palii
|
|
« kedy: 18. Február , 2013, 13:26:01 » |
|
smeju sa a potom si pustia radiofm a tie ruchy co tam hraju ruchy na fmku mozu byt smiesne, zdaleka vsak nedosahuju emocionalnu okyptenost metalu, ktora u normalnych ludi vyvolava ten znamy "wtf smiech". skoda ze to je tema o studentskom radiu, mna by hrozne bavilo debatovat o emocionalnej okyptenosti metalu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
glamrocker
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 18. Február , 2013, 13:30:34 » |
|
ruchy na fmku mozu byt smiesne, zdaleka vsak nedosahuju emocionalnu okyptenost metalu, ktora u normalnych ludi vyvolava ten znamy "wtf smiech". skoda ze to je tema o studentskom radiu, mna by hrozne bavilo debatovat o emocionalnej okyptenosti metalu aspon vyvolava nejake emocie o tom je hudba, narozdiel od radiafm kde cloveka napadne len ze wtf odkial ide ten divny zvuk, nejake sumy a ruchy co to je? pracka? pohar v umyacke alebo sa susedka zjebala zo schodov
|
|
« Posledná zmena: 18. Február , 2013, 13:31:01 od glamrocker »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 18. Február , 2013, 13:42:50 » |
|
aspon vyvolava nejake emocie o tom je hudba, narozdiel od radiafm kde cloveka napadne len ze wtf odkial ide ten divny zvuk, nejake sumy a ruchy co to je? pracka? pohar v umyacke alebo sa susedka zjebala zo schodov ale vazne. ty ako fanda, preco si myslis ze sa ludia vacsinou smeju na screamoch growloch a metalovych riffoch. ona ta reakcia vacsiny nie je ze jeeeej to je moc tvrde na mna, skor wtf, trapas, hahaha pocit je tam. ci sa mylim? pre niekoho to trapne nie je, ale takyto vyslovene kontroverzny zaner v hudbe nie je, je to specifikum metalu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 18. Február , 2013, 13:51:32 » |
|
palii ma pravdu je to na smiech.. riesil by som to jak v 39tom..
|
|
« Posledná zmena: 18. Február , 2013, 13:52:13 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joey
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 18. Február , 2013, 13:54:34 » |
|
ale vazne. ty ako fanda, preco si myslis ze sa ludia vacsinou smeju na screamoch growloch a metalovych riffoch. ona ta reakcia vacsiny nie je ze jeeeej to je moc tvrde na mna, skor wtf, trapas, hahaha pocit je tam. ci sa mylim?
pre niekoho to trapne nie je, ale takyto vyslovene kontroverzny zaner v hudbe nie je, je to specifikum metalu.
inak v podstate s tebou suhlasim, nie v tej vysmechovej rovine ale skor v tom ze ja vacsine metalovym kapelam neverim ani pol slova. v podstate metal primarne vyvolava vo verejnosti pocit nasranosti (spev, styl obliekania, prejav na podiu, texty,atd) a to ja hocijakemu randalackemu holobriadkovi neverim.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joey
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 18. Február , 2013, 13:56:29 » |
|
Veľmi fajn dokument, pozrel som celý, zaspomínal na tú dobu, v ktorej mňa našťastie obišli tvrdé drogy. Chalanov z Pigury som síce poznal len z videnia, ale chodili sme na rovnaké miesta, mali sme veľa spoločných kamarátov. Vôbec som doteraz netušil, že gitarista Juro zomrel, veľká škoda. Veľa ľudí vtedy umrelo. V tej dobe som sa často vídal, kecal a popíjal s otcom Tónom Revickým, aj Martina poznám dlho. Joey - držím palce rádiu.. dakujem. dufam, ze si to zajtra zapnes.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 18. Február , 2013, 14:05:35 » |
|
palii ma pravdu je to na smiech.. riesil by som to jak v 39tom..
