proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« kedy: 03. Máj , 2013, 11:36:22 » |
|
Kubo 63 ma zoznamil s touto svedskou kapelkou a ak by som nevedel, ze je to nova nahravka, by som odprisahal, ze to je z roku 72 trebars. Taketo veru mozem, skoda, ze taketo nehra nikto u nas aj s podobnym zvukom nahravok. Tu je cely album zoradeny: Tu je klip:
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 03. Máj , 2013, 11:41:50 » |
|
skvele fakt dost dobre , energy jak svina
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 03. Máj , 2013, 12:23:33 » |
|
... skoda, ze taketo nehra nikto u nas aj s podobnym zvukom nahravok...
naco a pre koho ? skoda, ze sa dnes este nevyrabaju ciernobiele telkace
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 03. Máj , 2013, 12:25:41 » |
|
naco a pre koho ? skoda, ze sa dnes este nevyrabaju ciernobiele telkace A hordy otravnych klonovanych metalovych kapiel su pre koho? Si si to aspon vypocul? Ta analogia s ciernobielymi telkacmi je teda fakt perla.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 03. Máj , 2013, 13:12:17 » |
|
A hordy otravnych klonovanych metalovych kapiel su pre koho? Si si to aspon vypocul? Ta analogia s ciernobielymi telkacmi je teda fakt perla. sak nikto ta nenuti pocuvat ich, ocividne maju svoju zakladnu a tymto kupelnovym kapelam uz vymrela ich zakladna a ostalo len par ludi mentalne uveznenych v tej dobe. taka je realita. darmo mozes mumlat o renesancii progroku (o com rozpravas odkedy ta poznam), keby bol realny dopyt, tak su takychto kapiel mraky.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 03. Máj , 2013, 13:15:01 » |
|
sak nikto ta nenuti pocuvat ich, ocividne maju svoju zakladnu a tymto kupelnovym kapelam uz vymrela ich zakladna a ostalo len par ludi mentalne uveznenych v tej dobe. taka je realita. darmo mozes mumlat o renesancii progroku (o com rozpravas odkedy ta poznam), keby bol realny dopyt, tak su takychto kapiel mraky.
Aspon si si vypocul, aku kapelu som tu dal? Ziadnu progrockovu a mimo ineho typci hraju ostosest na velkych festivaloch a vydavaju albumy, cize evidentne fandov maju. Patria medzi najznamejsie skandinavske kapely... Ale hlavne, ze tocis o niecom uplne mimo. A btw. modernych progovych kapiel ozaj aj mraky su, cize aj tu si mimo...
|
|
« Posledná zmena: 03. Máj , 2013, 13:16:06 od proghoper »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 03. Máj , 2013, 13:22:42 » |
|
ja som si myslel ze medzi najznamejsie svedske kapely patria mena ako opeth, in flames, evergrey, soilwork, meshuggah, arch enemy. asi som sa zmylil
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 03. Máj , 2013, 13:26:55 » |
|
ja som si myslel ze medzi najznamejsie svedske kapely patria mena ako opeth, in flames, evergrey, soilwork, meshuggah, arch enemy.
Pardon - rockove, skandinavsku metalovu scenu moc nesledujem...
|
|
« Posledná zmena: 03. Máj , 2013, 13:29:08 od proghoper »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 03. Máj , 2013, 13:29:32 » |
|
... typci hraju ostosest na velkych festivaloch a vydavaju albumy, cize evidentne fandov maju. Patria medzi najznamejsie skandinavske kapely... ...
Kubo 63 ma zoznamil s touto svedskou kapelkou...
... takze si ich nepoznal ? a pritom jedna z najznamejsich svedskych kapel
|
|
« Posledná zmena: 03. Máj , 2013, 13:30:03 od rastis »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 03. Máj , 2013, 13:31:06 » |
|
... takze si ich nepoznal ? a protom jedna z najznamejsich skandinavskych kapel Nepoznal, ja nesledujem moc takuto rockovu scenu. Nepoznam moc ani sucasne progrockove skandinavske kapely popravde (par finskych akurat, mozno jednu dve svedske alebo norske).
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 03. Máj , 2013, 13:43:42 » |
|
....Progy nie v zlom, ale radšej idem ďalej počúvať Foo Fighters....
