Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
25. November , 2024, 17:43:29
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: MXR DC BRICK  (Prečítané 789 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Viktorino
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 97

« kedy: 04. Marec , 2013, 19:20:56 »

Som tu uplne novy. Zadal som si do vyhladavaca tento Power Supply a nic mi nevyhodilo.
Chcel by som sa Vas spytat ake s nim mate skusenosti ? Je to podla vas bezpecne ? Viem, ze VooDoo Lab vyraba podobnu vecicku, ale momentalne si to zial nemozem dovolit. Takze nazory, skusenosti ?
A este nieco.. da sa to istym sposobom napojit na Power Conditioner ?
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #1 kedy: 04. Marec , 2013, 20:06:38 »

hmm power conditioner mas niekde vzadu v racku ked hras nie? neni lepsie proste napajat tie efekty spredu cez klasicku zastrcku potiahnutu v skusobni alebo na podiu? tie power conditionery sa robia a pouzivaju na rackove zalezitosti, ono dalo by sa samozrejme potiahnut predlzovacku z power conditionera kam potrebujes ale pride mi to uplne nanic hentak..
dunlop dc brick je v pohode, mala sikovna vec..
Zaznamenané

Viktorino
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 97

« Odpoveď #2 kedy: 04. Marec , 2013, 21:10:59 »

Hej... len tusim je to bezpecnejsie.. chcem si dat ten Power Conditioner do racku kvoli zosilnovacu.. pretoze tu je v kluboch neskutocne napicu a vlastne celkovo elektrina. Stare vedenie atd. A preto som rozmyslal, ze ci by to nebolo bezpecnejsie tahat odtial... ale to je este dost daleka buducnost.
Mimochodom sa mi podarilo najst VooDoo lab za 90 takze.. beriem ten. Ale aj tak diky za odpoved.
Zaznamenané
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.026 sekund, 22 otázok.