Bhlokvva
|
|
« kedy: 19. Január , 2013, 02:01:39 » |
|
Obcany, viete mi poradit, ci existuje nieco na styl Guitar Pro do smradfonu? Obvykle ma totiz napadaju veci v robote a pod., ked nemam pri sebe gitaru ani pc. Kludne aj nejaka primitivna jednoducha vec, nejaky midi editor, len aby sa dalo nieco zapisat a nech to vie zahrat.
|
|
|
Zaznamenané
|
Aky je rozdiel medzi vranou?
|
|
|
BrokenWings
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 19. Január , 2013, 03:57:49 » |
|
Existuje. Hladaj.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 19. Január , 2013, 13:03:27 » |
|
Guitar Pro existuje aj vo verzi pre Android a IOS
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 20. Január , 2013, 06:43:20 » |
|
Existuje. Hladaj.
Dal si radu jak vino.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
BrokenWings
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 20. Január , 2013, 10:54:04 » |
|
Pozri na cas. Pisat sa vtedy moc nedalo.
Kazdopadne na iOS devices uz existuju paradne kompaktne MIDI prevodniky + pojrocile studiove softy. (BeatMaker, Music Studio)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Bhlokvva
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 20. Január , 2013, 14:55:16 » |
|
Pozri na cas. Pisat sa vtedy moc nedalo.
Kazdopadne na iOS devices uz existuju paradne kompaktne MIDI prevodniky + pojrocile studiove softy. (BeatMaker, Music Studio)
Ale ja nechcem prevodniky ani pokrocile studiove veci, chcem primitivny midi sequencer, kde mozem rychlo a lahko zaznamenat napad.
|
|
|
Zaznamenané
|
Aky je rozdiel medzi vranou?
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 20. Január , 2013, 15:04:30 » |
|
Predaj ten Android a kúp si iPhone jediná rada odomňa. Rozbil som si iPhone tak reku skúsim S3 ku druhý týždeň laborujem, prečo mi vydrží 10h pri plnom nabití.
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
sevo
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 20. Január , 2013, 17:45:21 » |
|
Predaj ten Android a kúp si iPhone jediná rada odomňa. Rozbil som si iPhone tak reku skúsim S3 ku druhý týždeň laborujem, prečo mi vydrží 10h pri plnom nabití. Chybu by som nehladal v telefone.
|
|
|
Zaznamenané
|
...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo sa take už nerobí...
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 20. Január , 2013, 18:44:30 » |
|
Chybu by som nehladal v telefone.
V čom by si hľadal chybu?
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
sevo
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 20. Január , 2013, 19:21:09 » |
|
V čom by si hľadal chybu?
Pouzite aplikacie napriklad, su rozne hovadiny co zeru mrtne baterku. Pouzivas Task Killera?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 20. Január , 2013, 19:30:31 » |
|
Pouzite aplikacie napriklad, su rozne hovadiny co zeru mrtne baterku. Pouzivas Task Killera?
spravil som factory reset, aby to nebolo aplikáciami a stále sa objavujú ďalšie a ďalšie možnosti čo môže všetko žrať baterku, poslednú noc to bol nejaký wlan_ctrl_wake či čo, že nejaký DHCP problém , keď je slabší signál na wifi a podobne, zaujímavé že iOS s takýmito blbosťami nikdy nemal problémy a som mal zapnuté neustále wifi, location, mobilné dáta a o vypínaní aplikácií kvôli baterke sa mi ani nesnívalo.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
sevo
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 21. Január , 2013, 10:51:31 » |
|
spravil som factory reset, aby to nebolo aplikáciami a stále sa objavujú ďalšie a ďalšie možnosti čo môže všetko žrať baterku, poslednú noc to bol nejaký wlan_ctrl_wake či čo, že nejaký DHCP problém , keď je slabší signál na wifi a podobne, zaujímavé že iOS s takýmito blbosťami nikdy nemal problémy a som mal zapnuté neustále wifi, location, mobilné dáta a o vypínaní aplikácií kvôli baterke sa mi ani nesnívalo.
Task killer je zaklad pri androide, kolega ma s3 a v pohodke 2 dni. Treba sa s tym pohrat, ponastavovat a bude to ok. V tom je vyhoda androidu, ze si ho prisposobis podla seba, ako to tebe vyhovuje, ak chces telefon na volanie a chat, kup si opat iphone.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubo63
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 21. Január , 2013, 10:55:53 » |
|
Task killer je zaklad pri androide, kolega ma s3 a v pohodke 2 dni. Treba sa s tym pohrat, ponastavovat a bude to ok. V tom je vyhoda androidu, ze si ho prisposobis podla seba, ako to tebe vyhovuje, ak chces telefon na volanie a chat, kup si opat iphone.
Presne tak. Ja mam HTC One , na nete som vkuse, obcas aj pocuvam, hram sa a vydrzi mi 2 a pol dna. Ak chodim iba na net a malo volam, vydrzi aj 3 a pol.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
telcontar
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 26. Január , 2013, 10:30:40 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
|
|
|
Dugerr
náhodný pocestný
Príspevkov: 143
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 26. Január , 2013, 17:33:11 » |
|
take niečo by sa mi tiež hodilo, nedavno som kupil google nexus 7 alternativu na guitar pro už mam a take niečo tiež chcem, akurat že mam obmedzeny net čo ma psychicky deptá
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|