Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
02. November , 2024, 08:15:35
Strán: 1 [2] 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Peavey Valveking head - Aký box k tomu?  (Prečítané 6721 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
mirostrat
stály hosť
Príspevkov: 1118

zlomená Jolana Iris

« Odpoveď #15 kedy: 22. Jún , 2013, 18:49:09 »

dvojreprákové mám Framus a robák grennback a obidve sú dobré , tá grennback je lepšia ,  1936 je tiež OK , 1960 je super ale pre jedného neprenosná ,
Zaznamenané

http://bandzone.cz/lustifon      chcem hlučný lampák čo sa mi na kolo stane do košíka
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11901

« Odpoveď #16 kedy: 22. Jún , 2013, 19:06:06 »

1960 je super ale pre jedného neprenosná ,
37 kilovu bednu? bitch pliiiz  Bavím sa skvele
Zaznamenané
mirostrat
stály hosť

zlomená Jolana Iris

« Odpoveď #17 kedy: 22. Jún , 2013, 19:08:32 »

no pre staršieho fotra som myslel  :)  a jaké hebedo to je , keď to máš netriezvy vláčit po schodoch nevím nevím  Na zdravie!
Zaznamenané

http://bandzone.cz/lustifon      chcem hlučný lampák čo sa mi na kolo stane do košíka
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311

« Odpoveď #18 kedy: 22. Jún , 2013, 19:23:49 »

Predyyyyyyyyyyyyyyyyy  Ja som čert..
Zaznamenané
georgik
pravidelný návštevník
Príspevkov: 691

« Odpoveď #19 kedy: 22. Jún , 2013, 19:39:19 »

ale nesie sa blbo lebo tie madla su vysoko....moja jedna bedna ma sice cez 50kg ale madla nizsie a da sa niest lepsie.
Zaznamenané

Peavey 5150 Mk.II+ Basson 412(Angled)+Orange PPC412(straight) + Dunlop 535Q + JT-Amps Screamer + Korg Pitchblack + ESP Horizon FR-II (EMG,str Red) - MASAKER
Feat. Planet Waves cables.
MASAKER
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11901

« Odpoveď #20 kedy: 22. Jún , 2013, 20:03:09 »

Predyyyyyyyyyyyyyyyyy  Ja som čert..
myslel som to s plnou vaznostou samozrejme, aj ked vsetci pamatame na tu veselu prihodu ako tu bednu sam nosili dvaja  Bavím sa skvele
Zaznamenané
mirostrat
stály hosť

zlomená Jolana Iris

« Odpoveď #21 kedy: 22. Jún , 2013, 20:08:37 »

my sme mali dvoch takých dvojmetrových  hromotľkov kedysi dávno , tí nosili 1960 sami , aj po schodoch ju vytrepal sám , kua ale aj vypili za to  :)
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #22 kedy: 22. Jún , 2013, 20:18:39 »

my sme mali dvoch takých dvojmetrových  hromotľkov kedysi dávno , tí nosili 1960 sami , aj po schodoch ju vytrepal sám , kua ale aj vypili za to  :)

Budráci sa takym hovorilo, dnes take uz neexistuje bohuzial...
Zaznamenané
RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #23 kedy: 22. Jún , 2013, 21:46:54 »

Mila debata...dám svoj postreh...predal som červený 1960 Marshall, lebo sa mi ho nechcelo nosiť...od Thomanna som zobral HB 2X12,..akože na doma...v štúdiu som mal MESA 2X12...tak som to zo srandy na rovnakých korekciach nahral, porovnal...výsledok? Nevedel som ktorý je ktorý, keby som si nena tracku...HB sa mi zdal byť otvorenejší oproti MB, ktorý  sa v basoch zbytočne akoby nafukuje..na HB mi vadí  len ten nadpis....pardon..vadil...podotýkam, že na rozdiel od autora nemám limit na box.. Na zdravie!
Zaznamenané
glamrocker
pravidelný návštevník
Príspevkov: 695

« Odpoveď #24 kedy: 22. Jún , 2013, 23:11:29 »

normalny chlap odnese aj oplechovany rekto box horeschodami zas nebudte buzny!
Zaznamenané
glamrocker
pravidelný návštevník
Príspevkov: 695

« Odpoveď #25 kedy: 22. Jún , 2013, 23:12:37 »

Mila debata...dám svoj postreh...predal som červený 1960 Marshall, lebo sa mi ho nechcelo nosiť...od Thomanna som zobral HB 2X12,..akože na doma...v štúdiu som mal MESA 2X12...tak som to zo srandy na rovnakých korekciach nahral, porovnal...výsledok? Nevedel som ktorý je ktorý, keby som si nena tracku...HB sa mi zdal byť otvorenejší oproti MB, ktorý  sa v basoch zbytočne akoby nafukuje..na HB mi vadí  len ten nadpis....pardon..vadil...podotýkam, že na rozdiel od autora nemám limit na box.. Na zdravie!

vekom sa cloveku horsi sluch inac  Popiskujem si
Zaznamenané
Zvukár Andrej
miestny štamgast
Príspevkov: 2177

« Odpoveď #26 kedy: 23. Jún , 2013, 08:42:24 »

Budráci sa takym hovorilo, dnes take uz neexistuje bohuzial...
Titul "Budr" (na rozdiel od Mudr a Judr) vymysleli českí muzikanti. Je to skratka od: Bedny a údržba.  Bavím sa skvele
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #27 kedy: 23. Jún , 2013, 14:50:55 »

Titul "Budr" (na rozdiel od Mudr a Judr) vymysleli českí muzikanti. Je to skratka od: Bedny a údržba.  Bavím sa skvele

som nevedel, zasadna informacia  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Bhlokvva
stály hosť
Príspevkov: 1032

« Odpoveď #28 kedy: 23. Jún , 2013, 20:08:08 »

Konecne je tu niekto, kto to porovnal vlastnousne. Ked bude mat niekedy niekto blbe reci na HB tak daj ukazky HB vs. MB  Žmurk
Zaznamenané

Aky je rozdiel medzi vranou?
Lario1
pravidelný návštevník
Príspevkov: 180

« Odpoveď #29 kedy: 24. Jún , 2013, 17:33:51 »

Tak ako som už písal, že som objednal ten HB a už na ňom hrajem pár týždňov a som spokojný. Mal som ho zatiaľ možnosť porovnať s Marshallom 1960 a môj subjektívny pocit je taký, že hraje veľmi prierazne a na pocit akoby oproti Marshallu púšťajú tie V30-ky akoby menej gainu resp. aby som sa lepšie vyjadril, tak s Marshallom sa mi ten zvuk zdá viac skreslený a má stiahnuté  stredy ale pritom je viac surový. Kvalitou sa mi box nezdá nejak krehký ako hovorili na nete.... Oproti Palmer 2x12 je robustnejší.

S Valveking hlavou však stále so zvukom špekulujem lebo ten box znie takmer každým centimetrom inak vzhľadom na pozíciu a ak si ho dám na podstavec do úrovne pása, tak je pre mňa zvuk ok, pritom ide bubeníkovi priamo na hlavu a ten stále drbe, že je ostrý a reže uši, keď mu ide priamo na xicht :D :D. To je spôsobené tým že je to 2x12 a je tam menšia vyžarovacia plocha ako u 4x12 ale to je u každého 2x12.
Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.076 sekund, 23 otázok.