Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
13. November , 2024, 07:39:36
Strán: 1 2 [3] 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Graveyard  (Prečítané 8297 krát)
0 užívateľov a 8 Hostí prehliada túto tému.
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #30 kedy: 03. Máj , 2013, 21:15:17 »

preco na slovensku funguje X kapiel ktore ziju z firemnych vecierkov ale akonahle sa pustia do nieco ho co sa tym hitom podoba tak to nema u ludi uspech?

Ved nepisal som prave pred chvilou o istych slovenskych specifikaciach? Žmurk

Uz pochop, ze ja netvrdim, ze by bol uspech zaruceny a kapela by rovno predala 20 tisic albumov, ale myslim si, ze by u ala Graveyard kapely u nas mohol byt minimalne na urovni "nudnych otrepanych" metalovych kapiel a nevidim najmensi dovod, preco by taka kapela musela mat zakonite neuspech len kvoli tomu, ze hra hardrock a nie metal, uz ked ho tu davam ako priklad Popiskujem si. A uz koncim, nebavi ma to tolko tu pisat. Dojdi na pivo radsej v utorok a neschovavaj sa furt za klavesnicu. Ja som čert..
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #31 kedy: 03. Máj , 2013, 21:17:24 »

seriem ti pivo, este to budem musiet cele vysvetlovat odznova  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele ...uvidim, ak vyda rad pridem  Na zdravie!
Zaznamenané

o-yep sro
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #32 kedy: 03. Máj , 2013, 21:18:38 »

ak je to sucasna hradrokova kapela a hraju klasicky starsi hardrock, silit nahravku do 40 rokov stareho zvuku mi ozaj pride ako kupovat si ciernobielu telku

Co ja viem, mne to pride ako klasicky bezny analogovy zvuk, ako ma inak dnes kopa stoner rock kapiel tiez zhodou okolnosti zo Skandinavie. Mas pocit, ze sa k tomu takyto temnejsi teplejsi zvuk nehodi? Tu je o tom pokec.

“We recorded the album in several different sessions. As much as possible, we tried to do live. All of it is 100% analog… and we'd like to take this opportunity to once and for all kill the argument that recording analog is ‘retro’ or that we've got a ‘retro’ sound. Analog recording is just one technique among many. Just like you build a house using bricks, wood or whatever. Paint a picture using oil, acrylic or Photoshop. Our music sounds best recorded analog; other bands sound best using nothing but computers and a thousand filters. Analog recording brings warmth and an organic feeling to the music, that's what we like. To us, ‘retro’ is often something negative, meaning an unimaginative repetition of what has been or just a carbon copy of something old. We play timeless classic hard rock with a lot of blues and psychedelic influences among many others. And regarding analog being retro: Go through the history of rock and pick your best twenty albums. How many of them have been recorded on computers? Don't mistake classic pieces of work for retro.”
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #33 kedy: 03. Máj , 2013, 21:18:44 »

seriem ti pivo, este to budem musiet cele vysvetlovat odznova  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele ...uvidim, ak vyda rad pridem  Na zdravie!

ak nedojdes, budem to muset vsetko pocuvat sam az dorana  Bavím sa skvele
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #34 kedy: 03. Máj , 2013, 21:19:16 »

...uvidim, ak vyda rad pridem  Na zdravie!

Stavim sa, ze neprides.  Ja som čert..
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #35 kedy: 03. Máj , 2013, 21:20:15 »

ak nedojdes, budem to muset vsetko pocuvat sam az dorana  Bavím sa skvele

prepac  Bavím sa skvele
Zaznamenané

o-yep sro
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #36 kedy: 03. Máj , 2013, 21:26:48 »

Co ja viem, mne to pride ako klasicky bezny analogovy zvuk, ako ma inak dnes kopa stoner rock kapiel tiez zhodou okolnosti zo Skandinavie. Mas pocit, ze sa k tomu takyto temnejsi teplejsi zvuk nehodi? Tu je o tom pokec. ...

ser na "analogovy / temnejsi / teplejsi / vzdusnejsi " ... hento zneje stredovo, ma to malo basov, respektive nejde to vobec do riadnych spodkov, respektive cely bas je len zliata guca, kde sa neda identifikovat co hra kopak, vysky to ma tiez len take kadejake, predozadny priestor ziadny, stereo len naznacene gitarami mierne zo stran... na prelome 60/70 pecka, ale dnes takto natocit album ? ja byt majitelom takejto hardrockovej kapely, tak nejaku snahu o vintage zvuk nastrojov by som azda aj mal, ale cele to ponat zamerne lowendovo, akoze "autenticky", tak takymto smerom by som sa urcite neuberal... niektore tie veci a postupy co sa pouzivali v minulosti boli aj pekne nahovno, si treba povedat uprimne...
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #37 kedy: 03. Máj , 2013, 21:30:49 »

Hej, len im to tak zneje aj na koncertoch, ked si pozries nejake. Basa na to ze to je Rickac riadne nekonkretna, bicie pomerne v pozadi. Celkovo mam pocit, ze chceli prave aj na album zvuk ala live a robi to taky dojem.

Zaznamenané

temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #38 kedy: 03. Máj , 2013, 23:40:12 »

MUDRÁCI....zatial ani jedna kapela na  slovensku nehrala ani nevyzerala takto.....nekritizujte a robte niečo zo sebou...ja už nemožem lebo som starý koko*t :-)

Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #39 kedy: 03. Máj , 2013, 23:55:00 »

MUDRÁCI....zatial ani jedna kapela na  slovensku nehrala ani nevyzerala takto.....nekritizujte a robte niečo zo sebou...ja už nemožem lebo som starý koko*t :-)

Pozor, lebo budes za chvilu pouceny, ze to je okrajovy zaner a vlastne to ani nemaju komu hrat. :)
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #40 kedy: 04. Máj , 2013, 00:02:03 »

nahodou, toto je dobre, aj to skvele zneje  Žmurk
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #41 kedy: 04. Máj , 2013, 00:10:14 »

Pozor, lebo budes za chvilu pouceny, ze to je okrajovy zaner a vlastne to ani nemaju komu hrat. :)
je to sice okrajovy zaner, ale nezneje to jak zo zachodu
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #42 kedy: 04. Máj , 2013, 00:14:40 »

je to sice okrajovy zaner, ale nezneje to jak zo zachodu

Dalsi clen uderky.  Bavím sa skvele Bravooo
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #43 kedy: 04. Máj , 2013, 00:42:37 »

vsaq argumentuj  Nezahrávaj sa Je mi do plaču Zdravíčko ?§!. Bavím sa skvele
Zaznamenané
Mlha
pravidelný návštevník
Príspevkov: 169

« Odpoveď #44 kedy: 04. Máj , 2013, 00:45:11 »

Mne sa to inak tiež páči, vypočul som si celú dosku; A moc ma neobťaźuje že členovia aj s vybavením skúšobne a režisérom vystúpili zo stroja času.  Na zdravie!
Zaujalo ma, že jeden z nich (aspoň v klipe) hrá na celolubovku - vyzerá to ako ES175 (čo sa nepokladá zrovna za hardrock gitaru) - myslíte, že aj nahraté je to na tom?
Zaznamenané

Rock it!
Strán: 1 2 [3] 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.12 sekund, 23 otázok.