Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
02. November , 2024, 12:20:03
Strán: [1] 2  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Peavey Valveking Head 100 W- vymnena lamp  (Prečítané 4219 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
bubla15
stály hosť
Príspevkov: 972

« kedy: 02. Júl , 2013, 15:08:11 »

Zdravim,

neviete daco poradit ? Uz tam pocujem nejaky ten lampovy sramot, tak v dohladnej dobe to bude potrebne vymenit. Neviem ci to treba vymenit vsetko alebo len koncove. Vela to nestalo, tak by bolo fajn nieco za rozumnu cenu.

Vdaka
« Posledná zmena: 02. Júl , 2013, 15:13:18 od bubla15 » Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #1 kedy: 02. Júl , 2013, 17:40:57 »

prelampuj koncak.. ruby 6L6 GC a je to..

ako dlho to mas?
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311

« Odpoveď #2 kedy: 02. Júl , 2013, 17:42:33 »

neda sa odpovedat.

definuj "nejaky ten lampovy sramot", co to znamena a odkial presne ho pocujes...

mozes si pomoct poklopanim po jednotlivych lampach, najlepsie na vyssom skresleni pri hlasitosti. ta lampa, co bude davat vyrazne viacej buchotu do repraku, je pravdepodobne v prdeli, ale uplne stopro sa na to nespoliehaj, pretoze trebars male flasky v roznych poziciach su prirodzene rozne citlive na vplyvy...
Zaznamenané
Vratko
stály hosť
Príspevkov: 985

hoummejd :-)

« Odpoveď #3 kedy: 02. Júl , 2013, 19:24:07 »

ak budeš objednávat lampy tak sa mozme nejak podelit, potreboval by som do 6505+  4ricu 6l6 GC cieč.
Zaznamenané

hm... :-D
bubla15
stály hosť

« Odpoveď #4 kedy: 03. Júl , 2013, 08:09:35 »

Kupoval som asi pred pol rokom ale z druhej ruky, takze netusim ake je to stare.
Ten sramot tazko to nejak opisat, ale najprv som myslel ze je to kabel nejaky, tak som skusal vsetky a ziaden kabel ten sramot neovplyvnoval.
To Vratko: ja som zo Zlatych Moraviec, odkial si ty ?
Zaznamenané
bubla15
stály hosť

« Odpoveď #5 kedy: 03. Júl , 2013, 08:38:02 »

A este tie 6L6 ky musia mat oznacenie GC ? A este najradsej by som to zobral z jedneho shopu, ziaden ebay, ziadne finesy, nech to hra co najlepsie za lacny penaz. Co som hladal, tak do predzosilovaca napr. EHX a jedine lahko dostupne za rozumnu cenu do koncaku  JJ.
« Posledná zmena: 03. Júl , 2013, 08:53:31 od bubla15 » Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #6 kedy: 03. Júl , 2013, 08:58:08 »

ten sramot moze byt aj ked mas bordel na vstupnom jacku zvnutra, pripadne slucka ak ju pouzivas.. ja som raz mal problem s preampovou lampou a ta mi robila take pukanie v repraku.. znelo to jak ked zapinas a vypinas zosik take to pukanie.. ak mas znameho co ma 6L6 skuste ich prehodit ci to bude robit stale predtym nez zainvestujes..  ak to bude robit stale, problem je inde.. ak mas nejake 12AX7 o ktorej vies ze je dobra skus ju v jednotlivych poziciach preampu rad zaradom
Zaznamenané

bubla15
stály hosť

« Odpoveď #7 kedy: 03. Júl , 2013, 09:25:52 »

no zatial je to tak, ze sa to vyskytne len obcas, cize prudko pouzitelne zatial, hrame v piatok a potom az v auguste, chcem zatial mat v rezerve komplet lampy aby som nestresoval par dni pred nejakou akciou.
Zaznamenané
bubla15
stály hosť

« Odpoveď #8 kedy: 03. Júl , 2013, 09:30:00 »

inak ta slucka tiez stoji za zvazenie
Zaznamenané
Vratko
stály hosť
Príspevkov: 985

hoummejd :-)

« Odpoveď #9 kedy: 03. Júl , 2013, 10:33:27 »

