mirostrat
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 22. Jún , 2013, 18:49:09 » |
|
dvojreprákové mám Framus a robák grennback a obidve sú dobré , tá grennback je lepšia , 1936 je tiež OK , 1960 je super ale pre jedného neprenosná ,
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 22. Jún , 2013, 19:06:06 » |
|
1960 je super ale pre jedného neprenosná ,
37 kilovu bednu? bitch pliiiz
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mirostrat
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 22. Jún , 2013, 19:08:32 » |
|
no pre staršieho fotra som myslel a jaké hebedo to je , keď to máš netriezvy vláčit po schodoch nevím nevím
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 22. Jún , 2013, 19:23:49 » |
|
37 kilovu bednu? bitch pliiiz Predyyyyyyyyyyyyyyyyy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
georgik
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 22. Jún , 2013, 19:39:19 » |
|
37 kilovu bednu? bitch pliiiz ale nesie sa blbo lebo tie madla su vysoko....moja jedna bedna ma sice cez 50kg ale madla nizsie a da sa niest lepsie.
|
|
|
Zaznamenané
|
Peavey 5150 Mk.II+ Basson 412(Angled)+Orange PPC412(straight) + Dunlop 535Q + JT-Amps Screamer + Korg Pitchblack + ESP Horizon FR-II (EMG,str Red) - MASAKER Feat. Planet Waves cables. MASAKER
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 22. Jún , 2013, 20:03:09 » |
|
Predyyyyyyyyyyyyyyyyy myslel som to s plnou vaznostou samozrejme, aj ked vsetci pamatame na tu veselu prihodu ako tu bednu sam nosili dvaja
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mirostrat
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 22. Jún , 2013, 20:08:37 » |
|
my sme mali dvoch takých dvojmetrových hromotľkov kedysi dávno , tí nosili 1960 sami , aj po schodoch ju vytrepal sám , kua ale aj vypili za to
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 22. Jún , 2013, 20:18:39 » |
|
my sme mali dvoch takých dvojmetrových hromotľkov kedysi dávno , tí nosili 1960 sami , aj po schodoch ju vytrepal sám , kua ale aj vypili za to Budráci sa takym hovorilo, dnes take uz neexistuje bohuzial...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 22. Jún , 2013, 21:46:54 » |
|
Mila debata...dám svoj postreh...predal som červený 1960 Marshall, lebo sa mi ho nechcelo nosiť...od Thomanna som zobral HB 2X12,..akože na doma...v štúdiu som mal MESA 2X12...tak som to zo srandy na rovnakých korekciach nahral, porovnal...výsledok? Nevedel som ktorý je ktorý, keby som si nena tracku...HB sa mi zdal byť otvorenejší oproti MB, ktorý sa v basoch zbytočne akoby nafukuje..na HB mi vadí len ten nadpis....pardon..vadil...podotýkam, že na rozdiel od autora nemám limit na box..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
glamrocker
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 22. Jún , 2013, 23:11:29 » |
|
normalny chlap odnese aj oplechovany rekto box horeschodami zas nebudte buzny!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
glamrocker
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 22. Jún , 2013, 23:12:37 » |
|
Mila debata...dám svoj postreh...predal som červený 1960 Marshall, lebo sa mi ho nechcelo nosiť...od Thomanna som zobral HB 2X12,..akože na doma...v štúdiu som mal MESA 2X12...tak som to zo srandy na rovnakých korekciach nahral, porovnal...výsledok? Nevedel som ktorý je ktorý, keby som si nena tracku...HB sa mi zdal byť otvorenejší oproti MB, ktorý sa v basoch zbytočne akoby nafukuje..na HB mi vadí len ten nadpis....pardon..vadil...podotýkam, že na rozdiel od autora nemám limit na box.. vekom sa cloveku horsi sluch inac
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvukár Andrej
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 23. Jún , 2013, 08:42:24 » |
|
Budráci sa takym hovorilo, dnes take uz neexistuje bohuzial...
Titul "Budr" (na rozdiel od Mudr a Judr) vymysleli českí muzikanti. Je to skratka od: Bedny a údržba.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 23. Jún , 2013, 14:50:55 » |
|
Titul "Budr" (na rozdiel od Mudr a Judr) vymysleli českí muzikanti. Je to skratka od: Bedny a údržba. som nevedel, zasadna informacia
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Bhlokvva
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 23. Jún , 2013, 20:08:08 » |
|
Mila debata...dám svoj postreh...predal som červený 1960 Marshall, lebo sa mi ho nechcelo nosiť...od Thomanna som zobral HB 2X12,..akože na doma...v štúdiu som mal MESA 2X12...tak som to zo srandy na rovnakých korekciach nahral, porovnal...výsledok? Nevedel som ktorý je ktorý, keby som si nena tracku...HB sa mi zdal byť otvorenejší oproti MB, ktorý sa v basoch zbytočne akoby nafukuje..na HB mi vadí len ten nadpis....pardon..vadil...podotýkam, že na rozdiel od autora nemám limit na box.. Konecne je tu niekto, kto to porovnal vlastnousne. Ked bude mat niekedy niekto blbe reci na HB tak daj ukazky HB vs. MB
|
|
|
Zaznamenané
|
Aky je rozdiel medzi vranou?
|
|
|
Lario1
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 24. Jún , 2013, 17:33:51 » |
|
Tak ako som už písal, že som objednal ten HB a už na ňom hrajem pár týždňov a som spokojný. Mal som ho zatiaľ možnosť porovnať s Marshallom 1960 a môj subjektívny pocit je taký, že hraje veľmi prierazne a na pocit akoby oproti Marshallu púšťajú tie V30-ky akoby menej gainu resp. aby som sa lepšie vyjadril, tak s Marshallom sa mi ten zvuk zdá viac skreslený a má stiahnuté stredy ale pritom je viac surový. Kvalitou sa mi box nezdá nejak krehký ako hovorili na nete.... Oproti Palmer 2x12 je robustnejší.
S Valveking hlavou však stále so zvukom špekulujem lebo ten box znie takmer každým centimetrom inak vzhľadom na pozíciu a ak si ho dám na podstavec do úrovne pása, tak je pre mňa zvuk ok, pritom ide bubeníkovi priamo na hlavu a ten stále drbe, že je ostrý a reže uši, keď mu ide priamo na xicht :D :D. To je spôsobené tým že je to 2x12 a je tam menšia vyžarovacia plocha ako u 4x12 ale to je u každého 2x12.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|