ktory tam napise presne to co si sa nepytal :D

Podobný zvuk ako Eddie z malým ropočtom? Sú krabky deklarované ako "Brown" EVH sound, čo si spomeniem práve Wampler Pinnacle,  Lovepedal Purple Plexi 800 ( stojí nekresťanské love!)  alebo drahšie riešenie SLP+ brzda ( prípadne Variac) alebo  nekrestansky drahé riešenie, hlavy SPLAWN, Mojave Peacemaker...v europe nezohnatelné.
Zaznamenané
Juraj_T
pravidelný návštevník
Príspevkov: 623

« Odpoveď #27 kedy: 13. Január , 2013, 22:13:19 »

v tomto rozhovore  ti sam Van Halen povie ze ton je v prstoch :)

http://www.esquire.com/features/music/eddie-van-halen-profile-0512

Inak Satchel hra na EVH iba v poslednej dobe, ked sa stal slavnejsim a dostal endorsement. Inak v minulosti hraval na DSL, TSL, jcm 800, bezne obycajne zosiky a stale mu to znelo rovnako super
Zaznamenané
fataljoe
stály hosť
Príspevkov: 756

"skill comes first"

« Odpoveď #28 kedy: 13. Január , 2013, 22:13:48 »

skus tento
« Posledná zmena: 13. Január , 2013, 22:20:14 od fataljoe » Zaznamenané

Not everyone likes METAL....  FUCK THEM!!!!
paldo
pravidelný návštevník

« Odpoveď #29 kedy: 13. Január , 2013, 22:23:16 »

Wodzart, dám ti do pozornosti ešte  Radial Tonebone Hot British, velice fajn na tvoju muziku, je to lampové, vela možností nastavenia,  svojho času som ho predával za 120.-  a za to ho určite zoženieš
Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.099 sekund, 23 otázok.