Kupoval som asi pred pol rokom ale z druhej ruky, takze netusim ake je to stare.
Ten sramot tazko to nejak opisat, ale najprv som myslel ze je to kabel nejaky, tak som skusal vsetky a ziaden kabel ten sramot neovplyvnoval.
To Vratko: ja som zo Zlatych Moraviec, odkial si ty ?
B. Bystrica...to už by sme nejak spravili, no treba 4ricu sprácovanú najlepšie JJ, ked som mal kedysi davno valveking tiež som tam dával JJ čka :-)
Zaznamenané

hm... :-D
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311

« Odpoveď #10 kedy: 03. Júl , 2013, 15:18:29 »

toto je prave ta blbost riesit to po nete. si vychystany kupit sparovanu stvoricu koncovych lamp, co neni malo penazi. ides po cene, co je fajn, ale treba si uvedomit, ze ked tam osadis nove lacne koncovky, mozes byt aj nemilo prekvapeny, ze to bude hrat citelne inac a mozno aj "horsie", ako si zvyknuty... a nakoniec mohol byt cely problem v jednej malej lampe na pozicii, kde by ju stacilo len prehodit za susednu lampu z menej citlivej pozicie.... a mozno to je len naozaj len zaoxidovana vstupna jackova samica, ako pise Kaolko... nehovoriac o tom, ze co Ti tu vlastne "radime", ked vobec nemame sajn co ten Tvoj "sramot" vlastne znamena...  Popiskujem si

inak - dlho som nemenil koncove lampy a 6L6 este dlhsie, ale posledna vymena co som absolvoval bola povodne JJ neznameho veku za novucicke Mesa Boogie a ten rozdiel bol vcelku zasadny, s tymi JJ to hralo jak z prdele (aj ked fakt netusim, co vtedy uz mali za sebou) ...
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #11 kedy: 03. Júl , 2013, 15:24:18 »

som raz kupil JJ 6L6 priamo z cadce.. najhorsie lampy co som kedy pouzil.. dal som ich do 5150 a myslel som ze sa mi dojebal zosik..  Bavím sa skvele sparovane boli jak u kokotov hlavne.. pritom som si priplacal za sparovanie..
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11901

« Odpoveď #12 kedy: 03. Júl , 2013, 15:34:09 »

JJ lampy sa oplati kupovat z overenych nemeckych obchodov  ako tube-town, tubeampdoctor.., vtedy mas zaruku, ze tie lampy budu v pohode, sparovane a nebude to odpad, co sa vozi spat do cadce a potom predava tu...
« Posledná zmena: 03. Júl , 2013, 15:34:27 od styrioci » Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #13 kedy: 03. Júl , 2013, 16:23:09 »

JJ lampy sa oplati kupovat z overenych nemeckych obchodov  ako tube-town, tubeampdoctor.., vtedy mas zaruku, ze tie lampy budu v pohode, sparovane a nebude to odpad, co sa vozi spat do cadce a potom predava tu...

No neviem. Ja beriem priamo z Cadce, aj pary, aj kvartety a nikto sa zatial nestazoval.

Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #14 kedy: 03. Júl , 2013, 16:38:57 »

toto je prave ta blbost riesit to po nete. si vychystany kupit sparovanu stvoricu koncovych lamp, co neni malo penazi. ides po cene, co je fajn, ale treba si uvedomit, ze ked tam osadis nove lacne koncovky, mozes byt aj nemilo prekvapeny, ze to bude hrat citelne inac a mozno aj "horsie", ako si zvyknuty... a nakoniec mohol byt cely problem v jednej malej lampe na pozicii, kde by ju stacilo len prehodit za susednu lampu z menej citlivej pozicie.... a mozno to je len naozaj len zaoxidovana vstupna jackova samica, ako pise Kaolko... nehovoriac o tom, ze co Ti tu vlastne "radime", ked vobec nemame sajn co ten Tvoj "sramot" vlastne znamena...  Popiskujem si

inak - dlho som nemenil koncove lampy a 6L6 este dlhsie, ale posledna vymena co som absolvoval bola povodne JJ neznameho veku za novucicke Mesa Boogie a ten rozdiel bol vcelku zasadny, s tymi JJ to hralo jak z prdele (aj ked fakt netusim, co vtedy uz mali za sebou) ...

Ved ale my uz sme predsa presvedceni, ze vsetky lampy zneju rovnako a rozdiel je len v zisku.  Popiskujem si
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Strán: [1] 2  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.097 sekund, 22 otázok.