kuna
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 21. Február , 2013, 19:10:46 » |
|
EMG 81 pri kobylke a EMG 85 pri krku.... ten SD AHB 3 mi pride najviac ale tak neviem,necham si poradit. na Youtube najdes aj priame porovnanie EMG vs. SD prave preto som sa rozhodol pre SD
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 22. Február , 2013, 07:41:27 » |
|
pozri kazdy ti potvrdi ze pri takomto snimaci dvero nehra ziadnu rolu
blbost, kamosi v jednej kapele maju dve materialovo aj konstrukcne totozne gitary, osadene EMG81/60, jedna ma o nieco tensie telo a krk a citit to aj na zvuku to, ze niekto hra na gitare z akrylatu este neznamena, ze na roznych materialoch a drevach nezalezi. dokazuje to len fakt, ze aj gitara z akrylatu hra
|
|
« Posledná zmena: 22. Február , 2013, 07:43:39 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hyenik
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 22. Február , 2013, 08:13:59 » |
|
to, ze niekto hra na gitare z akrylatu este neznamena, ze na roznych materialoch a drevach nezalezi. dokazuje to len fakt, ze aj gitara z akrylatu hra
jj, a hraje perfektne!!! napr http://www.ampeg.com/products/daplexi/ada6/
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kuna
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 22. Február , 2013, 08:24:19 » |
|
[quote authora=hyenik link=topic=95651.msg488976#msg488976 date=1361517239] jj, a hraje pfektne!!! napr http://www.ampeg.com/products/daplexi/ada6/[/quote]q sak toto len potvrdzuje co som uz pisal
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusan uk
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 22. Február , 2013, 08:26:24 » |
|
q sak toto len potvrdzuje co som uz pisal
Gitara sice moze hrat,ale je to jak jebacka s gumou.Vysledok je,ale pocit ziadny...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hyenik
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 22. Február , 2013, 08:33:41 » |
|
Gitara sice moze hrat,ale je to jak jebacka s gumou.Vysledok je,ale pocit ziadny...
neboli kdyz teoretik popisuje jake mas zazivat pocity pri jebacce PS: Ja s akrylatem jebu ted pomerne casto a pocity mam neteoreticke. no a zpatky ke snimacum, silne se hodi jenom na neco, samozrejme ze rozdily jsou mnohem mensi, ale to uz pri higainu plati obecne (vzpomente si treba na Majuv cable test). A nic jineho nez higain na ne hrat nema smysl. Pouzivaji se vsechny, nazory se ruzni (i podle toho co a hlavne kdo hraje), takze nezbyva nez "zariskovat". pisu v uvozovkach, protoze on to zas takovy risk neni, protoze pruser nejsou ani jedny.
|
|
« Posledná zmena: 22. Február , 2013, 08:38:37 od hyenik »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
glamrocker
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 22. Február , 2013, 09:10:09 » |
|
no ono tiez netreba zabudat ze aj tie plastove gitary maju vacsinou krk a hmatnik z dreva
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusan uk
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 22. Február , 2013, 09:23:29 » |
|
Caute,chcel by som vyhodit Emgcka z mojho ESP Horizon fr II str a dat tam blackouty Telo mahagon,javorovy priebezny krk,eben hmatnik a quilted javor doska... ladenie momentalne do E ale budem ladit urcite nizsie. Vedeli by ste mi povedat ake su rozdiely medzi nimi? Vopred Dakujem a najzakladnejsia otazka,preco to chces vymenit?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hyenik
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 22. Február , 2013, 09:36:51 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
georgik
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 22. Február , 2013, 10:28:26 » |
|
a najzakladnejsia otazka,preco to chces vymenit?
EMG sa mi az tak nelubia...ale tak este nad tym budem rozmyslat . Ale ak vymena,tak tieto Blackouty asi iba...
|
|
|
Zaznamenané
|
Peavey 5150 Mk.II+ Basson 412(Angled)+Orange PPC412(straight) + Dunlop 535Q + JT-Amps Screamer + Korg Pitchblack + ESP Horizon FR-II (EMG,str Red) - MASAKER Feat. Planet Waves cables. MASAKER
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 22. Február , 2013, 11:12:23 » |
|
Co sa ti na nich nelubi?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
georgik
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 22. Február , 2013, 11:20:13 » |
|
Co sa ti na nich nelubi?
zvuk.
|
|
|
Zaznamenané
|
Peavey 5150 Mk.II+ Basson 412(Angled)+Orange PPC412(straight) + Dunlop 535Q + JT-Amps Screamer + Korg Pitchblack + ESP Horizon FR-II (EMG,str Red) - MASAKER Feat. Planet Waves cables. MASAKER
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 22. Február , 2013, 11:27:18 » |
|
Nechcem vam velmi vstupovat do debaty, ale: Preco vlastne chces vymenit snimace za ine ktore hraju velmi velmi podobne? (jasne, nepaci sa ti zvuk EMG, ale veri mi ze na zmixovanej nahravke ten rozdiel medzi EMG a Blackouts ani nespoznas).
Drevo a celkova konstrukcia nastroja vplyva na zvuk aj pri aktivnych snimacoch, ale nie je to nic velmi zasadne. Viem to priamo porovnat, mam v gitarach aj SD Blackouts, aj EMG 81/85, aj EMG 707 a 808.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
georgik
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 22. Február , 2013, 11:28:27 » |
|
Nechcem vam velmi vstupovat do debaty, ale: Preco vlastne chces vymenit snimace za ine ktore hraju velmi velmi podobne? (jasne, nepaci sa ti zvuk EMG, ale veri mi ze na zmixovanej nahravke ten rozdiel medzi EMG a Blackouts ani nespoznas).
Drevo a celkova konstrukcia nastroja vplyva na zvuk aj pri aktivnych snimacoch, ale nie je to nic velmi zasadne. Viem to priamo porovnat, mam v gitarach aj SD Blackouts, aj EMG 81/85, aj EMG 707 a 808.
mas pravdu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 22. Február , 2013, 11:29:29 » |
|
zvuk.
To chod radsej do nejakych pasiviek ala BKP, nez do podobnych aktiviek. Mal som obe v jednej gitare, konkretne Schecter Hellraiser C7. Nepocitil som nejak extra rozdiel. Vacsi podiel na zvuku spravil iny zosik a hlavne box. Inak suhlasim so Semishom.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|