Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
15. November , 2024, 03:30:41
Strán: 1 2 [3] 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Styriociho blbosti  (Prečítané 12778 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #30 kedy: 14. Apríl , 2014, 08:51:02 »

snare má strašné množstvo reverbu a hallu, tuna to vobec nepasuje a dosť to kričí.
myslim, ze toto je viac o osobnych preferenciach, vela ludi ma z akehosi dovodu averziu voci nareverbovanemu snare-u. ja si dovolim nesuhlasit, mne sa tam ten reverb praveze hodi. konkretne v tejto situacii ten snare buchne dokopy 5 a pol krat za 30 sec, cize ked udrie, tak to musi spravit pschiuuu, keby tam bol nejaky suchy puk, tak by sa ten snare stratil. ina situacia by bola, keby tam boli nejake tatatatatata klepacky, tam by ten reverb robil bordel a trebalo by ho automatizaciou dat dole.
« Posledná zmena: 14. Apríl , 2014, 08:52:09 od styrioci » Zaznamenané
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #31 kedy: 14. Apríl , 2014, 09:51:20 »

presne tak, je to o osobných preferenciách, občas je to deformácia, náš bubeník je na to zvyknutý a ako náhle je nejaká pomalšia pasáž v skladbe, alebo skladba tak tam tie jemné virble tlačí a pekne vypĺňa,  mne to napríklad nevadí že na snare je tam reverb, skôr to že ten snare zneje tak umelo, nafúknuto, bez stredov, ale možno to bol zámer, takže podľa mňa je to vec vkusu 
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
frakos
stály hosť
Príspevkov: 1380

« Odpoveď #32 kedy: 14. Apríl , 2014, 10:08:36 »

snar je svina...aj ked sa tam narube viac nastrojov, tak sa ten dozvuk na nom strati.....tak isto ked pribudne nastroj s "velkym" rewerbom....mne sa paci ked je tak akurat, ze ten dozvuk vlastne ani moc nevnimam, ale ked ho vypnem tak je hned jasne, ze tam nieje

gitarka znie velmi pekne  Zdravíčko ...
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #33 kedy: 15. Apríl , 2014, 11:14:28 »

trochu som pokrutil tocitkami okolo klopaku, snare (reverb zostal, ale je trochu viac zastrety) aj basy

https://soundcloud.com/4eyes/bulb-riffv10

co sa tyka gitar, tak tam sa nezmenilo takmer nic od prvych ukazok v teme  :)
« Posledná zmena: 16. Apríl , 2014, 08:58:27 od styrioci » Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #34 kedy: 15. Apríl , 2014, 11:15:55 »

ten snare je fakt dost basketballka  Bavím sa skvele
Zaznamenané

TOMM
pravidelný návštevník
Príspevkov: 332

« Odpoveď #35 kedy: 15. Apríl , 2014, 14:49:25 »

Teraz je to  ešte horšie , snare je ovela silnejší, Skôr by som tie basy ubral ako pridal.
Zaznamenané

Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #36 kedy: 15. Apríl , 2014, 14:50:48 »

Co si pouzil za simulaciu na gitaru?
Zaznamenané

Im a little princess
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #37 kedy: 15. Apríl , 2014, 14:55:06 »

Teraz je to  ešte horšie , snare je ovela silnejší, Skôr by som tie basy ubral ako pridal.
ty mas rad utopeny snare, ale je pravda, ze  treba sa mi  s nim este dost pohrat, tusim mi tam zacali robit paseku presluchy v micoch v superiori

basa aj klopak isli dole, celkovo aj basov som ubral na master buse, cize nechapem poznamke o pridavani basov

Co si pouzil za simulaciu na gitaru?
to iste co aj v prechadzajucej ukazke:
gitary su Kellerka s BKP Painkiller pri kobylke -> ISP Decimator -> JT amps Screamer 808 -> NI Komplete audio 6 -> TSE x50 v1 -> Mesa OS Impulz z RedWirez IR packu
« Posledná zmena: 15. Apríl , 2014, 15:44:13 od styrioci » Zaznamenané
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #38 kedy: 19. Apríl , 2014, 11:38:59 »

par dni volna, som u frajerkinych fotrovcov bez gitary, tak som trochu popracoval na bicich, hlavne klopak a snare
https://soundcloud.com/4eyes/bulb-mmgrt-riff
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #39 kedy: 19. Apríl , 2014, 12:24:46 »

toto sa mi lubi odost viac..   Ja som čert..
Zaznamenané

TOMM
pravidelný návštevník

« Odpoveď #40 kedy: 19. Apríl , 2014, 18:01:47 »

Je to lepšie už. Aj ked stále je ten snare taký ako na výstavu, oproti tomu ostatnému.
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13058

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #41 kedy: 19. Apríl , 2014, 18:38:52 »

Vela vela prace este... Strasne strojovo to znie, hi-hat fakt take... nijake, rytmak jak papier

Kopak sa uz lepsi, ale este to chce popracovat, skusil by som uplne inu kniznicu, pripadne viac sa pohrat s VSTckami.

Toto mne dost pomohlo: a
Zaznamenané

TOMM
pravidelný návštevník

« Odpoveď #42 kedy: 19. Apríl , 2014, 20:12:23 »

Ono ked tam dáš na koniec nejaký masteringový limiter, tak to asi už nebude tak vykukovať , teda pokial ho tam už nemáš, to neviem, ale typoval by som že nie.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #43 kedy: 19. Apríl , 2014, 23:39:12 »

snare v tejto poslednej verzii je moc nahucany v oblasti 200Hz (?). ma reverbovy chvost rozlezeny do stran a zbytocne frekvencne siroky. chyba mu viacej plesku vyssie. EQ alebo kompresor alebo spolu  Neviem a na reverb tiez.

kopak ma zase vyrazny mlask na prilis konkretnom mieste. neviem, ci to vyzaduje zaner, ale moc sa mi nelubi :) chyba mu naspodku.
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #44 kedy: 20. Apríl , 2014, 12:12:16 »

a teraz?

tu sirku tam robil stereo imagizer ci jaka guta, ani neviem preco som to mal zapnute, asi to bolo v nejako mastrovacom presete, z ktoreho som vychadzal.  v podkoch som hi-passol o par Hz vyssie basu a spravilo to tym padom viac miesta pre klopak, ubral som z mlasku. snareu som trochu zredukoval peak boost na cca 200Hz (dobre ucho, rastis :) ), a pridal nejaky hi shelf na vyskach, dal som ho trosku hlasitostne nizie, takze master som mohol trosku viac napucit bez vyraznejsieho kurvenia. z toho snare-u uz viac plesku nevypucim sampel je nejaky 14"x6,5", to nikdy nebude plieskat ako mensi snare (a popravde sa mi mensie ani nepacia - presiel som vsetky sample z troch sad (Avatar, Metal Foundry, Metal Machine)

https://soundcloud.com/4eyes/bulb-mmgrt-riff
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.086 sekund, 23 otázok.