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 03. Máj , 2013, 13:53:27 » |
|
v skandinavii sa hra aj nieco insie ako metal?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 03. Máj , 2013, 17:36:13 » |
|
Aspon si si vypocul, aku kapelu som tu dal? Ziadnu progrockovu a mimo ineho typci hraju ostosest na velkych festivaloch a vydavaju albumy, cize evidentne fandov maju. Patria medzi najznamejsie skandinavske kapely... Ale hlavne, ze tocis o niecom uplne mimo. A btw. modernych progovych kapiel ozaj aj mraky su, cize aj tu si mimo... jasne ze som si to pustil, po hudobnej stranke mi to vobec nevadilo, zvuk fakt "famozny". ty akurat nechces stale pochopit to, ze zato ze sa v tom orientujes a nejaka kapela funguje, tak to este stale neznamena ze je dopyt tak velky aby tychto kapiel boli mraky a hajzloviny hrali este aj z funradia. ci hovorime o slovenskom, alebo svetovom meradle. ani na tom zaprasenom slovensku o taketo nieje zaujem, vid tvoj pokus o kapelu. sak ani vy sami ste to vlastne nechceli, nieto este aby sa to dostalo az pred vypredany strahov
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 03. Máj , 2013, 17:49:04 » |
|
zvuk fakt "famozny". Zvuk to ma presne taky aky sa tam hodi, neviem co sa Ti nelubi. Prirodzena, analogova a celkom ziva nahravka s minimom zasahov v studiu. ty akurat nechces stale pochopit to, ze zato ze sa v tom orientujes a nejaka kapela funguje, tak to este stale neznamena ze je dopyt tak velky aby tychto kapiel boli mraky a hajzloviny hrali este aj z funradia. Aky dopyt prosim Ta, jasne, ze taketo kapely na tom moc ryzovat nebudu a zrejme to ani nie je ich zamer. To by potom podla Tvojho ponimania vlastne pomaly nikto nemal ani nic serioznejsie hrat, ved o co je dnes velky zaujem s potencialnym jasnym ziskom v buducnosti a hranostou v komercnych radiach? Hrat metal raz do roka v Randale je dobry plan? Potom asi musis uznavat Elan podla tohto, oni zarobia kopu len na jednom uz 10x poslednom koncerte a je po nich stale dopyt a asi aj dlho bude. Na Slovensku sa bavit o tom, po com je dopyt je inak celkovo riadne scestne... A v zahranici myslis, ze nie je stale dopyt po rockovych kapelach? Ci po com je vlastne podla Teba vseobecne dopyt co sa tyka gitarovej hudby? Informuj ma
|
|
« Posledná zmena: 03. Máj , 2013, 18:00:01 od proghoper »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubo63
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 03. Máj , 2013, 18:25:36 » |
|
jasne ze som si to pustil, po hudobnej stranke mi to vobec nevadilo, zvuk fakt "famozny". ty akurat nechces stale pochopit to, ze zato ze sa v tom orientujes a nejaka kapela funguje, tak to este stale neznamena ze je dopyt tak velky aby tychto kapiel boli mraky a hajzloviny hrali este aj z funradia. ci hovorime o slovenskom, alebo svetovom meradle. ani na tom zaprasenom slovensku o taketo nieje zaujem, vid tvoj pokus o kapelu. sak ani vy sami ste to vlastne nechceli, nieto este aby sa to dostalo az pred vypredany strahov Progac zo ziadneho uhla pohladu netvrdil, ze ta kapela dokaze vypredat 80000 stadion. Svojim sposobom je to vlastne dost undergroundova zalezitost. Ale na tych festivaloch maju naozaj uspech, pretoze velmi vela ludom sa paci spinavy hard rock 70-tych rokov, akurat vacsina kapiel z tej doby nenatocila ani omylom tak konzistentny album ako tito svedi. Preto ked si to dneska niekto pusti cele, nie len prvu pesnicku a ma co to zo 70s hard rocku napocuvane (jebte uz konecne na ten prog ), dostane pocit, ze toto je jedna z tych kapiel, ktore hladal, toto chce pocut a paradoxne to prislo az v 21. storoci. Nezastaval by som nazor, ze to je uplne retro, co sa chce hrat na dobu spred 40 rokov. Je tam pocut vela vela stareho hard rocku, ale konecny produkt je zbaveny vsetkej vaty, ktorou je 98% kapiel z tych rokov poznacenych.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|