co sem tahas, jak pise joey, pohnutka je vyjadrit nieco extremne - nasratost, agresiu a pod. len ono to vypali strasne smiesne, pozersky (viac jak jazz ). metalista mozno citi tie extremy niekde ja neviem, ale nevie to vyjadrit. tiez je zaujimave ze ty ako posluchac sa dokazes prisposobit tomu prejavu a zobrat to ako normalne. tolko zaujimavych veci je na tom metale
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 18. Február , 2013, 14:08:30 » |
|
ano, progac je znalec. no to si musi progac najst cas na to, natlacit to aj s obkecom do 60min a dat tomu hlavu a patu Bolo by to zaujimave, len bohuzial casovo je to pre mna nerealne.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
killo
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 18. Február , 2013, 14:10:16 » |
|
co sem tahas, jak pise joey, pohnutka je vyjadrit nieco extremne - nasratost, agresiu a pod. len ono to vypali strasne smiesne, pozersky (viac jak jazz ). metalista mozno citi tie extremy niekde ja neviem, ale nevie to vyjadrit. tiez je zaujimave ze ty ako posluchac sa dokazes prisposobit tomu prejavu a zobrat to ako normalne. tolko zaujimavych veci je na tom metale ja zas nechapem preco citis taku strasnu potrebu tu na desat prispevkov pisat o style ktory sa ti nepaci..tak si pusti co sa ti paci a zaoberaj sa cinnostou ktora teba alebo tento svet nejak obohati a vsetko bude fajn. Ludia maju rozny hudobny vkus..
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 18. Február , 2013, 14:18:40 » |
|
ja zas nechapem preco citis taku strasnu potrebu tu na desat prispevkov pisat o style ktory sa ti nepaci..tak si pusti co sa ti paci a zaoberaj sa cinnostou ktora teba alebo tento svet nejak obohati a vsetko bude fajn. Ludia maju rozny hudobny vkus..
no to bolo hlboke mna to proste zaujima, aj ked sa mi to nepaci, chcem vediet preco sa ludom paci co sa im paci. kde inde sa opytam jak na metalovom fore?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 18. Február , 2013, 14:22:47 » |
|
na metalovom fore?
to si kde zobral?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 18. Február , 2013, 14:27:22 » |
|
to si kde zobral? to som prehnal. ale take 2-3 roky dozadu to bolo blizko pravde
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 18. Február , 2013, 14:29:34 » |
|
co sem tahas, jak pise joey, pohnutka je vyjadrit nieco extremne - nasratost, agresiu a pod. len ono to vypali strasne smiesne, pozersky (viac jak jazz ). metalista mozno citi tie extremy niekde ja neviem, ale nevie to vyjadrit. tiez je zaujimave ze ty ako posluchac sa dokazes prisposobit tomu prejavu a zobrat to ako normalne. tolko zaujimavych veci je na tom metale my hrame metal a vobec o nejakej nasratosti hovorit nemozem cize neviem v akom lunanom kalendari si to vycital ale dnes je mesiac v panne.. takze uz neni panna.. lol ze co sem taham.. toto je metalove forum palii.. vsade kam sa otocis je metal.. ked si v noci lahnes spat, pod postelou je metal.. nie ze sa zacnes zas postavat
|
|
« Posledná zmena: 18. Február , 2013, 14:36:17 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
glamrocker
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 18. Február , 2013, 14:32:03 » |
|
ale vazne. ty ako fanda, preco si myslis ze sa ludia vacsinou smeju na screamoch growloch a metalovych riffoch. ona ta reakcia vacsiny nie je ze jeeeej to je moc tvrde na mna, skor wtf, trapas, hahaha pocit je tam. ci sa mylim?
pre niekoho to trapne nie je, ale takyto vyslovene kontroverzny zaner v hudbe nie je, je to specifikum metalu.
ale co je metal preboha? vsak nie v kazdom sa screamuje a growluje. a pozeras sa na to cez optiku nejakej skupiny zas, co poznam ludi ja tak vacsina zas nechape vseliakych alternativnych umelcov a su im nasmiech okuliare s hrubym ramom vytahany sveter, dojebany fender jaguar a 12 kilo aj s topankami
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 18. Február , 2013, 14:32:55 » |
|
inak na mna uplne rovnako posobi indie ako na teba metal takze ta chapem aj.. uplne vazne.. . mame jednu indie kapelu v tych priestoroch kde skusame a v principe vzdy ked hraju nedokazem to odlisit od ostatneho indie ktore som nestastnou nahodou pocul niekde v kc dunaj.. je to rovnako smutne krive, vlezle, diletantske lebo naco by sme sa naladili vsetci? uz som ich chcel poprosit ci by neskusali ine dni nez my lebo mam vzdy depresiu z toho
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|