Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
15. November , 2024, 06:00:51
Strán: 1 2 [3] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Battery - plug-in na tvorbu bicich  (Prečítané 17415 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #30 kedy: 03. Október , 2008, 22:05:44 »

EZ Drummer nie je automaticky bubenik, ale samper, ktory sa da vyuzit aj pri otrigrovanej zivej sade, napriklad...

v zivote som to nevidel. ale ked k tomu davaju patterny a brejky a cojaviemco, tak ma napadlo, ze je to skorej automaticky bubenik. ale vsak to je jedno :)
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #31 kedy: 03. Október , 2008, 22:49:28 »

Niekedy sa mi pacilo Battery, ale presedlal som na nieco PODLA MOJHO nazoru kvalitnejsie  Žmurk

Nech sa paci : http://www.toontrack.com/ezdrummer.asp    alebo   http://www.toontrack.com/s20.asp

Je aj nova verzia SUPERIOR, ktora obsahuje vsetky sady, atd.
Nespocitatelne mnozstvo rytmov, prechodov, velmi jednoducha praca... Proste parada
 Na zdravie!
 Zdravíčko

Mozem potvrdit , Superior 2.0 je urcite lepsi ako Battery (pouzivam aj v kombinacii s povodnym Superior DFH a Custom & vintage).

EZ Drummer nie je automaticky bubenik, ale samper, ktory sa da vyuzit aj pri otrigrovanej zivej sade, napriklad...

Ale da sa v podstate pouzit aj ako taky SW "Automaticky bubenik", ved obsahuje aj hotove MIDI patterny, a tie EZX rozsirenia obsahuju tiez.
Zaznamenané
Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1675

« Odpoveď #32 kedy: 26. November , 2008, 23:20:54 »

Mozem potvrdit , Superior 2.0 je urcite lepsi ako Battery (pouzivam aj v kombinacii s povodnym Superior DFH a Custom & vintage).

v com je lepsi superior ako battery?
Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #33 kedy: 26. November , 2008, 23:25:23 »

v com je lepsi superior ako battery?

V kvalite samplov, viac vrstiev intenzity, viac moznosti.
Vlastnim legalne aj Battery (verzie 1,2,3) aj Superior 2.0, ale pouzivam len Superior.
Zaznamenané
Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1675

« Odpoveď #34 kedy: 26. November , 2008, 23:35:12 »

V kvalite samplov, viac vrstiev intenzity, viac moznosti.
Vlastnim legalne aj Battery (verzie 1,2,3) aj Superior 2.0, ale pouzivam len Superior.

da sa to pouit aj na pop/rnb/hiphop ci iba rock/metal?
Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #35 kedy: 26. November , 2008, 23:39:56 »

da sa to pouit aj na pop/rnb/hiphop ci iba rock/metal?

Da sa to pouzit, samotny Superior je sice skor rock/metal pripadne nejaky pop, ale v kombinacii s EZX pre EZDrummera (s tymto vie tiez Superior narabat) je to pouzitelne na cokolvek.
Mas ale pravdu, Battery je znanlivo univerzalnejsie, kedze obsahuje velke mnozstvo roznych samplov, od akusticky bubnov, cez automaty az po totalne sialenosti :).
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #36 kedy: 20. Apríl , 2009, 22:43:46 »

nemate niekto nejaky dobry rock/metalovy kit na battery? aj link by stacil, ja ziadny free kit neviem najst. dik

edit: uz som nasiel, ktory je dobry? nech ich nestahujem vsetkych 50  http://www.kvraudio.com/banks.php?s=list&what=83
« Posledná zmena: 20. Apríl , 2009, 22:49:28 od Krtko » Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #37 kedy: 20. Apríl , 2009, 22:50:14 »

nemate niekto nejaky dobry rock/metalovy kit na battery? aj link by stacil, ja ziadny free kit neviem najst. dik

edit: uz som nasiel, ktory je dobry? nech ich nestahujem vsetkych 50  http://www.kvraudio.com/banks.php?s=list&what=83

A rock kits alebo heavy rock kits z Battery 3 nie su pouzitelne?
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #38 kedy: 20. Apríl , 2009, 22:52:20 »

mam battery 2 trial a tu nieje ziadna rockova sada. chcem nejaku taku sadu, aby sa dala presamplovat cez superior a neboli v tom nejake velke rozdiely.
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #39 kedy: 20. Apríl , 2009, 22:55:09 »

Skus demo na Battery 3, ale netusim ake su tam sady, snad tam budu aj tie rockove.
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.118 sekund, 22 otázok.