paldo
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 12. December , 2013, 11:46:33 » |
|
mrkni aj na Wampler Plextortion alebo plexidrive. Mám dlhé roky od Wampler PINNACLE DELUXE a nemenil by som.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 12. December , 2013, 11:49:21 » |
|
pripadne pozri aj toto video, to su plexi-style krabicky:
Inak 3-tlacitkovy Plexitone pouzivam uz velmi dlho. A kopec mojich znamych som inspiroval a maju ho v boarde tiez.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 12. December , 2013, 11:52:40 » |
|
tá nová verzia - taká malá, rozmerovo ako asi mxr krabičky v zlatej farbe je v čom rozdielna od tej "veľkej" verzie?
Hraju skoro identicky, trochu rozdiel tam je. Single-pedal Plexitone me jemne viac stredov a menej basov. ktorá je podľa vás lepšia?
Lepsia, ako v com myslis?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
PS1984
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 12. December , 2013, 12:05:16 » |
|
Hraju skoro identicky, trochu rozdiel tam je. Single-pedal Plexitone me jemne viac stredov a menej basov. Lepsia, ako v com myslis?
lepšia v tom ako bližšie je k zvuku plexiny. tá menšia má viac stredov - to je celkom dobrá vec pre zvuk gitary ako takej. ...
|
|
« Posledná zmena: 12. December , 2013, 12:13:02 od PS1984 »
|
Zaznamenané
|
Learning to play with a big amplifier is like trying to control elephant.
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 20. December , 2013, 16:51:41 » |
|
Nedavno som skusal a porovnaval CM Plexitone vs. Radial Plexitube. Oba som mal sucasne zapojene a pouzival som ich live. Radial je skutocne super, ma rozne nastavenia, daleko viac nez CM Plexitone, ale CM hra jednoducho lepsie. Tiez som davnejsie skusal porovnat Plexitone s Radialom. A samotny majitel Radialu bol prekvapeny, ako moze hrat trandakovy Plexitone lepsie ako lampovy Radial. (... snad to necita Andrej) btw, kupim este jeden CM, ak by ste niekde videli inzerat, lebo dam si ho do druheho boardu
Ja bych vyskusal aj tu single-pedal verziu opacit.
|
|
« Posledná zmena: 20. December , 2013, 16:52:24 od Majo Fero »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusan uk
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 20. December , 2013, 17:00:08 » |
|
Ja bych vyskusal aj tu single-pedal verziu opacit. [/quote]
Majko pockaj tyzden a vyskusame.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 20. December , 2013, 17:22:19 » |
|
Majko pockaj tyzden a vyskusame.
Ooujeeee
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvukár Andrej
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 21. December , 2013, 16:27:18 » |
|
... A samotny majitel Radialu bol prekvapeny, ako moze hrat trandakovy Plexitone lepsie ako lampovy Radial. (... snad to necita Andrej) Andrej číta, Andrej vysvetlí: Vyštvaný koncák hrá lepšie, ako vyštvaný preamp. A polovodičové skreslovače napodobňujú koncák, ale lampové skreslovače sú vlastne preamp. Lampy v tomto porovnaní SAMOZREJME hrajú horšie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 21. December , 2013, 21:30:12 » |
|
V tomto konkretnom porovnani ano
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
frakos
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 22. December , 2013, 07:04:33 » |
|
....hinto CM plexitone viem co je,ale konkretne sa bavite a akom inom malom CM plexi...?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
frakos
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 22. December , 2013, 10:55:20 » |
|
....aha diki . . . z prveho pohladu by som povedal, ze to je len okresana verzia plexitone, ale ked vravite, ze to ma viac stredov...je fakt, ze na tom velkom aj mne stredy trochu chybaju, ze by ich mohlo byt viac, teraz bez ohladu na to ako realne znie original plexina . . .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvukár Andrej
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 22. December , 2013, 15:20:15 » |
|
...z prveho pohladu by som povedal, ze to je len okresana verzia plexitone, ale ked vravite, ze to ma viac stredov...je fakt, ze na tom velkom aj mne stredy trochu chybaju...
Zdá sa, že je to naozaj iba okresaný Plexitone, ani v návode nepíšu o stredoch nič. Doporučujem priame porovnanie pred kúpou, ale netuším, či je vôbec niekde k dispozícii.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krasty
nováčik
Príspevkov: 10
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 22. December , 2013, 21:52:14 » |
|
Mám ve studiu jak Radial Plexitube, CM Plexitone (dvoukanál verze), Wampler Pinnacle Deluxe, Weehbo JCM Drive a Plexdrive. Každý z nich je skvělý, ale taky každý z nich vyniká v něčem jiném a ne každý z nich hraje s každým aparátem. CM jsem nechal vytunit u Salvation mod - předělané tone na 3-pásmové korekce, předělání na 9V napájení a TB. Po té úpravě je daleko použitelnější. Ale mám od května efekt Ramble FX - Marvel Drive. Podle mě nejluxusnější zvuk Plexiny ve škatuly. http://www.ramblefx.com/#!marvel-drive/cee5
|
|
« Posledná zmena: 22. December , 2013, 22:01:32 od Krasty »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
|