brianlover
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 14. September , 2006, 10:04:20 » |
|
rozzchodil som:silly:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 09. Máj , 2007, 13:35:41 » |
|
No uz mi to pracuje vdaka este jedna otazocka v battery ked si dam otvorenu hihatku vzdy mi prehra cely sampel ja by som potreboval aby sampel skoncil ked zaznie zatvorena hihatka asi vies co myslim aby mi proste nehrala zatvorena hihatka spolu s doznievajucou otvorenou hihatkou.
Toto som nasiel v jednom manuali: How can I make the open hi-hat sound cut off with the closed hi-hat? This is dealt with by a parameter known as “exclusive class” or “exclusive zone”. All naturalstudio banksets are mapped so that open hi-hat is choked by pedal hi-hat. An “ordinary hit” hi-hat will not choke an open hi-hat – you have to hit the pedal simultaneously. If your sampler is not choking samples at all, you need to search your user manual for “exclusive class” or a similar term. ak to niekomu pomoze a pride nato ako to spravit, podelte sa o skusenosti
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 01. Jún , 2007, 14:43:53 » |
|
Pouziva niekto Battery 3 ? Neviem najst v tom novsom designe jednu uzitocnu funkciu z verzie 2, tak ak niekto pracujetes 3kou, dajte vediet...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Samuelo
nováčik
Príspevkov: 27
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 27. Júl , 2007, 11:02:35 » |
|
nazdar dostal som sa k tomuto programu a neviem sa pohnut chcel by som sa opytat ci by ste mi nepovedali o nejakych zakladoch tohoto softu dik
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 27. Júl , 2007, 12:47:01 » |
|
Každý chlievik zodpovedá jednej note. Teraz to nemám pred sebou, ale tuším to začína od C1 a horizontálne pokračuje C#1, D1, D#1...atď. Klikneš na prázdny chlievik a z menu vyberieš možnosť "Load Sample", alebo "Add Sample" alebo také čosi. V počítači nájdeš miesto, kde máš uložený daný sampel a klikneš. Sampel sa ti natiahne do chlievika. V hosťujúcej aplikácií potom v MIDI stope naklikáš noty podľa toho, ako korešpondujú zo samplami, ktoré si im pridelil. Toľko hrubý základ, Battery má tých možností oveľa viac.
Inak si môžeš kuknúť aj úvodný príspevok tejto témy.
|
|
« Posledná zmena: 27. Júl , 2007, 12:57:52 od Altostratus »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Samuelo
nováčik
Príspevkov: 27
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 27. Júl , 2007, 15:40:09 » |
|
dik ale velmi som tomu nepochopil, obavam sa ze v pocitaci nejake sample budu ale kuknem sa tam de mam nainstalovany soft ?? no a dalej co je ta hostujuca aplikacia?? dik
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 27. Júl , 2007, 15:53:26 » |
|
Heh..čo je hosťujúca aplikácia? Už si ten Battery mal aspoň raz spustený? Battery je primárne plugin, to znamená, že je to program, ktorý nefunguje samostatne, ale spúšťa sa pod nejakým "väčším" programom. Napríklad Cubase, Sonar, FL Studio, alebo čojaviemčo. Ja používam Cubase a tam sa to robí zhruba tak, že si vytvoríš MIDI stopu, v menu VST nástrojov (čiže pluginov) si otvoríš Battery a v menu tej MIDI stopy si ho nastavíš ako výstup. Čo sa týka samplov, tie v inštalácií Battery obsiahnuté niesú. Treba si ich zohnať zvlášť. Dajú sa zohnať aj zdarma, google pomôže.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 24. September , 2008, 13:30:30 » |
|
jak tu bola debata o ukonceni znenia samplu inym samplom (napriklad pripad otvorenej / zatvorenej HH), tak je to uplne jednoduche, koho to zaujima nech sa spyta (lebo teraz sfleku si nepsomeniem, ani sa mi nechce )
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 25. September , 2008, 05:33:05 » |
|
Čo sa týka samplov, tie v inštalácií Battery obsiahnuté niesú. Treba si ich zohnať zvlášť. Dajú sa zohnať aj zdarma, google pomôže.
Ako to ze nie su ? To mam asi zlu verziu Battery ze ich tam mam . Mam original, cely balik Komplete 4 (coskoro budem objednavat upgrade na Komplete 5). V Battery 3 je tych samplov celkom hodne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 01. Október , 2008, 20:37:18 » |
|
jak tu bola debata o ukonceni znenia samplu inym samplom (napriklad pripad otvorenej / zatvorenej HH), tak je to uplne jednoduche, koho to zaujima nech sa spyta (lebo teraz sfleku si nepsomeniem, ani sa mi nechce ) no daj, ze ako sa to robi
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 03. Október , 2008, 20:43:34 » |
|
no daj, ze ako sa to robi mam tu teda Battery 3 pod chlievikmi so samplami su take zalozky - zlava je tam "cell" a potom "setup" - tak na ten klik. a hned pod tym vlavo sa objavi zalozka "voice group". ta sa da rozrolovat. no a nou sa na chlieviku, ktory je aktualne vysvieteny nastavi nejaka grupa, do ktorej bude patrit sampel. princip je v tom, ze sample, ktore su z jednej voice group, nedokazu zniet sucasne. cize aj otvorenu aj zatvorenu hajtku si treba dat do jednej voice group a budu sa tie sample navzajom zatvarat...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 03. Október , 2008, 21:06:35 » |
|
mam tu teda Battery 3
pod chlievikmi so samplami su take zalozky - zlava je tam "cell" a potom "setup" - tak na ten klik. a hned pod tym vlavo sa objavi zalozka "voice group". ta sa da rozrolovat. no a nou sa na chlieviku, ktory je aktualne vysvieteny nastavi nejaka grupa, do ktorej bude patrit sampel. princip je v tom, ze sample, ktore su z jednej voice group, nedokazu zniet sucasne. cize aj otvorenu aj zatvorenu hajtku si treba dat do jednej voice group a budu sa tie sample navzajom zatvarat...
dobree a funguje mi to. dik
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 03. Október , 2008, 21:18:45 » |
|
Niekedy sa mi pacilo Battery, ale presedlal som na nieco PODLA MOJHO nazoru kvalitnejsie Nech sa paci : http://www.toontrack.com/ezdrummer.asp alebo http://www.toontrack.com/s20.aspJe aj nova verzia SUPERIOR, ktora obsahuje vsetky sady, atd. Nespocitatelne mnozstvo rytmov, prechodov, velmi jednoducha praca... Proste parada
|
|
« Posledná zmena: 03. Október , 2008, 21:20:27 od Branko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 03. Október , 2008, 21:21:27 » |
|
Niekedy sa mi pacilo Battery, ale presedlal som na nieco PODLA MOJHO nazoru kvalitnejsie Nech sa paci : http://www.toontrack.com/ezdrummer.asp alebo http://www.toontrack.com/s20.asp Je aj nova verzia SUPERIOR, ktora obsahuje vsetky sady, atd. Nespocitatelne mnozstvo rytmov, prechodov, velmi jednoducha praca... Proste parada battery nie je automaticky bubenik, ale sampler, ktory sa da vyuzit aj pri otrigrovanej zivej sade, napriklad...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 03. Október , 2008, 22:04:10 » |
|
EZ Drummer nie je automaticky bubenik, ale samper, ktory sa da vyuzit aj pri otrigrovanej zivej sade, napriklad...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|