killo
|
|
« Odpoveď #210 kedy: 04. Júl , 2013, 12:15:50 » |
|
ja nie som sadista..
ale možno si masochista... kým nevyskúšaš nevieš :-D ja som to uz vyskusal ked som si pustil stevinove umenie a tak viem ze masochista nie som :-D
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #211 kedy: 04. Júl , 2013, 12:28:45 » |
|
garde čo tak rýchlo kurz slušného správania silne slova hádžeš
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Madcult
náhodný pocestný
Príspevkov: 71
|
|
« Odpoveď #212 kedy: 04. Júl , 2013, 16:32:31 » |
|
Priatelia chystam sa do LP Custom. Ale proste ja tu vahu nezvladnem. Som zvyknuty na moju Ltd EC-1000 ktora ma 4kg da sa priblizit tejto vahe aj v Customoch?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #213 kedy: 05. Júl , 2013, 10:44:36 » |
|
Braník, pripíš mi SGčko akosi som neplánovane prikúpil 07 SG classic s P90, možno také isté ako si mal ty. Neviem ci to predtym nevolali special.
|
|
|
Zaznamenané
|
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #214 kedy: 05. Júl , 2013, 11:13:41 » |
|
Braník, pripíš mi SGčko akosi som neplánovane prikúpil 07 SG classic s P90, možno také isté ako si mal ty. Neviem ci to predtym nevolali special. Nie, bol to classic, uz ten model ale nerobia. Aka farba?
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #215 kedy: 05. Júl , 2013, 11:19:58 » |
|
Nie, bol to classic, uz ten model ale nerobia. Aka farba? Taka klasicka hnedo bordovo mahagonova, co ja viem ako sa vola farba, vsetko je cherry?
|
|
|
Zaznamenané
|
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #216 kedy: 05. Júl , 2013, 12:17:21 » |
|
Taka klasicka hnedo bordovo mahagonova, co ja viem ako sa vola farba, vsetko je cherry?
Boli aj cierne.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #217 kedy: 05. Júl , 2013, 14:14:51 » |
|
Docital som si tie nazory dvoch "svetov" a celkom fajn som sa pobavil a zaroven pokrutil hlavou nad niektorymi vykrikmi. Kazdopadne som si za posledny cas nahravania a hravania live uvedomil, ze cim menej gainu, tym lepsie. Samozrejme v ramci skreslenej gitary. Radsej si vytvorim poriadny, tlsty a uderny crunch, ktory viem doladit krabickou alebo potakom. Suhlasim s Robom a +/- pouzivam zosiky s gitarami podobne. Silne snimace do Marshalllu, slabsie do Booginy. Casto sa mi stava, ze slabucke snimace zapojim aj do Marshallu, ma to taky RHCP nadych a na mikrofon to popicozne znie. Dost vela robi aj vyska snimacov. Malokto tomu venuje pozornost.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #218 kedy: 05. Júl , 2013, 14:23:34 » |
|
Dost vela robi aj vyska snimacov. Malokto tomu venuje pozornost.
Ano, na toto sa veru dost zabuda.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Mazzi
pravidelný návštevník
Príspevkov: 727
His spirit and music live on!
|
|
« Odpoveď #219 kedy: 08. Júl , 2013, 14:19:20 » |
|
Dlho som otáľal, lebo niektoré gitarky v tejto téme sú fakt kusy a moja je takým škaredým káčatkom :-D. SG Special r.v.95 s palisandrovým hmatníkom a so snímačmi Burstbucker #1 a #2, ktoré boli vybraté z LP R8.
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster American Deluxe '09, Gibson LP Trad '16 -->[Pedalboard]-->Fender Super Reverb 65 RI, Fender Bassman '59 LTD RI, Fender Deluxe 112, Lab Series L5 '78.
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #220 kedy: 09. Júl , 2013, 19:28:31 » |
|
Pekne, 43 kusov uz.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
glamrocker
|
|
« Odpoveď #221 kedy: 10. Júl , 2013, 08:55:10 » |
|
tu je ten moj spatny gibson najhorsia gitara to je
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #222 kedy: 12. Júl , 2013, 08:07:45 » |
|
nemáš lepšiu foto ? páči sa mi ten krk
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubog
|
|
« Odpoveď #223 kedy: 12. Júl , 2013, 08:18:47 » |
|
|
|
« Posledná zmena: 12. Júl , 2013, 08:20:10 od kubog »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #224 kedy: 12. Júl , 2013, 08:31:17 » |
|
jéj, to je tá od teba ? Krásna gitara podľa mňa...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|